icon

Rast hory Tchaj

2512alexis
18. okt 2021

Ahojte ma niekto skúsenosť s rast hory tchaj?ako dlho ste to brali pred otehotnením a počas tehotenstva?kolko tabliet denne? Na obale je písané 4tablety3x denne,nie je to vela?za každú odpoved Dakujem

ilovepizza
Autor odpoveď zmazal
ilovepizza
18. okt 2021

@2512alexis ahoj, o tomto som este nepocula. ale vyzera to celkom zaujimavo, najma pre ludi, ktorí veria cinskej medicine.. na jednej stranke som nasla, ze az v tehotenstve sa uziva, na druhej, ze aj mimo. odkial si sa o tejto zmesi dozvedela? niekto ti odporucil?

2512alexis
autor
19. okt 2021

@ilovepizza kedze po 3neuspesnych vkladoch a jednom biochemickom,som začala hladat co by som este mohla vyskusat aby som konecne mala vytúžene babetko, na konzultácii u mojej Dr,som sa začala pytat na caj- alchemilka,vravela ze mi to nemoze uškodiť a ze ked chcem mozem vyskusat akupunktúru,ze ma pacientky ktorým to pomohlo a ,ze tam mi aj poradia správne čaje,bilinky ,ktoré by som mohla užívať.Dala mi kontakt na jednu pani Dr. Ktorej som sa ozvala a kedze mi ona povedala ze uz nestiham akupunktúru,kedze by mala trvať 2az 3 mesiace,tak mi povedala ze si mam objednat tie tabletky a ze ich mam zacat užívať hneď a aj počas prvého trimestra,ze s tym maju dobre skúsenosti,dala mi aj internetovú stránku s ktorej si to mam objednat.Ja som len chcela vediet ci ma niekto v tejto skupine s tym skúsenosti,samozrejme ze ja som si to hneď objednala a skúšam,dufam ze uz tentokrát bude vklad úspešný 😊

ilovepizza
19. okt 2021

@2512alexis znie to velmi zaujimavo, asi si to aj ja objednam 🙈.. budem drzat palce pri vklade, len teda otazka, ze ked by ti mohla ta akupunktura pomoct, nechcela si pockat tie 2-3 mesiace, vyskusat to a potom ist na vklad? inak ja velmi verim takymto cinskym medicinam, takze asi aj pouvazujem nad tou akupunkturou.. ved snad to neuskodi

2512alexis
autor
20. okt 2021

@ilovepizza ja by som do toho isla hneď,ale nevedela som ze treba mat tolko sedeni,vravela som ze ak nevide tento vklad pojdem skúsiť tu akupunktúru

anettus
15. nov 2021

@2512alexis ahoj, už si absolvovala vklad? Pomohli tie lieky? Ja už som po akupunktúre a pomaly by som mala začať brať to Rast hory tchaj

2512alexis
autor
16. nov 2021

@anettus ahoj ano som,zase bol neúspešný🙁,dufam ze tebe to pomoze,ak smiem ako dlho si chodila na akupunktúru?a kolko ta to stalo? Stale ma to láka ju vyskusat

anettus
16. nov 2021

@2512alexis ja som absolvovala 10 sedení . Pani doktorka ktorá mi to robila vravela , že mne 10 sedení stačí. 2x do týždňa som chodila a popritom ešte rôzne výživové doplnky brala. Úvodné vyšetrenie 50€ a potom každá akupunktúra 20€.Pri úvodnom vyšetrení ti povie kde je problém a tam sa dohodnete koľko sedení musíš absolvovať .Teda u mna to tak bolo. Už len dúfať že sa to konečne podarí 🤞🙏

2512alexis
autor
16. nov 2021

@anettus držím prsty aby ti to vyslo😊,nebolo to bolestivé?kedy ta teraz caka vklad?.
Ja si teraz chcem dat trosku pauzu,bo ten posledny vklad nas dost zložil,kedze sme si boli istý ze tentokrát sa to podari.takze budem mat cas aj na akupunktúru

anettus
16. nov 2021

@2512alexis ďakujem ☺️.Tak nebolo to nič strašne,dalo sa to vyzdržať . Tak my už nemáme mrazáčikov, takže začínam -3. IVF-ko. Treba to určite vyskúšať a hlavne sa dať dokopy😊netreba hlavu vešať podarí sa to neboj, teraz prídu sviatky aspoň prídeš na iné myšlienky

clori
3. jan 2022

@2512alexis ahoj, este uzivas tie tabletky ci si po vklade vysadila? zacala si chodit na akupunkturu ci zatial nie?

2512alexis
autor
3. jan 2022

@clori ahoj,vysadila som po neuspesnom vklade a az teraz v januari chcem zacat. Po neuspesnom vklade som ochorela,chela som sa dat zdravotne dokopy a az potom s tym zacat

clori
3. jan 2022

@2512alexis aha, dakujem za info. rozmyslam nad tym aj ja, ale ako kuru este s niecim inym. nebola som u nikoho kvoli tomu, zatial sa ani nechystam, len co som trosku na nete citala.

2512alexis
autor
4. jan 2022

@clori vysadila som ich, na akupunkturu som objednana na pondelok,sama som zvedava ako to dopadne