Reprodukčná imunológia u MUDr. Dzurillu - skúsenosti
Ahojte, ma niektora z vas skusenost s repro.imulologiou v Nitre? U Dr Dzurillu? Ale co najktualnejsiu..nie staru... kolko dlho sa caka na objednanie, kolko sa plati a pod. Dakujem pekne za odpoved ❤
@andreaak05 je to pravda že je taká liečba, my sme tam tiež boli ale nakoniec som otehotnela prirodzene a už som to roeisila všetko s mojou gynekologickou
Riešili ste aj nejaké centra ?
@smejulinko ano, jasne, v centre mame porobene vsetko.
@andreaak05 oni Vás odporučili ísť do NR ? Mali ste zle výsledky
@smejulinko praveze v centre nic nezistili, tak my sme sami od seba isli na repro imuno, nech patrame dalej.
@andreaak05 napíšem správu
Ahojte, mate niekto podobny problem? Pred cca 2 tyzdnami som pisala mail do Dzurillu ohladom objednania sa, no doteraz nic. Skusam tam volat kazdy utorok a stvrtok a tiez nic. Neviete nahodou niekto co sa deje? Ci nie su nahodou na dovolenke alebo nieco.
@jana_435 noo, zvyknu odpisovat na mail dost rychlo, takze asi budu ozaj na dovolenke. Uvidis, mozno niekto bude vediet stopercentne 🙂
@jana_435 skus ešte raz napísať. Ak majú dovolenku, príde ti automatická odpoveď, že neordinuju..ak neodpísali, možno máš zlu adresu alebo to prišlo do spamu.
@butterfly333 ahoj,je to starsia tema, ale napises mi kludne do spravy, preco si nebola spokojna s imunovital?dakujem
Ahojte baby,môžem sa spýtať ? Koľko vás vyšla reproimunologiu ? Som samoplatca …keďže nemám na Sk poistenie a žijem mimo SVK.Plus ako dlho sa čaká na termín ? A ktoré centrum by ste mi prosím vedeli odporučiť.Dakujem krásne .

@kvetinka719 aj mne dnes odporučili z car imunovital, mam ísť radšej do Nitry?