Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@ano to mi vtedy pomohlo, len teraz sa citim akoby ma cele telo bolelo, zacala som v nedelu s utrogestanom, aj ma napina obcas aj hlava sa mi toci, ja mam tehu priznaky este pred vkladom, niekedy mam stavy ze idem odpadnut, akoby mysel nestihala ci co, neviem ako to fakt vydrzim, pokym to bude treba brat ☹
@zvolsiinylogin ja ti neviem, ale ved to je len forum
@gelinka75 jáj tak to na zvracanie, točenie hlavy, malátnosť, nechutenstvo... to mávam aj ja ☹ keď užívam duphik a utroš... dokonca ma bolievajú končatiny... normálne ako keby mi niekto lámal ruky a nohy ... to preto stále vravím, že do seba pchám to svinstvo... tak len to nejako vydrž a daj sa vypísať z práce a oddychuj doma, ono aj tie horúčavy ti k tomu prikladajú. keby ti volali, daj vedieť aká situácia... myslím na teba a tvojich drobáčikov 😉
@klaudia001 mam 36..
@zvolsiinylogin nechcem nikomu krivdit, ale príde mi ako keby si si tu robila srandu
@klaudia001 prec by som si mala robit tu srandu? nieco konkretne..
@klaudia001 viem, ze mas uzasny, bezproblemovy zivot s partnerom, ale nie vsetky tam spadame...my sme s drahym len v podstate na zaciatku, ale uz dost dlho, aby sa ukazalo, ci to bude do zivota, alebo nie...k zivotu predsa patria aj taketo veci, neviem , co mas konkretne na mysli, tak mi je tazko odpovedat....
@gelinka75 na zajtra velmo drzim palceky...nechce sa mi to citat dozadu, ale vy sa ako dlho snazite? ja budem toto riesit az po svadbe( ak teda dajaka vobec bude ☹ )...zatial to nechavam plavat volne..
@zvolsiinylogin cauko riesime asi rok tak veelmi intenzivne, ale uz sme 8 rokov manzelia a nic, a dakujem, uvidime co rano prinesie 😔
@zvolsiinylogin prepáč ak som sa ta dotkla, ale ti neviem, jednoducho mi to tak príde.....je to môj názor
@zvolsiinylogin náhodou som mala v práci čas / šefka bola mimo, tak myši mali freeee 🙂 / a pobehala som to tu troška, z tvojho písania , nejako sa mi to nepozdávalo, ved sama vieš čo si tu popísala, možno je to aj pravda , ale môj názor je, že to je prinajmenšom také divné
@gelinka75 neprežilo , hlavu hore život ide dalej 😉 my sa snažíme zatial len mesiac, a uvidím ked po pár mesiacoch nič, tak začneme riešit ovela intenzívnejšie
@klaudia001 ano ide, ved nezastal 🙂
@gelinka75 jóój 😢 😢 😢 ako to ☹ ☹ a koľko ich bolo? Och to mi je strašne ľúto... a celý čas som na teba tak myslela, že reku, pozitívna správa bude a jak na truc mi nešiel MK... mrzí ma to veľmi, ale asi to tak malo byť. v takých prípadoch si ja vždy vravím, radšej takto akoby sa malo uchytiť a potom by z toho bolo neskôr niečo horšie... rozdýchaj neúspech a poďme ďalej...
@klaudia001 aha, myslis zamlknuty potrat, co som mala v juni...no, gyndosovi to nepripadalo take nerealne, ked ma posielal na kyretaz, ale nevedel sa sam rozhodnut, ci ano, alebo nie, lebo ze by to mohla byt krvna zrazenina nejako obalena kozou...lenze ja som to uz raz prezila, tak viem, ze to krvna zrazenina urcite nebola, takze asi tak..no, proti gustu ziadny disputat, ak chces, tak never..
@gelinka75 mrzi ma to, a to co, ich zle uchovali? ved tolki, to hadam nie..
@zvolsiinylogin neviem moja, radsej ani nechcem vediet 🤐
@gelinka75 ako teraz budete pokracovat? este zvazujete ziadost na ET a KET?
@zvolsiinylogin tak ideme dalej prirodzene a poziadame znova o IVF, takze predpokladam az v novembri to znova vyjde
@gelinka75 kolko moze byt tych IVF?
@zvolsiinylogin 3 plati poistovna, dalsie ako samoplatca
@gelinka75 mozem sa ta nieco spytat? si pisala, ze mas jeden vajecnik..mala si mimomaternicove?
@zvolsiinylogin jeden vajickovod, ano mala som mimomaternicove, preco?
@gelinka75 potom podla mna by nemal byt problem, ked sa uz zadarilo, hoci neuspesne...no neviem...a v centre nic nenasli preco teraz tak dlho sa bezuspesne snazite...mozno by vam pomohla maca - je to na pre viac spermii a niektore pisali, ze sa percento zdravych spermii ich manzelov po douzivani zvysilo...alebo dajake specialne caje...a neskusali ste sarapis? ja rozmyslam, ze sa na to dam, aj ked gyndos povedal, ze je to pre zeny v prechode, ale ved ja mam svoj vek, len neviem, co to so mnou urobi, aby som si nenahnala cysty...este by mohla zabrat aj alchemilka, ze vraj..

@lubanka oni mi maju volat dnes, najneskor zajtra rano co a ako, dnes sa citim fest zle, ja neviem ci z tolkych hormonov ☹