icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
30. júl 2012

@azzura do toho! hlboký nádych a z plných pľúc a hlavne od srdca... im to povedz 😀 (len sranduje) čo alebo kto ťa naštval, mne to môžeš povedať, ja ťa nebonznem 😉

azzura
30. júl 2012

@lubanka ale, to ked robis na urade, tak musiš riešiť chujoviny 😠 a to len preto lebo ludia strkaju nos do cudzích veci a nie aby sa kukli pred svoje dvere.
Moja robota nie j o fyzickej namahe ale o psychickej....a potom doki povie ze bud v klude, prd, pride jeden magor a som vytocena

lubanka
30. júl 2012

@azzura hmmm to poznám... to s tou psychickou záťažou... manželova rodina podniká a ja som mala na starosti mzdové a personálne oddelenie... horor, na starosti 850 ľudí...! vkuse stresy, môj svokor-môj šéf, čistý čert... a tak som aj dopadla 2x MA, tak som zmenila prácu, pracujem v múzeu+ galéria, ale ani tu nie je med lízať a tiež mám nenormálny problém dokázať byť 2 dni v kľude a nie to týždne, aby človek dokázal otehu... kašli na idiotov, v duchu ich pošli najďalej ako vieš, daj si čokoládu... ak fajčíš cígu a odratávaj hodiny, keď pôjdeš domov... 😉 nie je nič "lepšie" ako keď niekto niekoho dožerie v prvý pracovný deň, v prvé hodiny a potom maj elán do ďalších pracovných dní... 😠 ale ja to stále vravím, že život je sviňucha, ale najväčšie problémy si robia sami ľudia.

azzura
30. júl 2012

@lubanka coko som si uz dala, fajcit nefajcim, ale aj tak ma to serie, že ludia su taky zly....to volakedy nebolo, ked ja som bola dieta, teraz si zavidia aj chlp v nose.
Vsak ked zacnem stimulovat a atd, tak sa hodim na PN a nech si tu robia co chcu, bože tak by som sla niekde inde robit, aspon zo zaciatku by to bolo ine. Zial nie je kde, tAk musim cakat na otehotnenie 😠

azzura
30. júl 2012

@mates777 a ty sa ako mas??? co nove u teba??

gelinka75
30. júl 2012

caute babiky, neviem ci mi nejde mrchana o tyzden skor, co mi absolutne nevyhovuje kvoli piatkovej konzultacii ku KET, ak dostanem predtym tak sa mi ket asi posunie o mesiac na dalsi cyklus 😠 takyto je graf http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75 odvcera citim brusko a mala som spinenie jasna krv, teraz nic, neviem co to ma znamenat 🙄 musi mi to este aspon 4 dni vydrzat

gelinka75
30. júl 2012

@lubanka mas pravdu, kto take neprezil nevie ake to je, ja o nasich veciach nikomu nehovorim, nepotrebujem aby na mna kukali s lutostou a za chrbtom ohovarali, aj taki su ludia

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 cau, to nie je dobre 😠 , možno to nic neznamena, zatial nestresuj, lebo sa ti naozaj spustia

gelinka75
30. júl 2012

@azzura aj tak s tym neviem co urobit, stve ma ze zas budem musiet cakat 😖

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 este nevesaj hlavu 🙂 , ale ked sa to stane, tak aj tak to nebolo v tvojich silach ovplynit 😒

