Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka ahoj víkendovala som viacmenej pracovne, práce okolo domčeka a tak, mne zasa alchemilka posunula ovulku, mala som ju 15 dc a teraz neskorej a tá fytosoja je načo dobrá ???
@klaudia001 vraj upravuje cyklus a ak nieje ovu, tak pomocou fytosoje bude 😉 vraj... ja som "vďaka" stimuláciám už tak zmagoretá, že môj inak pravidelný 30dňový cyklus (šľapal ako hodinky) odrazu býva aj 50 - 60dňový... a ovu čí mávam už ani neviem, lebo posledné mesiace to bolo také všelijaké... tak toto by mi to malo reštartovať telo, teda aspoň dúfam, tak mi poradili iné baby tu na MK, takže fytosoja+alchemilka+ananásový džus a došlo mi DVD s cvičeniami Mojžišovej a jej čaj, ktorý odporúča piť na zvýšenie šancí otehotnieť... tak uvidíme TEN EFEKT. Najkomickejšie bolo, že v tom balíčku s DVD a čajom poslali aj tehu test... asi sú si istý svojou úspešnosťou 😀 , ale to ešte nenarazili na mňa 😀 😉 ja znížim ich % úspešnosti... 😝
@gelinka75 snorila som po MK a ako "slepá kura k zrnu" som našla link, kde sa to dá objednať. Ak si dobre pamätám bolo to na www.otehotniet.sk skús mrknúť a tam pohľadať, malo by to tam byť...
@lubanka dakujem za vysvetlenie, nooo tak aj tehot. test poslali, to aby si vyskušala a možno..... 😉 , možno zvýšiš ich počet tehuliek 😉 , idem kuknut na youtube toho mojžíša či mojžíšovu......ja Ti neviem, čo som za tu krátku dobu čo som tu na MK prihlásená som počítala čo to......a bola som z toho zmagorená, zdebilnená, ja už nečítam hocijaké témy, už si to všimol aj moj priatel, a povedal mi, že k čomu je to dobré.....my sa začíname druhý mesiac snažit 😀 , aj ked vidím že vela žienok sa snaží aj vyše 5 rokov.....to neviem či by som zvládla, asi by som skončila niekde na psycho 😀 v pezinku, že vraj tam je najlepšia 😀 , ja si pijem tu alchemilku, teda už som ju dopila že sa ma pit do ovulky a v podstate , že je dobrá aj po spontánnych potratoch / v mojom prípade v 4 týáždni /, preto som si ju kupila, takže teraz idem kuk na youtube, som zvedavá čo to bude......
@klaudia001 😀 😀 mojžiša nepozeraj... ten ti tak maximálne môže pripomenúť Egypt resp. Sinaj a Božie zákony... je to Ľudmila Mojžišová... 😀 😉 Ale ak sa snažíte tak krátko... podľa mňa s ničím neexperimentuj, tobôž ak si vlastne na "šupu" otehu... to, že to skončilo takto, ešte nič nemusí znamenať. U mňa je to iné, ja sa snažím už 11rokov... a vzhľadom na môj vek si už veľmi nemôžem dovoliť vyčkávať ďalších jedenásť 😉 A že piješ alchemilku... tá ti iba prospeje, veď je to len bylinka resp. čaj a to ti určite poškodiť nemôže 😉
toto som našla a v podstate to je pilates cvičenie, ktoré provozujem už mesiac 2 krát do týždna, v podstate robím tie isté stahy zadku a všetkého ako v tom videjku, a moja kamoška otehotnela po 12 rokoch snaženia, už nevládala už sa pripravovali na adopciu a v tom že buuuuum zostala tehotná, ona bola z toho uz na nerva, ani pivo si so mnou už nedávala, pila len minerálku a hocijaké vitamínky a čajíky a merala si baz. tep. a testovala sa a potom s mužom, že idu podstupit kolotoč formalít na adopciu.....vypla, som videla ako z nej spadla tá snaha, uplná ulava, aj štamperlík si so mnou dávala, začala sa smiat, nejak stotožnená s tým, že svoju lásku daju nie svojmu dietatku.....a teraz má krásneho chlapčeka, prirodzene, žiadna chémia nič, takže aj takéto veci sa deju 😉 a ked Ti to cvičenie pomôže na psychyku, určite to má vplyv aj na nu, tak potom prečo nie....
ahoo baby, vcera som sa cely den nevedela dostat na MK...islo ma porazit, tak som musela robiť 😀 😀 co mame noveho, ci stareho ?
@azzura ahoj, ja som 23 DC a po tom spontánnom potrate som pila alchemilku a ona mi posunula plodné dni, hm ale to neva, ja som svojho aj tak znásilnila 🙂
@azzura ahojki, ja nic nove, vsetko po starom...uz nemeram,ani sa nezaujimam, ako to so mnou je,nesledujem sa...len cakam, ci vynecha, ale zatial chodi ako svajciarske hodinky ☹
@zvolsiinylogin ale ved bud rada, že ju máš presne, aspon vieš , že je všetko ohladom tohoto oukej ! čo by za to dali iné ženy, keby mali pravidelnu menštruáciu..... 😉
@lubanka dobré ránečko, no čo ako išlo mojžíšovej cvičenie ? je to inak dobrá makačka, ked cvičím pilates , tak zo mna tečie jako z kona 😉
@klaudia001 cau, mne alchemilka taketo veci nerobila....mne zmiernovala PMS a mestruacne bolesti a ked som chodila na foliky, tak sa mi tvorili same aj bez liekov a aj sliznicu som mala ukazkovu.
