Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
práve som si vypočítala ,že už 14.9.na odbery a sono po clostile🙂
@gelinka75 no my sme dali vsetky, viac menej sme ani nemali inu moznost...teda oni to tak opisali ze sa ide robit toto toto a toto a clovek len ticho suhlasi...ja neviem...viem len to, ze u mna je to prvy a posledny pokus...taka bola dohoda s mojim chlapom...
takze ani neviem co robit co sa tyka mrazenia, to by som este chcela ale neviem kolko mam dat zamrazit...vsetko je to tak strasne narocne...aj na psychiku aj financne...
moj chlap tvrdi, ze im neveri....ale on je strasne tvrdohlavy...vraj by sa malo platit len za uspesne pokusy...ze by zaplatil aj 3 tisic ale len za uspesny pokus... ze toto je podla neho zarabanie na ludskom nestasti... 😒
@mates777 ano pri prvom som aj ja bola rada, ze som rada, ale kedze to nevyslo tak uz rozmyslam inac a nemienim za hovadinu embryologicky platit majland, takisto sa teraz rozhodujem uz na zaklade skusenosti z 1 ivf, nam ani neponukla moznost dat aspon 2 hned zmrazit a dat len 5 na PK co standardne davaju, vsetkych 7 nam prezilo PK a 2 mi vlozili, ostatne zamrazili a samozrejme sa nerozmrazili, blastocysty su velmi citlive na mrazenie, to sme vedeli aj predtym, ale ze az tak, ze mi z 5 nerozrmazia ani jedno to som necakala..a ani oni, den predtym tvrdila, ze sanca je velmi vysoka, to radsej nedjem ani pisat co som s nou preberala po telefone den pred rozmrazenim, co sa mi dost nepacilo, uz to je teraz jedno, no tak preto som sa tak rozhodla, PK je podla mna pre nas zbytocne, vychadzam z toho, zeby zas vsetky prezili PK a potom ked dame zbytok mrazit a nebudu to blastocysty tak by ten mraz mali lepsie vydrzat.. 😉 ista som si neni, ved to nikto nezaruci, ale aspon nejaka zmena bude oproti prvemu pokusu
@gelinka75 boze mojko ja ta uplne chapem...je to strasne vsetky sme tu na tej istej lodi len kazda s inymi skusenostami....JE TO OTRAS!!!!
Ja som zase tiez ostala zaskocena, ze ked som sa opytala na vklad 2 ebrii tak mi povedali ze nie, ze 11 staci...ze je dokazane statisticky ze to nezvysuje moznost uhniezdenia aspon jedneho...a ze to poskodzuje vyvoj aj toho druheho ci take nejake zvasty...OTRAS...moj chlap tak ci onak nesuhlasi s vkladom dvoch...ale ja som sa opytala
a teraz ked tu citam v papieroch tak sa pise ze do 28 veku zeny odporucaju len jedno a potom dve... tak oni si protirecia...
tak isto sme prisli na dalsie veci ktore nie su tak celkom koseeer...ale to radsej nebudem tu vypisovat...
je to otras... podla mna maju aj tie embriologicky presne pripravene ze co ti povedia....
kedy sa chystas na druhe IVF? uz si v stimulacii?
@mates777 no to som aj ja citala, ze niekde vkladaju len 1 ks, nas sa nato ani nepytali, v GF davaju rovno dva kvoli vyssej sanci, to treba extra povedat, ze chces 1 ks, podla mna oni sami nevedia niekedy co, reaguju na momentalnu situaciu a preto su to potom protichodne odpovede, zajtra akurat idem na konzultaciu, ale necakam nejake prevratne riesenie od nich, podpisem novu ziadost a budeme zas cakat 2 mesiace kym to poistovna schvali, vyjde to tak na november, mozno az december kedy by som mozno zacala, ale nejak extra velku chut teda nemam..fakt som neverila babam co im to nevyslo aj viackrat, ze su take znechutene a neveria, teraz uz to chapem preco to tak je 😉

@azzura hmmm...no fasa...tak to máš perné...čiže teraz čakáš na odpoved a schválenie žiadosti od poistovne,....my chodíme do GYn FIVu,ale neviem či je zrovna to CAR to správne......kam chodíte vy?