icon

Recepty na splodenie dievčatka

mickey1234
30. aug 2020

Poraďte nejaké tipy ako dopomôcť k splodeniu dievčatka? Ma byt časté snaženie pred ovu alebo práve cca tyzdnova absencia a snaženie len jediný krát za cyklus? Niekde čítam tak niekde inak. 🤷‍♀️

Strana
z3
erikad82
31. aug 2020

🙂 🙂 ja som počula: ak chceš syna sekeru pod posteľ a ak chceš dcéru muž musí mať pri sexe ponožky 🙂 🙂 No neviem veru či to tak je 🙂 Ja mám sesternicu skúšali kadečo .-) má 5 chlapcov a až teraz konečne vytúženú dcéru 🙂

pimpa12
31. aug 2020

@mickey1234 chcela som dve dievčatá a mám ich. Obe splodene v strede ovu, na prvý pokus. Takže asi tak ...

mirkaigor
Autor odpoveď zmazal
somktosom84
1. sep 2020

@mickey1234 NIČ nefunguje 🙂 žiadne zaručene recepty nefungujú,naozaj.

jankak055
1. sep 2020

Radsej budte radi ze sa vam narodi zdrave babatko a vsetko prebehne v poriadku. Ved je uplne jedno ci to bude chlapec alebo dievca aj tak ho budete lubit najviac na svete.

jahodka11
1. sep 2020

@luciana32 ano,urcite,ja mam tak druheho chlapca...podla ich vypoctov a malo to byt dievcatko

dzepeta
1. sep 2020

@mickey1234 ja som zase citala ze to zavisi od krvi koho krv je “mladsia” su aj take tabulky na internete. Ked si das pohlavie babatka podla krvi rodica

duratlicka
8. sep 2020

@mickey1234 Niečo by sa s tým urobiť dalo, ale musela by si trošku spoznať symptotermálnu metódu. Ide o to, že spermie, ktoré nesú mužský rod sú vraj rýchle, ale krátko žijú a tie, čo nesú ženský rod žijú dlho, ale sú pomalé. Ak chceš dievčatko, zvýšiš tú šancu, ak budete mať styk 2-3 dni pred ovuláciou. Nie vtedy, keď je už krčok maternice úplne vysoko a hlien číry, ale pár dní predtým. To by si musela spoznať lepšie svoje telo.

nevenka
10. sep 2020

@miadi no nam sa tretie babo "podarilo" 2 dni pred ovulaciou a pravdepodobne to bude chlapec podla sona...prve a druhe netusim, kedy a ako, neriesili sme to vtedy...

nevenka
10. sep 2020

@duratlicka ani to nie je zaruka, ze bude dievca. Jeden mesiac sme mali sex presne na ovulaciu (beranie BT, hlien nejak neslo urcit, krcok, to vobec neviem posudzovat 😇) a nic, dalsi mesiac 2 dni pred ovulaciou a ted apodla teploty som vedela, ze sa "to stalo", myslela som si, ze teda to asi moze byt dievcatko a podla sona je to riadny chlap. Takze ani toto nie je zarucene, no...🤔

nimika
10. sep 2020

@nevenka takto máme aj my druhého syna a bolo to dokonca 3 dni pred ovuláciou.

nevenka
10. sep 2020

@nimika no ved aj u nas to moze byt 1 den hore dolu este, presny cas nikto nevie,...my mame aj chlapca, aj dievca a tretie som bola nastavena na dievca, mozno aj kvoli tomuto. A nefunguje to podla mna.

nimika
10. sep 2020

@nevenka my čakáme tretieho chlapca. V rodine môjho manžela sa dievčatá rodia veľmi výnimočne. Manžel sú traja bratia, my budeme mať tiež troch, jeho brat tiež čakajú chlapca. Jeho prastarý otec boli 9 chlapci. Ja by som najprv manžela musela asi vymeniť 😂

nevenka
10. sep 2020

@nimika No tak to je teda sila. Skoro ako o nasej rodine keby si vravela, z manzelovej strany...😅Manzel je tiez z 3 bratov, ale nam sa nejakym zazrakom podarilo druhe dievcatko a mladsiemu bratovi dievcatko, teda este sa nenarodila, ale maju vysledky z genetickych testov, tak to maju iste. Tak sa to nejak prelomilo mozno, ale ktovie, aj tak mam pocit, ze keby kazdy z nich mal 10 deti, tak prevaha chlapcov bude 😁

nica123
19. okt 2020

Ahojte, malo u vás vplyv na pohlavie poloha pri sexe?
Hovorí sa odzadu- chlapček, misionár- dievcatko.

aiti
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3