icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
1. aug 2012

@azzura vlastne nie, v Pezinku majú iba byt a teraz si postavili dom vo Vištuku, či ako sa to volá, tak už bývajú tam, ale veď to je vlastne jedno že? 😝 😝

azzura
1. aug 2012

@lubanka ja idem do Ba na 12.30, ideme do Caru. Ja som este v Chorvatsku nebola, raz 🙂 . Ja som po VS robila ma MZP, to bol zivot 😀

azzura
1. aug 2012

@lubanka haha, netusim kde je ten Vištuk 😀 😀 😀 počujem to 1x

klaudia001
1. aug 2012

díky za vrelé privítanie 🙂, vidím že to beriete z nadhladu, lekár mi povedal, že po viacerých mesiacoch ked nič , tak mám príst 🙂 tak uvidím

azzura
1. aug 2012

@klaudia001 ked sa ti nebude dlho ale velmi dlho darit, tak uz to budes tak brat, lebo zistiš že ked sa budeš nervačiť tak ti to nepomože, proste sa budes musiet zmierit zo skutocnostou...dufam že to nebude tvoj pripad 🙂

azzura
1. aug 2012

@gelinka75 ako???

gelinka75
1. aug 2012

@azzura cauko v pohodke klesam http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75 mrcha zatial nikde, tak duufam, to este den aspon vydrzi

azzura
1. aug 2012

@gelinka75 vsak po veceroch tej tvoje mrchane dohovaram nech este počka 😉

lubanka
1. aug 2012

@azzura aha ty máš zajtra konzultáciu 😲 tak len nech ti povedia samé pozitívne veci typu: vážená pani, ale veď vy vôbec nepotrebujete našu asistanciu, tu máte zázračný liečik, stačí ho raz, dva krát užiť a na šupu ste v tom... potom, keď už budete mať tehuľkovania a detičiak viac ako dosť... dostavte sa a dáme vám druhý liečik, ktorým to zastavíme 😀 😀 ... to teplo mi asi udrelo na mozog 😝 😝

gelinka75
1. aug 2012

@azzura ty ma takto podporujes, najlepsie nech to vydrzi do piatka ked idem na konzultaciu, ale ked pride zajtra poobede aj tak poviem ze prisla v piatok, to je jedno nie? 😀

azzura
1. aug 2012

@lubanka jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to by bolo krasne keby to tak fungovalo 😀 😀 😀 😀 . to teplo udiera asi kazdemu na mozog

azzura
1. aug 2012

@gelinka75 hej, ked pride zajtra pobede tak vlastne to uz je piatok, mna sa vzdy sestricka pyta kedy som vlastne dostala mrchanu a podla toho mi rata dni.

gelinka75
1. aug 2012

@azzura najhorsie je, ze citim mrchatu chodit okolo mna, totalne take pocity mavam 😖 bohvie ci to vydrzi dovtedy...drzim palce na zajtra, aby to prebehlo ok

gelinka75
1. aug 2012

@lubanka keby to bolo take jednoduche 😀

azzura
1. aug 2012

@gelinka75 ja vzdy citim uz tyzden pred že dojde mrcha, tak to este nemusi nic znamenat. Dakujem, zajtra podam info. Kebyže chodime k rovnakemu dr., tak by som si termin vymenila s tebou, vsak mne to nesuri, este som sa na to uplne psychicky nepripravila

lubanka
1. aug 2012

@gelinka75 že? 😀 😀 keby to fungovalo, ja prvá zožeriem dve tony tých liekov 😀 😀 a tie na zastavenie všetky vykúpim a rozbehnem kšeft 😀 😀 😀 😀 ... volajte ma druhý ONASIS... 😉

gelinka75
1. aug 2012

@lubanka kde ty chodis na tie napady? 😀

gelinka75
1. aug 2012

@azzura mas sa tesit a nie psychicky pripravovat 😀 😀 vsak ja som tam volala 10.7. a dali mi takyto daleky termin, ale neriesim, kaslat uz nato, ani volat sa mi tam nechce a zas to menit, mozno sa nieco medzitym uvolnilo

azzura
1. aug 2012

@gelinka75 že tešiť......ja si to musim najprv v mojej hlavke makovej usporiadat, že ideme na IVF, s tym som neratala ani v najbujnejsich snoch 😀
Ale sak keby si brnka a spytala sa, ved to volas len na recepciu, ti neodtrhnu hlavu, ci??

lubanka
1. aug 2012

@gelinka75 to z dlhej chvíle mi samé skáču do hlavy 😀 môj otec vždy vraví: "na somariny to ťa je..." 😝

azzura
1. aug 2012

@lubanka ale to je dobre, že si taka vesela osobka 🙂

gelinka75
1. aug 2012

@azzura ja vim, ale nechce sa mi to riesit 😠

azzura
1. aug 2012

@gelinka75 lenivec 😝

klaudia001
1. aug 2012

mna by len zaujímalo prečo voláte menštruáciu mrcha 😀 , ved žena ked nemenštruuje tak to sygnalizuje niečo zlé a tak, ovulačný test som si robila pár krát a som z toho jelen, tak som sa na to vykašlala a idem podla bolestí v podbrušku a výtoku, aaaaa teraz som sa tak zamyslela, že vlastne ked sa niekomu dlhodobo nedarí, čo je to vlastne dlhodobo 1,2,3 roky , tak preto už volá že mrcha , ja neviem, ale ked sa milujem , tak ja nemyslím vobec na to že sa plodí či čo, pre nás to je rozkoš, asi také myšlienky prídu až po hodne dlhej dobe, neviem

klaudia001
1. aug 2012

@zvolsiinylogin
ahoj, šak to príde neboj sa ty nič, a potom sa zasmejeme na tom ako sme si tu písali 🙂

gelinka75
1. aug 2012

@klaudia001 no tak by to malo byt, ze sa milujes kvoli rozkosi, u nas to v poslednej dobe tak nie je, sustredujeme sa na plodenie, ja uz aj s ihlami, striekackami (to uz mam za sebou), teraz chcem ist na dalsi vklad tak sa uvidi 😵 inak ta mrcha, tu je to zauzivane, nezamyslam sa nad tym, inak to volam kramy alebo ms, kazdy ako chce 😉

zvolsiinylogin
1. aug 2012

@klaudia001 ano, suhlasim s gelinkou, volaju tu to mrcha , MA - potrat, MMT - mimomaternicove, ms - mrcha, mm - manzel, DC - den cyklu, DPO - dni po ovulacii...ked si viac precitas, aj sa dovtipis... 😀 inac , ja som 1 DC, takze prisla, dala som si alchemilku, lebo to dost bolelo..a ty ako? ako ste dlho spolu so svojim? my to uz tahame 8 mesiac spolu, a dajake dva mesiace, co sme si len pisali a raz za cas sa stretli...

zvolsiinylogin
1. aug 2012

@klaudia001 my to este nebereme, ze len dieta, sme stastni, ked mozeme byt spolu a nie je na plodenie ani cas mysliet 😀 😀

zvolsiinylogin
1. aug 2012

@gelinka75 testik si neskusala? niekedy by uz 9 DPO mohol nieco ukazat.. 😀

gelinka75
1. aug 2012

@zvolsiinylogin nie, ale ocikala som taky pouzity a nic tam nie je 😀 to len tak zo srandy, hned som to aj vyhodila...takyto divny graf som este nemala