icon

Rady a skúsenosti po opakovaných neúspešných pokusoch o tehotenstvo

nemnem
2. jún 2025

dobry,
Chcem sa opitat us sa znasime otehotnieť us 6 rokov skoro mala som jednu čistú co mi praskla a museli ma operovať potom som bola tehotná mimomaternice ×2 krat co ma museli zase operovať trpela som strašne bolesti.

Prešlo rok .... Kamarátka mi poradila abi som sila na prefuk tak som isla lebo zatial sa nam to este nedarilo . prešlo dialsi rok stale nic .... Poradil mi dr abi som skúsila ist zaze na prefuk tak som isla .... Stale nic ... Isla som naspet ku dr povedal ze nevie ako mi ma pomoc abi som mohla otehotnieť tak som mu povedala abi mi predpísal neake tabletky predpísal mi progestanelle nic mi nepomáha moze mi niekto poradit neake tabletky alebo neaku radu budem vďačná

pribinak
2. jún 2025

Centrum asistovanej reprodukcie

nemnem
autor
2. jún 2025
@pribinak

Centrum asistovanej reprodukcie

@pribinak a to je co ked sa mozem spitat

viestta
2. jún 2025
@nemnem

@pribinak a to je co ked sa mozem spitat

@nemnem centra, kde vykonavaju umele oplodnenia parov, ktore maju problem s pocatim

nemnem
autor
2. jún 2025
@viestta

@nemnem centra, kde vykonavaju umele oplodnenia parov, ktore maju problem s pocatim

@viestta to si momentálne nemôžme dovoliť sporime si nato ale stale nemame tolko

laurinka27
2. jún 2025

Mna by zaujimalo, ze ako si zvladla napisat symbol "×".

mdse
3. jún 2025
@laurinka27

Mna by zaujimalo, ze ako si zvladla napisat symbol "×".

@laurinka27 veľmi podstatné naozaj

janetinka27
3. jún 2025

@nemnem ahoj, ak mate zaujem, dajte si ziadost o adopciu, popri tom mozete skusat aj vlastne dieta, kym budete cakat v poradovniku.

pikachu999
3. jún 2025

Za mňa keď to nejde prirodne tak to nechajte tak... sústreďte sa na iné veci

robo1990
3. jún 2025
@nemnem

@viestta to si momentálne nemôžme dovoliť sporime si nato ale stale nemame tolko

@nemnem a máte porobené vyšetrenia? Spermiogram, ty hormonalny profil? Lebo toto riešia v CAR... nemusíte ísť hneď do umelého 🤷🏻‍♀️

patriciaa_
3. jún 2025
@viestta

@viestta nevykonávajú tam hned iba umelé oplodnenie, ale aj všetky vyšetrenia a postupy ako dopomôcť k prirodzenému otehotneniu takže @nemnem choďte tam prekonzultujete potrebnosti podľa mna vypisu výmenné lístky na všetky potrebné vyšetrenia a možno sa vám podarí zistiť kde je problém.. takto sa 6 rokov trápiť a gynekolog čo nato? Spravil len prefuky a dal tabletky po vašom apelovaní ? Dosť málo na takú dobu... Je smutné že v dnešnej dobe si človek musí vydupkat lekárov mnoho krát sám aj ja s tým má takú skúsenosť...každopádne držím palce a chápem nie každý sa chce hneď hrnúť do umelého oplodnenia jednak názorovo a jednak peňažne. Tiež skús si niečo nacitat o plodonom období sledovaní hlienu alebo bazalnej teploty poprípade ovulačne testy ti môžu tiez aspoň na začiatok pomôcť zorientovať sa v cykle ak potrebuješ.

viestta
3. jún 2025
@patriciaa_

@viestta nevykonávajú tam hned iba umelé oplodnenie, ale aj všetky vyšetrenia a postupy ako dopomôcť k prirodzenému otehotneniu takže @nemnem choďte tam prekonzultujete potrebnosti podľa mna vypisu výmenné lístky na všetky potrebné vyšetrenia a možno sa vám podarí zistiť kde je problém.. takto sa 6 rokov trápiť a gynekolog čo nato? Spravil len prefuky a dal tabletky po vašom apelovaní ? Dosť málo na takú dobu... Je smutné že v dnešnej dobe si človek musí vydupkat lekárov mnoho krát sám aj ja s tým má takú skúsenosť...každopádne držím palce a chápem nie každý sa chce hneď hrnúť do umelého oplodnenia jednak názorovo a jednak peňažne. Tiež skús si niečo nacitat o plodonom období sledovaní hlienu alebo bazalnej teploty poprípade ovulačne testy ti môžu tiez aspoň na začiatok pomôcť zorientovať sa v cykle ak potrebuješ.

@patriciaa_ ja to viem, ale pani co sa pyta nema o tom ani sajnu

nemnem
autor
3. jún 2025
@patriciaa_

@patriciaa_ Ano boli sme aj na spermiogram a všetko visletky dobadli dobre a ano dr mi neposkitol nic iba ten prefuk a tie tabletky a ano bola som na všetke vysterene co sa tika a nic nove to iste dookola mi hovoria ja us naozaj neviem co mam robit na umele oplodone nechcem ist lebo to but alebo vinde a zbitocne penazie Ako aj doktor povedal to neni 100% ze to vinde a us 6 rokov tonje vela rozmisala som aj na adopciju ale neni to take ako si predstavujem ani to neni take ako vlastne podla mna

nemnem
autor
3. jún 2025
@pikachu999

Za mňa keď to nejde prirodne tak to nechajte tak... sústreďte sa na iné veci

@pikachu999 neni nacom rozmislat us