icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
26. júl 2012

@gelinka75 ako v septembri??? s cim v septembri?? Ved stimulku dostanes až ked mas schvalenu ziadost? Ci ako to je??

gelinka75
26. júl 2012

vsak ano, ale to by si asi stihala bud septembrovy cyklus, no najneskor v oktobri 😉 baby to uz robia tak, ze volaju do poistovne a ked to je schvalene tak idu uz na konzultaciu, lebo kym poistovna zasle papier to niekedy trva 3-4 tyzdne

azzura
26. júl 2012

@gelinka75 aha, to som nevedela. Dik za dalsie info

lubanka
26. júl 2012

@azzura no super 😒 tak aj ty máš krásny deň pred sebou 😒 Keď si nachcípaná... začínam mať pocit, že sa nám leto nejako začína zvrtávať... najprv horúčavy na nevydržanie a teraz... škoda reči. Tak len čajíčky s citronom a medíkom a pamätaj... že živočíšne teplo je na nezaplatenie, keď si chorá... ale s tou mrchou asi z toho nič nebude... škoda.

lubanka
26. júl 2012

@gelinka75 jáááj nehádame, ale hľadáme... tým, že bola neskutočná tma (my máme spálňu otočenú do lesa, čiže neskutočná tma a keď vypli elektrinu na celej ulici... tak si to viete predstaviť) no ešte to tak aby sme sa hádal..., nestačí, že ma život bije 🙂

gelinka75
26. júl 2012

@lubanka vsak aj v tme sa da tutu mutu 😉 😀 😀

lubanka
26. júl 2012

@gelinka75 no veď dá, veď sme chceli (teda mangelito chcel a ja reku mne to dojde asi neskôr 😀 ) ale raz som mu ďobla do oka, potom on mňa škrabol... ale to nič nebolo, ale lakťom som ho tak fajne udrela, že skoro zuby vypľul, chudák presekol si peru so zubami a išla mu krv a to som sa chcela iba otočiť... no môžeš niečo robiť, veď kým by sme skončili... tak nás vezú na pohotovosť alebo na chirurgiu... šak si nedokaličím potenciálny materiál potrebný na splodenie potomka 😀

gelinka75
26. júl 2012

@lubanka same vyhovorky 😀 tak to potom vyzera, ludia sa venuju hocicomu len nie plodeniu 😀 😀

lubanka
26. júl 2012

@gelinka75 ... si ma odhalila... 😀 😀 😀 ešte že moja polovička neprekukla náhodné bolesti hlavy... 😀 😉

gelinka75
26. júl 2012

@lubanka sranda musi byt 😉

lubanka
26. júl 2012

@gelinka75 ale vieš čo... my už mám cca 10ročný maratón snaženia... takže jeden nepodarený večer to určite nezachráni 😀 No nič, ja ťahám na pľúcne a potom ma môj Chosíto pozýva na kávu a koláčik do cukrárne, takže mi ženy kľudne záviďte 😀 😉 A máš pravdu, sranda musí byť, ja ju milujem, dokonca aj keď si robím prču zo seba... a to je dobre, inak by mi už určite dávno preplo...

lubanka
26. júl 2012

@gelinka75 ... akurát okolie s tým má niekedy problém, lebo niekedy nevedia, či srandujem, ale hovorím vážne a až vtedy je zábava... tie vypleštené oči a otvorené ústa... pohľad na nezaplatenie... 😀 treba vyskúšať 😉 ale už oza,j zatím...

gelinka75
26. júl 2012

@lubanka bez, ty stale behas po doktoroch, aj po kolacikoch? 😀

mates777
26. júl 2012

Ahojte zienky, ako sa mi mate? co mate new??? ocakavam pikosky a infosky...vela ste toho popisali a nechce sa mi vsetko citat 🙂

lubanka
26. júl 2012

@gelinka75 už som späť! som bola rýchla.... 😉 a koláčiky áno,áno treba si osladiť taký "sladký život" aký mám a k doktorom musím, veď niekto musí preverovať ich odbornosť? 🙂

zvolsiinylogin
26. júl 2012

ahojte, tak negativ...1,2...od 5 je to pozitiv...dnes neprisla, ale uz som si nedala dufik, tak asi pride za 4 dni.. ☹

gelinka75
26. júl 2012

@lubanka doma nezvyknes vypekat? ja teraz menej peciem, ale o tyzden su u nasich hody a to sa zas vyblaznim a tato ma 60tku 😉

gelinka75
26. júl 2012

@zvolsiinylogin no to mi je luto :( ze vraj hlavne starsie zeny maju nejake hcg aj prirodzene..

