Recepty na splodenie dievčatka
Poraďte nejaké tipy ako dopomôcť k splodeniu dievčatka? Ma byt časté snaženie pred ovu alebo práve cca tyzdnova absencia a snaženie len jediný krát za cyklus? Niekde čítam tak niekde inak. 🤷♀️
@mickey1234 chcela som dve dievčatá a mám ich. Obe splodene v strede ovu, na prvý pokus. Takže asi tak ...
@mickey1234 NIČ nefunguje 🙂 žiadne zaručene recepty nefungujú,naozaj.
Radsej budte radi ze sa vam narodi zdrave babatko a vsetko prebehne v poriadku. Ved je uplne jedno ci to bude chlapec alebo dievca aj tak ho budete lubit najviac na svete.
@mickey1234 ja som zase citala ze to zavisi od krvi koho krv je “mladsia” su aj take tabulky na internete. Ked si das pohlavie babatka podla krvi rodica
@mickey1234 Niečo by sa s tým urobiť dalo, ale musela by si trošku spoznať symptotermálnu metódu. Ide o to, že spermie, ktoré nesú mužský rod sú vraj rýchle, ale krátko žijú a tie, čo nesú ženský rod žijú dlho, ale sú pomalé. Ak chceš dievčatko, zvýšiš tú šancu, ak budete mať styk 2-3 dni pred ovuláciou. Nie vtedy, keď je už krčok maternice úplne vysoko a hlien číry, ale pár dní predtým. To by si musela spoznať lepšie svoje telo.
@duratlicka ani to nie je zaruka, ze bude dievca. Jeden mesiac sme mali sex presne na ovulaciu (beranie BT, hlien nejak neslo urcit, krcok, to vobec neviem posudzovat 😇) a nic, dalsi mesiac 2 dni pred ovulaciou a ted apodla teploty som vedela, ze sa "to stalo", myslela som si, ze teda to asi moze byt dievcatko a podla sona je to riadny chlap. Takze ani toto nie je zarucene, no...🤔
@nimika No tak to je teda sila. Skoro ako o nasej rodine keby si vravela, z manzelovej strany...😅Manzel je tiez z 3 bratov, ale nam sa nejakym zazrakom podarilo druhe dievcatko a mladsiemu bratovi dievcatko, teda este sa nenarodila, ale maju vysledky z genetickych testov, tak to maju iste. Tak sa to nejak prelomilo mozno, ale ktovie, aj tak mam pocit, ze keby kazdy z nich mal 10 deti, tak prevaha chlapcov bude 😁
Ahojte, malo u vás vplyv na pohlavie poloha pri sexe?
Hovorí sa odzadu- chlapček, misionár- dievcatko.

🙂 🙂 ja som počula: ak chceš syna sekeru pod posteľ a ak chceš dcéru muž musí mať pri sexe ponožky 🙂 🙂 No neviem veru či to tak je 🙂 Ja mám sesternicu skúšali kadečo .-) má 5 chlapcov a až teraz konečne vytúženú dcéru 🙂