icon

Reprodukčná genetika

petrina18
12. okt 2022

ahojte žianky,
chcem sa opýtať či niektorá z vás má skúsenosti s reprodukčnou genetikou , konkrétne s klinikou Reprogen v BA? Ide o to, že už som mala niekoľko krát biochemické tehotenstvo , štítnu žlľazu mám ok, reprodukčná .imunologia tiež v poriadku, na hematologii som sledovaná ale v poriadku, jediné čo teda mám je trombofilná mutácia faktor V leiden heterozygot, chodím k Mudr Drakulovej takža tam mám istotu, že keby je to hematologický problém tak by to riešila. No a teda v pondelok by sme mali ísť na genetiku ale kedže sú tam dosť vysoké sumy tak ma zaujíma či už niektorá takéto niečo absolvovala. Ďakujem krásne 🙂

amelie2017
•
12. okt 2022

Ja sice nie na tej klinike, ale mame za sebou odbery, pretoze dcere nieco nahodou zistili. Zdedila to po mne. Mam translokaciu 13. a 14. chromozomu. 2 biochemicke pred dcerou. Syn sa nam podaril na prvykrat, robili mi aj amnio, on to nezdedil. Ale su pary, co s tym pocali dieta az v CAR a nie prirodzene. My sme mali stastie.

petrina18
autor
•
12. okt 2022

@amelie2017 dakujem za odpoved. Popravde tychto testov sa bojim najviac lebo sú to geny ...

e1i
•
12. okt 2022

@petrina18 genetika paru je na poistovnu, podla mna by v pohode stacila ako predrazeny reprogen. Na to sa priprav, ze ešte toto ešte hento. Co sa hematologie tyka mas vysetrene aj syndróm lepivych dosticiek? To vysetruju unilabs

sirka9
•
12. okt 2022

Úprimne, reprogen je ťahač peňazí. Tam ti chcú nanutit všetko možné. Aj nemožné.

petrina18
autor
•
12. okt 2022

@e1i ďakujem , ale teda kam na geneticke testy ? a kto mi ma dat vymenny listok dakujem za radu

e1i
•
12. okt 2022

@petrina18 obvodak alebo gynekolog. V ba mas na vyber napr na americkom námestí alebo na sancovej

petrina18
autor
•
12. okt 2022

@e1i dakujem pekne

lucyjka6
•
15. okt 2022

@petrina18 aj ja chodim dr.drakulovej,ale zase pozor nevysetruje vsetko po hematologickej stranke