Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@dada7701 ked ti praskne, tak ti stupne teplota a to je ta ovulacia podla BT...no, tiez nie som v tom expert, ale takto to chapem..my sa snazime piaty mesiac, zacina to na mna aj psychicky ucinkovat, ze tak dlho...pila som alchemilku kedysi, teraz zas zacinam a vitaminy si dokupim v pondelok...dufam, ze ma to vsetko este po par mesiacoch nerozlozi ☹
ahoj, ale ja nezufam 🙂
@gelinka75 ..neviem baby, ešte sa v tom veľmi nevyznám...zatiaľ len skúšame...spomenula som lekárovi,že už sa snažíme dlhšie,ale povedal, že až po 2 rokoch sa začína riešiť....lenže ja už mám 35,5...ale zasa nevyzerá žeby flákal svoju prácu...povedal,že ked do septembra sa nepodarí,tak mám prísť a začneme to riešiť.....tak uvidíme,dufam,že tento mesiac to výjde.....aj na mna to začína doliehať nejako....
@zvolsiinylogin vsak uvidime co bude a co sa z toho vsetkeho vykluje
@dada7701 po dvoch rokoch snaženia ? , no po 35-tke len pol roka ak sa nedarí, tak treba navštívit lekára
@azzura ahojky graf klesol, tak cakam a cakam http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75
@gelinka75
@zvolsiinylogin ja som dnes strasne rozbita, boli sme cez vikend na chate, svagor oslavpoval 40tku, s mm sme mali privatny domcek....spali sme v doceko co svagor spravil pre deti na strome....v sobotu hromy, blesky a my sme riesili ako zabezpecit domcurik, lebo sa rozletelo okno aj dvere a prsalo na nas, ale do chaty sme nechceli 🙂 🙂 . Bolo super, aspon sme dosli na ine myslienky, v bazene som bola asi 10x oblecena, proste im robilo radost tam ludi hadzat 😀 😀 😀 bobma viken. Skoda že ma bolel od stvrtka zaludok, ale aspon som sa neprezrala a neprepila 😉
@zvolsiinylogin , helou my 2 roky sme spolu, ja očakávam mrchu 🙂))))) nemožem si na to slovo zvyknut 🙂)))) tak uvidíme či dorazí a či nie
@gelinka75 a to jako zo striekačkami ? to si donutra zavedieš spermie ? či jako ?
@azzura mala si super vikend, ja som na rozdiel od teba totalne prezrata, rozdiel na kg dnes rano plus 2,5 od soboty rana 😀 ale makala som ako srob, u nasich boli hody a este tato oslavoval 60tku tak som pomahala chystat hostinu a varit, nebolo nas vela, mama vsak chystala ako keby nas bolo 30 tak sme sa narobili, potom v kuse nieco, este vcera vecer o 22:00 bola vecera 😀 skor sa nestihalo lebo sme boli vonku na hojdackach so synovcom 😅 prisli sme domov o polnoci, totalne som unavena a strasne ma bolel chrbat z vlacenia veci, lebo mama chcela jest vonku a oni maju kuchynu na poschodi na uplne opacnej strane tak sme vsetko nosili von, ale bolo krasne a super oslava 🙂
@gelinka75 vsak doktori vedia co robia.....resp, by mali vediet! Akurat som obdivovala malinku holandanku, boze aka bola zlata....dalsej kolegyni sa narodila vnucka, tak sa pysila fotkami, jaj zas ma to chytilo. Ale este som na tom dobre, že nemam odpor k ludom co maju deticky, este sa viem tesit
@azzura
@gelinka75
@klaudia001
ahojte kocky, konecne jeden super den za mnou...boli sme na cely den sa kupat v Besenovej, liecive termalne kupalisko...dobre som si oddychla, ani deti neboli strasne, este si na mna zvykaju, so synatorom to ide pomaly, ostatne dve akoby ma prijali od zaciatku...som spalena, ale spokojna...
@gelinka ani mne sa nezda, mze z listovky sa predlzuje cyklus, zajtra budes mudrejsia...a testiky este nerobis nahodou? ako to s nimi vypada?
@azzura snaz sa vydrzat, ja keby som pracovala, znesiem aj horsie 🙂
@klaudia001 ja by som asi zmenila lekara, keby navrhol, ze az za dva roky sa bude nieco riesit a ked uz ste s mm tak dlho spolu a nic..porozmyslaj
@gelinka75 moja, zajtra som zvedava na infosky, ako to s tebou vyzera... 🙂

@zvolsiinylogin a co ja viem co smiem? lekari v car asi na vitaminy neveria, vobec nic tymto smerom nehovorili, beriem listovku sama od seba
@dada7701 ahoj, no tak to je dobra otazka, podla mna ked nepraskne tak prerastie do cysty a vtedy nema preco stupnut teplota, lebo nema co produkovat progesteron, ale to je len moja teoria 😅 preco, myslis si, ze ti nepraskaju vajicka? to by ti dr. videl nejake cysty mozno