icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
15. aug 2012

@lubanka HP= hormonálny profil. No ked sme boli na 1.konz. tak mi bral krv a stery, ale nebral krv na HP, lebo som bola uz 9DC, potom cital stare paiere a zistil že som mala v 30tke sub. myom a bol prekvapeny že mi nemonituruju, lebo to nie je mozne aby sme za 2 roky neboli tehu ked mame vsetky vysledky ok, takže si mysli ci sa mi to nevratilo s5, takže najprv sa musi do mna kuk a ked to tam bude tak to budu musiet dat prec, ale kedze som nemala spravu z laparky pri sebe, tak ju musim doniest, ci mi to nahodou nepozerali. Takže tak.

azzura
15. aug 2012

@mo77 velka gratulacia k malinkemu 😉

klaudia001
15. aug 2012

@lubanka čítam, ako si to všetko zvládla ?

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
mo77
15. aug 2012

@zvolsiinylogin tak zatial mam brusko akoby zdeformovane ale nosim stahovacie nohavicky tak dufam ze sa to upravi,uz mi trocha zisiel zaludok aj brusko ale velmi este nie,rez mam dole,tak mi hovidiet nebude,vraj bikinkovi rez,tak uvidim ked sa to da do povodneho stavu.dockas sa,raz to vyjst musi.🙂

mo77
15. aug 2012

@azzura dakujem velmi pekne 🙂

lubanka
15. aug 2012

@azzura ach ták... ☹ dúfam, že sa nič nevrátilo... fuj, fuj, fuj všetko zlé od nás preč! len nech je všetko v poriadku, nech urobia šupky-dupky IVF, nech sa chytí, alebo nech aj obidva a po deviatich mesiacoch nech máš dievčatko a chlapčeka a máš postarané... 😉 potom už len keby si dupľu chcela... čo ty nato? 😀 😉

lubanka
15. aug 2012

@zvolsiinylogin no áno fajčím, ale len tak jednu, dve ku káve... občas ak som vééééľmi vytočená, tak si dám... no strop je do tých 5 ks. Vlastne ja som sa k tomu vrátila po tej mojej "poslednej rane osudu". Vtedy mi síce lekár predpísal lieky na ukľudnenie, ale ja som ich odmietla brať. Nahovárala som si, že toto mi pomáha prekonať situácie, keď to so mnou lomcovalo... 😒 Ale postupne to už sťahujem na nulu.

lubanka
15. aug 2012

@klaudia001 nerozumiem 😉 ako som čo zvládla? 🙂 😉

zvolsiinylogin
16. aug 2012

@lubanka ja to ma 10 az 13 denne, uz neviem, ako to mam znizit, stale ma lomcuje chut.. ☹

gelinka75
16. aug 2012

@lubanka
@zvolsiinylogin
@azzura baby tak buducu stredu mam KET, drzte palce nasim mrazacikom 😵 😵

lubanka
16. aug 2012

@gelinka75 držím, držím! už pre istotu od teraz! dopadne to dobre! a my všetky Ťa čoskoro budeme nasledovať 😉 🙂

lubanka
16. aug 2012

@gelinka75 a koľko plánuješ vkladať? ty si mala PK? koľko ich máš?

gelinka75
16. aug 2012

@lubanka no mame vsetky po PK, tak zalezi ci sa rozmrazia, ze sa take horsie rozmrazuju, je ich 5, mrazene su po 2 a 3,
tak snad ked z dvoch prezije 1 tak nerozmrazia dalsie, mne staci aj 1 na vklad

lubanka
16. aug 2012

@gelinka75 máš pravdu, stačí aj jedno, len nech je o.k., nech sa chytí a napreduje ako má až do úplného konca 😉 ale tvoj prípad bude..."Vážená, rozmrazili sme 2embryjká, vkladáme dva a tri vám ostanú... po tie si prídete cca rok po pôrode, keď vám dvojčatká troška podrastú" 😉 🙂 máš to už naliňajkované, naplánované... žiadne zmeny... rozumieš?! Najprv zdravučké dvojčatká, potom trojčatká a máš dosť... potom ideme na rad my ostatné 😀 😝

