icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lexus77
5. sep 2012

@azzura hmmm...no fasa...tak to máš perné...čiže teraz čakáš na odpoved a schválenie žiadosti od poistovne,....my chodíme do GYn FIVu,ale neviem či je zrovna to CAR to správne......kam chodíte vy?

azzura
5. sep 2012

@lexus77 tiež do GF, komu? my Harbulakovy

lexus77
5. sep 2012

@azzura Dr,behúňová...tak to sa tam určite niekedy aj stretáme a ani nevieme o sebe🙂

azzura
5. sep 2012

@lexus77 no, urcite sa stretavame 🙂 . Teraz ides kedy? Ja 26.9.

lexus77
5. sep 2012

práve som si vypočítala ,že už 14.9.na odbery a sono po clostile🙂

azzura
5. sep 2012

@lexus77 takže tento cyklus sa asi nestretneme. Mozno do 3tice ti to vyjde a ziadne IVF sa nebude konat, takže zacni pozitivne mysiet, na depku bude potom casu dost 😉

mates777
5. sep 2012

@azzura @gelinka75 @lexus77 ahojte babenky, takze poctivo hlasim ze dnes zo mna vydolovali 10 ks vajicok, chlap sice frflal, ale nakoniec mu zobrali aj tu krv a teraz uz len cakat co z toho bude 🙂
Pravdupovediac som rada, ze toto mam uz za sebou 😒

gelinka75
5. sep 2012

@mates777 drzim palce jednu cast mas za sebou, teraz budes uz len cakat na dobre spravicky 🙂

gelinka75
5. sep 2012

@azzura si sa to odo mna naucila? 😀 ale teraz nie som moc pozitivne naladena... 😔 mam take medziobdobie

gelinka75
5. sep 2012

@lexus77 ja chodim k dr. stenovej tiez v gf 😉

lexus77
6. sep 2012

@azzura tak v to verím aj ja,že to do 3 vyjde...a díky za podporu...držím palce nech nám to tu všetkým vyjde do roka a do dna nech už nie sme sami,nech z kolísky počuť to prekrásne mamííííííííííííííí🙂

lexus77
6. sep 2012

@mates777 ahoj...tak držím palce🙂

lexus77
6. sep 2012

@gelinka75 vždy keď prídem do CAR a vidím koľko žien sa tam premelie a minimálne 3/4 chcú babätko a ono to proste len tak nejde,tak sa tak trošku upokojím,že nie som v tom sama🙂

azzura
6. sep 2012

@mates777 ahoj, jej 10 vajok....a kolko sa oplodnilo, to este nevies? A cca kedy ides na vklad.....jaj strasne sa tesim, uz sa to musi niektorej podariť 😉

azzura
6. sep 2012

@gelinka75 vsak aj u mna je to ako na hojdacke 😀 . Neboj, bude dobre....

mates777
6. sep 2012

@azzura no prave som sa dozvedela ze sa oplodnilo 8 kuskov 🙂 ani neviem ci sa mam tesit, alebo je to pri tejto metode normalne... no nebudem nic predbiehat...snad to vyjde 😎

gelinka75
6. sep 2012

@mates777 ano je to dobre, davali ste ICSI alebo klasicke ivf? u nas sa z 12 oplodnilo 7, vsetky ICSI

mates777
6. sep 2012

@gelinka75 ICSI koli zhorsenemu spermiogramu a mojmu veku 😖
teraz mam volat kazdy druhy den, ze ako a ci sa to vyvija a transfer by mal byt v pondelok...

gelinka75
6. sep 2012

@mates777 dali ste vsetky na PK? na dalsom ivf uz pk nedavam, ked bude dost tak 2 si dam vlozit hned a ostatne hned zamrazit, dalej neriesim

mates777
6. sep 2012

@gelinka75 no my sme dali vsetky, viac menej sme ani nemali inu moznost...teda oni to tak opisali ze sa ide robit toto toto a toto a clovek len ticho suhlasi...ja neviem...viem len to, ze u mna je to prvy a posledny pokus...taka bola dohoda s mojim chlapom...
takze ani neviem co robit co sa tyka mrazenia, to by som este chcela ale neviem kolko mam dat zamrazit...vsetko je to tak strasne narocne...aj na psychiku aj financne...
moj chlap tvrdi, ze im neveri....ale on je strasne tvrdohlavy...vraj by sa malo platit len za uspesne pokusy...ze by zaplatil aj 3 tisic ale len za uspesny pokus... ze toto je podla neho zarabanie na ludskom nestasti... 😒

