Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura ale mám aj také jemné hnedé špinenie, ked mi menzes, teda mrcha nepríde do piatku tak v pondelok sa chystám na gyndu
@klaudia001 hnede špinenie može byť v čase uhniezdnenia a može byt priznak tehu 🙂 , alebo može byt aj pred mrchanou 😒 . Takže zatial sa moc netesit, ono aj tak najlepsie bude ist k dokimu, vezme krv a to bude najistejsie, lebo na sone este nic neuvidi
no to mám aj v pláne , ked sa nedostaví tzv mrchana, tak pojdem na gyndu, ale ved to uhniezdenie až takto neskoro ? poslednu mrchanu som mala 6.7 začiatok
@klaudia001 hmm, tak ja neviiim co to mas...ale dufam že to bude tehulkovske 😉
@klaudia001 nedas foto?
@zvolsiinylogin aké foto ?
@azzura
@gelinka75
caute, tak moj grafik...co poviete, nelietam moc vysoko na predovulacne teplotky?
http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
@klaudia001 tej tvojej slabej ciarocky 🙂
@zvolsiinylogin aha 😀 no to už je v koši, na wc a neviem či to upratovačka už nevyniesla 😀
@zvolsiinylogin ja neviem, ja si zatial nic nemeriam
@zvolsiinylogin no mas to dost vysoke, beries nieco?
@gelinka75 eee,nic...nevidim to vobec na ovulku, ale to su teplotky zospodu....keby boli okolo 36,9 a viac, normalne by som myslela, ze by sa mohlo podarit...ale nie su....ten cyklus co som raz dole merala, som mala od 36,3 do 36,6 predovulacne...
@zvolsiinylogin tie teploty mas fakt vysoke, akokeby si brala nejake lieky, lebo ty take teploty nemavas
no tak že vraj z krvi som tehu, ale prsia ma vobec nebolia, jako spomína vačšina žien že v prvom rade ich prsia boleli a že im stmavli bradavky, tak ja toto nemám 😀
@klaudia001 si tehu? bola si na krvi?
@azzura meram teraz dole, tak su vyssie, ale aj tak dost vysoke..
nooo dnes ráno, ale že to je skoré štadium, lebo mi robil aj neviem jako sa to volá, sono vo vnutri ? tak mi povedal že som v skorom štádiu tehotenstva preto nebolo nič vidiet na tom sone či čo to bolo, a pred hodinou mi gynekolog volal a poveedal teda, že som, he ako som sa to dozvedela ma začalo bolet brucho, aká haluz
@klaudia001 tak velka gratulacia!!!! kolko si mala hcg? podla toho ti urcia asi tyzden a aj podla velkosti...od 1000 je vidno na utz...jaj, si z nas prva, este raz, gratulujem!!
@zvolsiinylogin thanks, aké hcg ? nič mi nebolo povedané, neviem, akurát za týžden mám príst, na to sono ešte raz, to dovnutra, či je to ultrazvuk, som z toho jelen, ked ja neviem kedy som mala ovuláciu, ja fakt neviem, ani neviem kedy sa to podarilo , ale že ked mna nic nebolí, tak je všetko v poriadku mi lekár povedal, tak neviem, jako prvá ??? šak raz sa to podarí každej
@klaudia001 tak si asi pod 1000 a na ultrazvuku( alebo sono sa to aj vola), ti uz bude nieco vidiet...no, aby to neboli aj dvojky 😀 kolkaty si DC este?
čo je to DC / ospravedlnujem sa ale neviem tieto skratky /, ale my nemáme v rodine dvojičky 😉 , no lekár mi povedal že som v skorom štadiu a preto aj na teste bola tá druhá čiarka taká slabá, tak uvidím, a na tom sone, čo mi pichal dovnutra nic nebolo vidno, tak povedal, že mi zobere krv
@klaudia001 gratulujem 🙂
@gelinka75 dakujem 🙂 , nevnímam to ešte tak silno, až ked bude tehotenská knižka 🙂
mne vychádza , že by som bola zač. tretí týžden, podla toho kedy som mala sex, hej určite zač. 3 týždna

@klaudia001 pekne, ked nieco bolo vidno tak je to na dobrej ceste, foto nemas?