Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
díky za vrelé privítanie 🙂, vidím že to beriete z nadhladu, lekár mi povedal, že po viacerých mesiacoch ked nič , tak mám príst 🙂 tak uvidím
@klaudia001 ked sa ti nebude dlho ale velmi dlho darit, tak uz to budes tak brat, lebo zistiš že ked sa budeš nervačiť tak ti to nepomože, proste sa budes musiet zmierit zo skutocnostou...dufam že to nebude tvoj pripad 🙂
@azzura cauko v pohodke klesam http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75 mrcha zatial nikde, tak duufam, to este den aspon vydrzi
@azzura aha ty máš zajtra konzultáciu 😲 tak len nech ti povedia samé pozitívne veci typu: vážená pani, ale veď vy vôbec nepotrebujete našu asistanciu, tu máte zázračný liečik, stačí ho raz, dva krát užiť a na šupu ste v tom... potom, keď už budete mať tehuľkovania a detičiak viac ako dosť... dostavte sa a dáme vám druhý liečik, ktorým to zastavíme 😀 😀 ... to teplo mi asi udrelo na mozog 😝 😝
mna by len zaujímalo prečo voláte menštruáciu mrcha 😀 , ved žena ked nemenštruuje tak to sygnalizuje niečo zlé a tak, ovulačný test som si robila pár krát a som z toho jelen, tak som sa na to vykašlala a idem podla bolestí v podbrušku a výtoku, aaaaa teraz som sa tak zamyslela, že vlastne ked sa niekomu dlhodobo nedarí, čo je to vlastne dlhodobo 1,2,3 roky , tak preto už volá že mrcha , ja neviem, ale ked sa milujem , tak ja nemyslím vobec na to že sa plodí či čo, pre nás to je rozkoš, asi také myšlienky prídu až po hodne dlhej dobe, neviem
@zvolsiinylogin
ahoj, šak to príde neboj sa ty nič, a potom sa zasmejeme na tom ako sme si tu písali 🙂
@klaudia001 no tak by to malo byt, ze sa milujes kvoli rozkosi, u nas to v poslednej dobe tak nie je, sustredujeme sa na plodenie, ja uz aj s ihlami, striekackami (to uz mam za sebou), teraz chcem ist na dalsi vklad tak sa uvidi 😵 inak ta mrcha, tu je to zauzivane, nezamyslam sa nad tym, inak to volam kramy alebo ms, kazdy ako chce 😉
@klaudia001 ano, suhlasim s gelinkou, volaju tu to mrcha , MA - potrat, MMT - mimomaternicove, ms - mrcha, mm - manzel, DC - den cyklu, DPO - dni po ovulacii...ked si viac precitas, aj sa dovtipis... 😀 inac , ja som 1 DC, takze prisla, dala som si alchemilku, lebo to dost bolelo..a ty ako? ako ste dlho spolu so svojim? my to uz tahame 8 mesiac spolu, a dajake dva mesiace, co sme si len pisali a raz za cas sa stretli...
@klaudia001 my to este nebereme, ze len dieta, sme stastni, ked mozeme byt spolu a nie je na plodenie ani cas mysliet 😀 😀
@gelinka75 testik si neskusala? niekedy by uz 9 DPO mohol nieco ukazat.. 😀
@zvolsiinylogin nie, ale ocikala som taky pouzity a nic tam nie je 😀 to len tak zo srandy, hned som to aj vyhodila...takyto divny graf som este nemala

@azzura vlastne nie, v Pezinku majú iba byt a teraz si postavili dom vo Vištuku, či ako sa to volá, tak už bývajú tam, ale veď to je vlastne jedno že? 😝 😝