gelinka75
30. júl 2012

@azzura uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 fuuuk fuuuk bobo

lubanka
30. júl 2012

@gelinka75 a nie je to úbohé... máš ťažké obdobie, potrebuješ sa zdôveriť, vyžalovať a namiesto toho, aby ti dali priestor, tak si ešte prídu kompnúť? Ale kašlať nato ... ľudia boli a budú hnusoby, keď si ticho, tak si niečo vymyslia a keď niečo povieš, tak to prekrútia, ohovoria ťa... tak si smelo povedz, čo chceš a kedy a komu chceš! Tak aspoň zistíš, kto je skutočný priateľ, ten tu nieje iba na "dobrotky". A s tými babami, čo mi to rapotali... ja som im to vravela, v čase keď mi bolo mizerne, som nevedela kam utiecť, tak som v zahmlení mozgu zavolala "vešticiam" (poradila mi to jedna známa... nechápem ako som ju mohla počúvnuť... fakt zahmlenie mozgu, veď ja na také veci neverím 😠 ) chcela som vedieť, či niekedy budem mať zdravé bábo... a oni začali splietať, ako to že ešte nemám, že už nato vek mám a či sme boli na vyšetrení, či je mm v poriadku a milión idiotských otázok... tak mi rupli nervy, povedala som, čo sa nám prihodilo, nech už sa nevypytujú, ale odpovedajú na moju otázku a vtedy znova, a to sa stalo, preto lebo... no totálne hovadiny, ale nič k tomu, načo som sa pýtala, preto som povedala, že je to moja chyba a dostala som čo som chcela, keď som bola taká trúba, že som sa uchýlila v zúfalstve už k takýmto činom 😕 Vtedy som pochopila, ako sa môže niekto dostať pod vplyv nejakej sekty... v čase, keď má životnú krízu, cíti sa slabý a boľaví prídu a začnú vymývať mozog a ten človek je rád, že niekto prejavuje záujem, má pocit, že nie je sám, že ho niekto má rád a stojí pri ňom, chce mu pomôcť... dočasu samozrejme 😉 😉 som sa nejako rozpísala nie? 😝 😝

gelinka75
30. júl 2012

@azzura 😀 😀 😀 si zlata, no co uz!? ako na vsetko vravi moja svokra, nejak uz bude

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 ked inak neviem pomoct .... No v tomto ma svokruša pravdu 🙂

lubanka
30. júl 2012

😀 😀 ja sa tu rozplývam, v tak depresívny deň sa hlboko zamýšľam a píšem romány a vy ste už v debate porkočili smer mrcha 😀 😀 dobre... aspoň, že už som v obraze... kľudne pokračujte... ináč, keď chceš ja sa rada s tebou, s tou mrchou vymením. Mne by mala doraziť budúci týždeň a ja by som radšej teraz, budúci týždeň som pri mori a tam určite "túžim" po mrche, keď je čas koupání, čas milování... 😀

gelinka75
30. júl 2012

@lubanka 😖 dufam, ze nikdy nebudem taka zufala, ze sa pripojim do nejakej sekty, vedla nas byvaju jehovisti 😀

gelinka75
30. júl 2012

@lubanka mohla by si, obe by sme usetrili cas 😀 😀

lubanka
30. júl 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 máš to len cez chodbu... 😀 😀

gelinka75
30. júl 2012

@lubanka no vo vedlajsom dome skor 😀 musime natiahnut vysoky mur, nastastie mame rozostavanu stavbu 😀 😝

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 super susedia 😀

gelinka75
30. júl 2012

@azzura no keby si vedela, ze to je sesternica 😔 o dom dalej je jej sestra s rodinou, co ti poviem

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 fuha, tak to mas v rodine, tak bude protekcia 😝

gelinka75
30. júl 2012

@azzura nechcem mat s nimi nic spolocne 😔

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 tak to mas ale blbe že byvas tak blizko 😕

gelinka75
30. júl 2012

@azzura dobre je ze oni nas tym neotravuju, mama si to uz davno vyjasnila s krstnou, ako zdravit sa zdravime, ale ziadne blizsie kontakty nie su a ani po tom netuzim

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 tak to je potom ok 🙂

klaudia001
30. júl 2012

@dada7701 ahojte kočky, ja som po 35 a snažíme sa o prvé bábo. aké máte s tým skusenosti ?

azzura
30. júl 2012

@klaudia001 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 ja budem mat v okt. 36 a dieta este nikde, nezufaj, je nas viac 😀

gelinka75
30. júl 2012

@klaudia001 ahojky. skusenosti mame so snazenim, ale dieta zatial v nedohladne 😀