Rada s otehotnením
Ahojte baby , viem , že ma niektoré vysmejete ale idem sem za vami s malou dušičkou že mi poradíte . S priateľom by sme chceli babo zatiaľ sme sa držali v apríli ovu testu ktorý som mala pozitivny no nič , bojím sa , že som tu ovulaciu prešvihla keďže ku gynekológovi na fol. mi nie je po chuti .. myslite že by pomohol sex každý deň popripade každý druhý nejaký čas po menzese ? Milujeme sa z lásky a z chuti nie kvôli babatku len by ma zaujimalo keďže niekto to neodporúča a niekto zas Ano . Ďakujem
Ahoj, idealne je mat sex kazde 2-3 dni. Pocas ovulky idealne a samozrejme dolezity je tvoj orgazmus, ten pomoze spermiam prist k vajicku. My sme takto splodiliobe deti 🙂. Drzim palce
My sme s manželom si dali "maratón " dvakrat a vyslo tehu prve MA v 12tt a druhe po roku vyslo uspesne dokonca ;)
Sex sme mali kazdy druhy deň poprípade aj kazdy den ale.skor kazdy druht den od skoncenoa menštruácie.az po druhu. Co uz nedosla ;)
A po sexe som mala vzdy uterák pod sebou a tak som zaspala alebo lezacala aj 3hod ale skor som vždy zaspala 😁 za dva roky som všetko mozn3 vyskúšala aj výživové doplnky
Tiež sme chceli dieťa a " nedarilo" sa také 2-3 mesiace, čo je nič.. A nikdy som nič nesledovala ono to takto nasilu nie vždy ide a nakoniec som otehotnela počas MS 😀😀😀😀
Ovulaciu som sledovala len odhadom v kalendári. Sexovať každý deň sa neodporúča. Maximálne každý druhý deň. Ak to budete takto robiť tak sa do ovulácie trafiť určite musíte. Je ale otázne či ovulácia prebieha vždy a či sa dokážu hneď spojiť. Niekedy to chce trpezlivosť a skratka to niekomu dlhšie trvá.
Ja som otehotnela, aj ked sme mali sex raz za cyklus, aj ked sme mali sex 2 krat za den a aj ked sme ho mali kedy sa popri praci a malom dietati dalo. Rozmyslat nad ovulaciou a frekvenciou sexu po mesiaca snazenia je skor cesta do pekla. Zbytocne sa vystresujes a pojde to horsie.
toto iste som mala aj ja ze som nemohla otehotnieť 4roky pretoze som stale nato myslela aj pri sexe ale aj podvedome az som 1 dňa prestala nato mysliet a zmierila sa s tým ze asi to nikdy nebude a zrazu 1dna bac a ostala som tehotná a mam krásneho 8rocneho syna netreba sa vzdávať ale verit si a isto som nemala sex ani počas ovulácie alebo po menzese ked sme chceli sme mali sex ked nie tak nie takze hlavu hore držím palce a verím tomu ze to vide coskoro

nikdy som si ovulaciu nesledovala, nemerala, neocikavala testy ani nemerala teplotu - riadila som sa orientacnym vypoctom beznej menstruacnej appky a 4-5 dni pred/po tom datume co vypocitala ona ako ovulaciu, sme si skratka len dali pozor, aby sme kazde cca. dva dni mali sex (kedze obcas bezne sa stalo, ze jeden unaveny, druhy unaveny...) a otehotnela som bez problemov 🙂 podla mna merat a pod. treba, ked sa chvilu nedari, netreba hned od zaciatku (pre mna by to bol zbytocny stres a opruz) - a co presne niekto neodporuca? to som nepochopila?