gelinka75
16. aug 2012

@lubanka ty zartujes? pri dvojkach by som zosedivela nacisto, tak trojky by uz nehrozili iba ak by sme aj im chceli dat sancu a to teda chceme, teda na stare kolena 5 deti a bude co este nebolo 😀 😀 😵 😵

lubanka
16. aug 2012

@gelinka75 ... a plánuješ si vziať doču/PN po KET? ja som si nebrala a mám mierny dojem, že som asi mala 😒 lebo veď vieš ako to je v práci... tu niečo dvihneš, tam odnesieš, pracujem na druhom poschodí, takže lietam po schodoch hore - dole... neviem... či sa náhodou netrebalo viac šetriť 😒

lubanka
16. aug 2012

@gelinka75 no čo... pri dvojkách sa rozcvičíš a pri trojkách to pofičí jedna radosť 😀 a keď pri dvojkách zošedivieš... tak pri trojkách nabehne farba späť 😝 😀 a ja vôôôôôbec netuším o akých starých kolenách rozprávaš.... ja sa považujem za ružu, ktorá práve začína kvitnúť... alebo ešte lepšie karafiát... ten kvitne pekne dlho 😝 😀 a keďže sme približne rovnako staré, je to aj tvoj prípad. Maximálne si môžeš vybrať iný kvet 😀 😉

gelinka75
16. aug 2012

@lubanka ja som sa po ET setrila a nic, teraz si beriem dovolenku na den KET a potom uvidim ako sa budem citit, doma by som len nad tym rozmyslala

gelinka75
16. aug 2012

@lubanka ty si teda dobre nastartovana 😀 ja sa dnes nepovazujem za kvet, prezrala som sa u nasich slivkovych gulitak som aj ja gulicka a nie kvet 😀 😀

lubanka
16. aug 2012

@gelinka75 hm... to je tiež pravda... a keď si predstavím, že si vybabrem dovolenku na nevydarené pokusy... no díky moc teda 😠

gelinka75
16. aug 2012

@lubanka no ved to, ze cela dovolenka prec a babo nikde 😀 😀 skusime to brat sportovejsie a PNka? to asi tiez nehrozi

lubanka
16. aug 2012

@gelinka75 😀 😀 môžeš byť bodliak... ten je pekne okrúhli 😀 😀 Bóže, tak neskoro v noci a mne tak kvalitne šibe 😝 kedy ja už dostanem rozum 😝

gelinka75
16. aug 2012

@lubanka neviem kedy ty dievca dostanes rozum 😝 😝 😝

lubanka
16. aug 2012

@gelinka75 ja viem... keď dorazím z pôrodnice s niečím... čo bude mať väčší nárok na voloviny ako ja a ja mu budem musieť byť zrelým a triezvym príkladom... no ale dovtedy mám plné právo 😝 😝 prajem ti sladké sny, idem dať spršku a letím k telke... o chvíľu ide "keks v meste" papa

zvolsiinylogin
17. aug 2012

@gelinka75 mas to za par, druim silno prsteky, nech je to uspesne.. 🙂

gelinka75
17. aug 2012

@zvolsiinylogin diky, uvidime ako to dopadne 🙂

klaudia001
17. aug 2012

ahojte dievčatá, čítam že gelinke75 držíte palčeky, ja tiež držím aj ked neviem k domu 🙂 , baby počuli ste už o geli na počatie, či jako sa to volá ? ja som o takom niečom nepočula....máte s tým skusenosti ? 🙂

zvolsiinylogin
17. aug 2012

@klaudia001 eee,este nie, ani neviem,ako to ma vyzerat...zeby lubrikacny?

gelinka75
17. aug 2012

@klaudia001
@zvolsiinylogin ja som pocula, ci skor citala o nejakom pre seed geli, ale neskusali sme 🙂