Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 no aj to je mozne, ze budu spermose v tube a budeme sa same oplodnovat, ja idem na vklad mrazenych embryi v stredu, ak sa nam rozmrazia malinke moje 😵
@gelinka75 bolí to ? to vkladanie
@klaudia001 neboli, len roztiahnu krcok, to je teda dost citit tak na par sekund a ten samotny vklad vobec necitit, o chvilu je po vsetkom, potom cakat 2 tyzdne ci ano alebo nie 😔 😵
@gelinka75 velmi Ti držím palce !!!!!
držím všetkým palce, ja som otehotnela v 35 rokoch na tretí pokus IVF, predtým som sa liečila clostylbegytom, 2 x laparoskopia, samé vyšetrenia...o 2 týždne mám termín, nevzdávajte to, dá sa to
@azzura ti tak trochu zavidim, aj ja by som sla...tak bojnice sa rusia, uz tretie rande sme prekladali, teraz vo stvrtok sme dohodnuti, tak uvidim, ak to nevyjde, budem si musiet mysliet, ze ma inu asi...neviem, co mu mam povedat, ked sme dohodnuti a on to jednoducho zrusi, lebo ma nieco ine na plane zrazu...ale uz mi slubil, ze naisto vo stvrtok...miesto bojnic sme vymysleli nahradny program, ze pojdeme s detmi na strecno, som uplne zvedava, ci to nezrusi, uz si tipujem, ze to nevyjde, mala by som to dajako riesit, len neviem ako...aj s tymi bojnicami mi tip vysiel, ze nepojdeme nakoniec.. ☹ ☹
tak si to tam uzi... 😀
@zvolsiinylogin cauko a naco sa vyhovara? mozno naozaj ma neodkladne veci
@azzura dakujem aj ti trocha zavidim, len si to tam pekne uzivaj, tu je teplo ako na sahare 😕 😀
@azzura tak to je aká dovolenka... keď si unavená.... reklamuj 😝 nie, nie, srandujem. To ti iba prospeje... a telo sa ti poďakuje... keď si celý rok vyťažená psychicky... 😉 Tak len pekne rozdýchaj pľúca, načerpaj síl, zregeneruj, vo wellnese sa poriadne "vyrochni" a hlavne si užite jeden druhého 😉 My tiež chodievame, ale v zime do Starej Lesnej, hotel KONTAKT, je tam výborne. Mimochodom zo Štrbského to máš ku mne iba na skok, tak kedy ťa mám čakať? 🙂 aj koláčik upečiem... 😀
predchádzajúca správa... neviem, to mi nejako PC zblbol, či čo...
@zvolsiinylogin možno má toho naozaj veľa a určite ho mrzí, že nemôže splniť, čo sľúbil keď hneď vymyslí náhradný program... to je dobré znamenie, inak by iba zavolal, že nemôže a basta, nie? 😉 Chcem sa Ťa opýtať, to vy na všetky "akcie" chodievate s jeho deťmi alebo absolvujete výlety aj samostatne... dúfam, že Ťa nemá iba ako "babysiterku" 😝 😉
@lubanka na tie akcie chodievame s detmi, len oni su u neho len do konca prazdnin, potom mu ostane doma len najstarsi cez skolsky rok..ale ten je v puberte, ale to ma taku tichu pubertu, rozprava malo, taky kludas...syn je zivan a dcera celkom v pohode...asi mas pravdu, hovori, ze ho to mrzi...ale stale hovori o frajerke brata( ma teraz novu), ona je pri peniazoch a uz tam ku nim normalne chodi a rozumie si aj s jeho detmi....ja som tam este ani raz nebola a nemyslim, ze ma v umysle ma ku nim niekedy zobrat ☹ ☹