Jasne, treba vzdy poistit, chlap sa len poteší 😀
@zvolsiinylogin super, tak budeme vsetky prekvapene naraz 😀 😀 .
@azzura tak ja ani neviem kedy to dostanem, ani necítim že to mám a ani neviem, že mi to skončí.....a možno, že to nebola ani alchemilka, lebo každý môže sa stat že počas viacerých cyklov su plodné dni inak, to mi oznámili viacerí gyn., a možno to ani nebola ona, šak som ju pila tuším 6-7 dní, 1 pohár 1 x denne.
no ja ne neho skáčem stále 😀 ale ved on sa vobec nebráni....tak čo 😀 , a aby sa nepovedalo, tak si občas vyskočí aj on 😀 , vonku je pekne, duchenky mám na slniečku, juuuj to sa bude spinkat
@klaudia001 ja zas citim kazde pichnutie....ked ma nic neboli, tak si myslim že ani nezijem 😀 😀. Sa tu niekto zas teší do perín 😀 😀 😀.
@azzura nic nebude, nech mňa nic nebude ...... 😀 😀 😀
@klaudia001 😎
idem poradovat......fuu to bude nuda, zas bude pokresleny zosit 😀
ahojte, poprosím Vás ktorej robili hematologické vyšetrenie z krvi, čo vlastne zistovali ? myslím konkrétne aké zložky.......mne zistovali že mám tu napísané -leukocyty, erytrocyty, hemoglobín, hematokrit, stredný objem Ery, trombocyty, neutrofily, lmyfoícyty, eozinofily, monocyty, bazofily, neutrofily, lomfocyty, absolutny počet EO, MO a BA, podiel velkých trombocitov, šírka trombocitov, erytrocitov a vela ostatného mám všetko v norme teda v poriadku, aj podla výsledkov biochémie som v poriadku aj s priatelom, nik mna neposlal na toto vyšetrenie, sami sme si vybavili, len mna zaujíma či ohladom otehotnenia ešte sa niečo z krvi zistuje okrem horeuvedených látok.........máte takéto aj vy ?
baby mám to v albume aj hematologic. aj biochemic. honoty, máte toto aj vy ? alebo si mám vybavit ešte špeciálnejšie vyšetrenie.....dakujem 🙂
@klaudia001 uf hematologické vyšetrenia robili aj mne, krv mi brali asi až do 7ampuliek, ale čo všetko vyšetrovali...??? to teda neviem, niektoré výsledky boli cca o pár hodín, niektoré o pár týždňov... mňa akurát zaskočilo, že mi tam zistili alergiu na mliečnu bielkovinu 😝 aj ja som bola na hematologii sama, som si to vybavila a išla, lebo môj gyndoš... škoda rečí... ten ma nikdy nikam neposlal... a to mi hematologička povedala, že načo čakal, či budem mať sériu potratov či čo... lebo že ženy, ktoré majú alergiu na mlieko... tehotenstvo končí potratom... a potom som si vybavila aj genetiku... a tam mi zasa zistili nejaký zmutovaný gén, ktoré mi spôsobuje v tehotenstve vytváranie zrazenín... čo môj gyndoš vedel, samozrejme kašlal nato... a výsledok bol, že v 26tt predčasný pôrod zapríčinený pravdepodobne veľkou zrazeninou... tak mi to bolo povedané po cisaráku... 😠 ale aká je v skutočnosti pravda 😕 a to som mala ešte veľké šťastie, lebo že keby sa tá zrazenina pohla resp. putovala po tele, výsledok by bol upchatie cievy, čiže "infrakt" alebo "mozgová príroda"... tí lekári vždy len strašia 😝
@lubanka mne brali do 4 ampuliek, nooo asi zavolám zasa tomu dr . v BA že chcem podrobnejšie vyšetrenie, ja som to mala tak lepšie vybavené u neho, prišli sme, zavolal nás, odobrali krv, urobili echo srdca a za 20 minut sme odchádzali domov.

čaute dievčatá 😵 ako ste víkendovali? Aj vy tak nenávidíte pondelky 😠 😠 😝 Chcela som sa opýtať myslím, že @azzura, ty si brala fytosoju... a spomínala si, že ti posunula ovulku že? lebo mám dojem, že to bude aj môj prípad... 😠 dnes som 16DC a ovu testy blednú čím ďalej tým viac... 😝 čakala som ovu cca 19DC ako ju zvyknem mať a ona na 99% bola 10DC 😠 😠 takže som ju prepásla asi 😠 😠 a to som si už plány robila, že odsúvam KET, že s tou sojou to pôjde aj prirodzene... no nič " odvolávam, co jsem odvolal a nařizuji, co jsem nařídil " 😉