gelinka75
6. sep 2012

@mates777 ano pri prvom som aj ja bola rada, ze som rada, ale kedze to nevyslo tak uz rozmyslam inac a nemienim za hovadinu embryologicky platit majland, takisto sa teraz rozhodujem uz na zaklade skusenosti z 1 ivf, nam ani neponukla moznost dat aspon 2 hned zmrazit a dat len 5 na PK co standardne davaju, vsetkych 7 nam prezilo PK a 2 mi vlozili, ostatne zamrazili a samozrejme sa nerozmrazili, blastocysty su velmi citlive na mrazenie, to sme vedeli aj predtym, ale ze az tak, ze mi z 5 nerozrmazia ani jedno to som necakala..a ani oni, den predtym tvrdila, ze sanca je velmi vysoka, to radsej nedjem ani pisat co som s nou preberala po telefone den pred rozmrazenim, co sa mi dost nepacilo, uz to je teraz jedno, no tak preto som sa tak rozhodla, PK je podla mna pre nas zbytocne, vychadzam z toho, zeby zas vsetky prezili PK a potom ked dame zbytok mrazit a nebudu to blastocysty tak by ten mraz mali lepsie vydrzat.. 😉 ista som si neni, ved to nikto nezaruci, ale aspon nejaka zmena bude oproti prvemu pokusu

azzura
6. sep 2012

@mates777 teš sa 😀 . Ja budem na tom rovnako, budem rada ked ich bude 5

mates777
6. sep 2012

@gelinka75 boze mojko ja ta uplne chapem...je to strasne vsetky sme tu na tej istej lodi len kazda s inymi skusenostami....JE TO OTRAS!!!!
Ja som zase tiez ostala zaskocena, ze ked som sa opytala na vklad 2 ebrii tak mi povedali ze nie, ze 11 staci...ze je dokazane statisticky ze to nezvysuje moznost uhniezdenia aspon jedneho...a ze to poskodzuje vyvoj aj toho druheho ci take nejake zvasty...OTRAS...moj chlap tak ci onak nesuhlasi s vkladom dvoch...ale ja som sa opytala
a teraz ked tu citam v papieroch tak sa pise ze do 28 veku zeny odporucaju len jedno a potom dve... tak oni si protirecia...
tak isto sme prisli na dalsie veci ktore nie su tak celkom koseeer...ale to radsej nebudem tu vypisovat...
je to otras... podla mna maju aj tie embriologicky presne pripravene ze co ti povedia....
kedy sa chystas na druhe IVF? uz si v stimulacii?

mates777
6. sep 2012

@azzura mna teraz kludne mozu aj klamaaaaaaaaaaaat, ja som rada ze som rada....
ale psychicka som nastavena tak, ze tentokrat to vyjde...pretoze je to moja jedina a posledna sanca 🙂
ty uz stimulujes?

azzura
6. sep 2012

@mates777 tak v tom ma tvoj chlap pravdu, že na tom zarabaju a zdielam s nim nazor že clovek by zaplatil cokolvek ale za uspesný pokus, ale žial realita je ina.
@gelinka75 baby to co pisete je totalny horor, normalne sa bojim a to som este len uplne na samom zaciatku.

azzura
6. sep 2012

@mates777 paci sa mi tvoj pozitivny pristup, ked bude treba tak ta osobne pridem nakopat ak ta chyti depka 🙂 . Nestimulujem, ved ja este nemam schválenu ziadost a toho 26.9. idem este na to SIS aby zistili co mam resp. nemam v maternici

mates777
6. sep 2012

@azzura jaj ano, prepac ja som zabudla ze cakas na schvalenie ziadosti.... nevesaj hlavu, to bude dobre uvidis...
ved co ste uz zabudli, ze som vam slubila ze do konca tohto roka budeme vsetky tehule?????

gelinka75
6. sep 2012

@mates777 no to som aj ja citala, ze niekde vkladaju len 1 ks, nas sa nato ani nepytali, v GF davaju rovno dva kvoli vyssej sanci, to treba extra povedat, ze chces 1 ks, podla mna oni sami nevedia niekedy co, reaguju na momentalnu situaciu a preto su to potom protichodne odpovede, zajtra akurat idem na konzultaciu, ale necakam nejake prevratne riesenie od nich, podpisem novu ziadost a budeme zas cakat 2 mesiace kym to poistovna schvali, vyjde to tak na november, mozno az december kedy by som mozno zacala, ale nejak extra velku chut teda nemam..fakt som neverila babam co im to nevyslo aj viackrat, ze su take znechutene a neveria, teraz uz to chapem preco to tak je 😉

azzura
6. sep 2012

@mates777 😀 hmm, nejak sme na to pozubudli co sme si povedali, vsak @gelinka75 . Takže nam to ukažeš ako sa to robi byt tehu a potom to po tebe zopakujeme 😝

mates777
6. sep 2012

@gelinka75 nevesaj hlavu zlatko... je to viac nez strasne, ale musis sa pozbierat a nakopnut a ak mas tu sancu este, tak ju treba vyuzit.... PODARI SA -UVIDIS!!!!!