@zvolsiinylogin čože??? to akože ako? 😕 ty si partnerka tvojho priateľa, ktorý je rozvedený a žije len sám s deťmi a ty si u nich ešte nebola????? 😕 😨 😕 😨 😕 lebo čo má tvoj partner doma exmanželku, druhú manželku, poprípade inú milenku... alebo aký má dôvod, že ťa k sebe nepozval? ja tomu celkom nerozumiem... vy spolu žijete alebo len chodíte ako 18r. detičky... alebo ste spolu krátko? ak ste spolu krátko, tak sa to dá ospravedlniť... 😉 a vôbec, čo k nim má čo chodiť BRATOVA FRAJERKA!!! tak ona áno a ty nie??? a ešte o nej rozpráva??? nehnevaj sa na mňa, ale to ja by som poriešila raz dva, také debaty, iba nato myslím a svrbí ma pravá ruka... a to jeho bratovi to nevadí??? ja som sa asi teraz vyliahla z vajíčka, lebo ja tomuto absolútne nerozumiem 😝 🙄 😝 🙄
@gelinka75 ako ublížilo? cítila si sa zle? ale veď už nie sú až také veľké horúčavy ako boli v júli... alebo vy tam máte znova taký hrozný hic? my máme teplo, ale celkom sa dá, aj keď pravdu povediac, predpovede sú také, že no ďakujem pekne... 😒 Ale neboj, už ti tu tak silno všetky držíme palce a ja na teba každý deň myslím fakt, nie celý deň to nie, to by som klamala, ale neprejde deň aby som si na teba nespomenula, že už sa ti to kráti... a raz som počula, že myšlienky vyslané do vesmíru sa zhmotnené vrátia... neviem či je to volovina, ale keď je to pravda, koľko už ti písalo, že sa to podarí a drží palce, myslí na teba... musí to výjsť. Naozaj ti to prajem a držím síííílno prsty 😉 😉 😉 neboj 😵
@gelinka75 vôbec sa tým nezaťažuj, podľa mňa keby to teplo robilo neplechu, tak by na klinike nesúhlasili s KET... či áno? Alebo keď máš z toho blbý pocit, tak si vybav PN alebo D a zostaň zopár dní doma, aby si sa nemusela topiť v kancli... 🙂 hlavne zbytočne nestresovať, klídek... pamätaj, že bude čo má byť 😉
@lubanka sme spolu skoro rok( bez dvoch mesiacov)...ja neviem, ale dajako ochladol, ani tolko nepise..skusim to dajako vyriesit.. ☹
@gelinka75 nie ☹ mrcha mi dorazila včera, ale taká čudná, iba také slabé špinenie... možno sa to ešte roztočí 😒 a keďže dorazila už som mohla ísť na ultrazvuk, no lenže v centre majú do konca mesiaca dovolenku 😠 , tak si budem musieť počkať na ďalší cyklus... aspoň tak mi povedala sestrička, prvé 3dni cyklu prísť kedykoľvek, keď sa rozhodnem... takže zasa mesiac čakať ☹ Dnes som si kúpila fytosoju, chcem ju začať brať... nevieš ako sa to má správne užívať? myslela som, že k tomu bude nejaké info, ale iba že 2tbl denne. Ale tu na MK písala jedna kočka, že 3DC-7DC... ako tomuto rozumieť? 😕
@zvolsiinylogin držím palce, aby sa to poriešilo k tvojej spokojnosti 😉
@lubanka teraz som bola na facebooku , trochu sme si pisali, ale som aj rozculena, aj nestastna...totiz na facebooku mal aj syna a doma maju jeden pocitac, aspon tak tvrdi, ze nemoze so mnou pisat, ked su na internete deti...boli obidvaja prihlaseni zaroven...spytala som sa, ci ma deti doma, ze hej a potom, ze ako je mozne, ze su obidvaja prihlaseni, tak to obratil na zart , ze vraj technika pokrocila dopredu...nic ine mi nevyplyva, ked mal deti doma, ze bud maju dva pocitace, a on nechce so mnou pisavat, ked sa vyhovara na deti, ze su na pocitaci, alebo este je jedna moznost, ze jednoducho nebol doma, v tuto nocnu hodinu...keby bol u kamosa, hned by sa pochvalil...zdviha sa mi nad tym zaludok...neviem, ake ma nocne cesticky a ku komu...treba mi len dufat, ze tam nie je dajaka druha ( mozno by so mnou nepisal, keby tam bola s nim, ale ona nemusi nazerat, kde co pise, ani ja to nerobim, ked je so mnou...som nestastna a zufala ☹ ☹