zvolsiinylogin
26. júl 2012

@gelinka75 ja som minule googlila, ci je mozne mat zvysene HCG, ale je to tehotensky, a ten, kto ma prirodzene zvysene HCG, ze ma rakovinu ☹ ☹

lubanka
26. júl 2012

@gelinka75 ale zvyknem, zvyknem... naposledy som piekla v utorok jablkový / v záhradke mám krásne veľké jablčká, tak by ich bola škoda/ a u nás nemôže byť víkend bez koláča... manžel je maniak na sladké... 😀 To je môj osvedčený recept, keď sa pochytíme a on je naštvaný... upečiem koláč a už sa usmieva a krúti sa okolo mňa... 😉 nuž čo... páky sú páky... tak keď má tato 60tku, to musíš nejakú tortu spíchnuť čo? 😉

gelinka75
26. júl 2012

@lubanka chcela by som nejaku potahovanu, len nato treba cas ani nie s tortou, ale s tym zdobenim, este uvidim co vymyslim, mnam jablkovy by som si dala..aj moj lubi sladke, len ja som zosekala cukor tak robim sladke zriedka

gelinka75
26. júl 2012

@zvolsiinylogin co? to je nejaka kravina nie? 😔

zvolsiinylogin
26. júl 2012

@gelinka75 nie, upne vazne..fakt, mala som uz raz zvyseny na 0,5..tak som studovala...mrcha je pri 0,1...

lubanka
26. júl 2012

@gelinka75 veru, tortu upečieš raz dva, ale zdobenie zaberie kopec času. Ja som piekla pred pár dňami mame a robila som s marcipánom... a to som ten marcipán dokonca kúpila, ale tie kvietky a lístky, čo som z neho robila, to mi zabralo hodiny, ale výsledok stál zato a mama bola úplne hotová 😉

gelinka75
26. júl 2012

@lubanka kupila si hotovy? mam dobre skusenosti s potahom z marshmallows, s inym som zatial neskusala, som len zaciatocnik, obdivujem baby co vedia take figurky a kde co z toho, nemam ani vybavu ani farby

lubanka
26. júl 2012

@gelinka75 no ja som tiež začiatočník, ale povedala som si o čo som ja horšia ako tie šikulky, ktoré robia tak nádherné výtvory... reku skúsim a ono to celkom aj vyšlo, ale keby si ma videla, že ako som robila ružičky a kali ... vykrajovala som ich so štamperlíkom potom točila, nalepovala na špáradla a tak riasila... našla som si približný postup na nete, no ale samozrejme, ja tiež nemám tie paličky a úchytky a nástavce a kde čo čo mali dotyčné cukrárky... ale nejak sa mi to fakticky vydarilo. a farby mi dala švagriná, ona to kúpila normálne v hypermarkete, to je normálne farba na marcipán... keby si sa do toho pustila, určite to zvládneš, keď som to ja zvládla... ľavou zadnou aj ty 😉

gelinka75
27. júl 2012

@lubanka no uz som vymyslela, ze vnutro bude puncove a vrch dam potah z marshmallows, tie kali ma zaujali musim kuk ako sa to robi 😉

azzura
27. júl 2012

@gelinka75 takže 2.8. o 12.30 1.konzultacia 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
27. júl 2012

@gelinka75 kali sú jednoduché... urobíš si podlhovastý menší šúľanček /ako deti keď sme z plastelíny robili hadíkov 😉 / a nastokneš ho na špáradlo, potom vykrojíš vykrojíš koliesko /pohárik, štamperlík.../, jednu stranu prstami troška urobíš do špicu a oblepíš okolo špáradla s piestikom a kala je na svete... 😉 dáš na chvíľu do chladničky, nech stuhne a môžeš zdobiť. uvidíš aká budeš hviezda, keď oslávencovi povieš, že VLASTNORUČNE vyrobené kvety na torte môže kľudne zjesť 😉

gelinka75
27. júl 2012

@azzura ja idem 3.8. 😀 😀 miname sa o cca 24 hodin 😉