@lubanka tak keby bol u kamosa, tak za nim moze zajst z roboty a za mnou nie? ked koncil o piatej najneskorsie, tak do mesta by to mal za pol hodinku za nim autom...alebo ma u nich v ddine fakt dajaku druhu, a v noci u nej vysedava a nemusel ani pracovat( pracuje pri bratovi).. ☹ ...aj ked sme spolu zacinali chodit, tak normalne do telefonu nejakej klamal, ze pracuje a pri tom bol so mnou v meste, a este sa spytal tej do telefonu...a dostala si smsku? tak volal dajakej zene...a mne sa to opakuje...neviem, co mam robit...musim sa asi poriadne nastvat a vytriast z neho pravdu, ak ju povie a potom sa normalne rozist s nim..a mozno bude do konca zatlkat...uz raz u nas niekomu pisaval smsky, a hned po prvej mu aj ten clovek prezvonil, tak ho zrusil a dalej pisal...ked som sa spytala, s kym pise, tak povedal, ze s tetou...bol pri nom aj moj oco, tak som sa zatvarila hlupo, ze hovori pravdu a islo sa dalej...keby bola teta, tak mu tak nedockavo po smske nevola.. ☹ myslim si dodnes, ze normalne si pred nami u nas doma pisal s dajakou..
@zvolsiinylogin no neviem, ale myslíš, že keď je u nejakej ženy, tak by ti vypisoval na facebooku? to sa mi veľmi nezdá, veď si to predstav, tak pôjdeš k niekomu, lebo k nemu chceš ísť a nebudeš sa venovať jemu, ale niekomu na počítači? No neviem... hlavne sa upokoj, poriadne popremýšľaj, nech neurobíš nejakú somarinu, ktorú potom oľutuješ, vieš ono podozrievavosť, žiarlivosť... to sú hnusné vlastnosti. Iba ak budeš mať dôkaz, to už je iné kafe... počkaj ešte, keď pôjdete na ten spoločný výlet, čo si spomínala, správaj sa k nemu milučko, ale poriadne ho sleduj ako sa chová... musíš predsa spozorovať rozdiel v správaní ak by náhodou niečo... ale dúfam, že nie, že je len zaneprázdnený, poprípade vyšťavený z detí, keď ich má všetky pri sebe... to by bolo aj pochopiteľné nie? netráp sa tým... uvidíš, že všetko sa utrasie a budete šťastní 😉
@zvolsiinylogin a ty kolko že to máš rokov ?
@klaudia001 preco?
@gelinka75 veď už pomaly začínam zvažovať zmenu CAR... samozrejme si pôjdem po mojich bobáčikov - mrazáčikov a keď nič, tak asi nastane zmena... rozmýšľam nad Martinom alebo Brnom, počula som na nich samé pozitívne ohlasy. Začínam mať pocit, že keby sme boli išli hneď tam, nemusela som postúpiť IVF, ale stačila iba nejaká liečba... ale to už je jedno. Naposledy, keď som bola tehu (bola som v 13tt) som hrozne zakrvácala, myslela som, že je to potrat, volala som do centra a samozrejme dovolenka 😠 tak som letela do nemocnice, tam chválabohu zistili, že to boli iba zrazeniny, ktoré vyšli... vieš si predstaviť moje stresy... v nemocnici nevedeli, či mám pokračovať v liekoch, ktoré mi dali v centre... no proste des...
S tou fytosojou som to asi poplietla... resp. som myslela, že to ty si spomínala, že si ju užívala, tak prepáč, že som Ťa s tým zaťažovala 😉 a nevieš nič ako sa držia maličký? len tak či si tam náhodou necinkla...

@gelinka75 čo to je ket ? áno ja som si to už vygooglila, je to Conceive Plus - Gél na podporu počatia , to dnes počujem prvý krát 😀 , zachvilu vymyslia gel namiesto spermií 😀 , si tam budeme dávat gel 😀