icon

Riziká tehotenstva hneď po potrate

dudu1506
27. mar 2012

caute kocky...podarilo sa niektorej otehotniet hned po potrate a ako to prebiehalo? 😒

zuzu1104
14. aug 2013

@emma93 ďakujem a držím palce, myslíme na teba, určite nás informuj. 🙂Držte sa!

kukadielko
14. aug 2013

@zuzu1104 sorry, ale neviem, co je PCO. 😅
Teplomer mam uplne obycajny, meriam kazde rano v posve. Zapisujem do grafu a lepim si k tomu ovu testy 😀
Mam to ako vyskumnu pracu. 😀 😀
Dnes je 21 den cyklu. Som zvedava, ako mi dopadne dnes test. Uz zacinam byt zufala...
@emma93 drzim palce a casto na teba myslim. Nech ti to vyjde a postupne nech nam vsetkym tiez naskakuju // na testoch. Drzte sa aj s fazulkou.

zuzu1104
14. aug 2013

PCO sú polycystické vaječníky 🙂
Dobre, aj ja mám doma obyčajný teplomer, tak začnem budúci mesiac aj ja merať a uvidíme ako to dopadne. A kde si sa registrovala na fertilityfriend.com na to zapisovanie? O ktorej meriaš teplotu?
Fuuu moja zlatá, 21DC a ovulka nikde, to je dosť neskoro. Aspoň si ja myslím. Ale tak dúfam, že už čoskoro dorazí. Keď si ešte nemala ovulku, tak zas budeš mať taký dlhý cyklus, ale niektoré ženy majú ovuláciu aj tesne pred menzesom. Aj to som už počula.

emma93
14. aug 2013

@zuzu1104 kukadielko..ďakujem vám dievčatá, ste veľmi milé!!! Myslím aj ja na vás, viem čo to je...aká veľká túžba po bábätku to je!!! Držte sa mi a onedlho čakám veselú novinu...// .... 😀 😀

kukadielko
14. aug 2013

@zuzu1104 som aj na fertilityfriend a mam aj vytlaceny graf na papieri a tam si zapisujem a lepim testy. Meriam o 6.00 rano. Musis predtym, ako vstanes z postele.
Uz som na nervy z tej ovulky! Dnes zo mna vysiel taky soplikovy hlien, dost velky. Snad je to dobre znamenie...

pesa29
14. aug 2013

@kukadielko ak sa mozem opytat,kde si merias tu teplotu ? A musi sa pred postavenim z postele? Preco ?

zuzu1104
14. aug 2013

@kukadielko áno to viem, že hneď ráno sa má merať po prebudení a v rovnakom čase. No ten soplíkový hlien by mal naznačovať, že sa ovulka blíži. Ja som ho mala asi 3 dni pred ovuláciou. Podľa toho, čo som študovala, tak pár dní pred ovulkou by mal byť hlien taký žltkastý, hustý a ťahavejší čím bližšie k ovulke, tak by mal rednúť, deň pred ovuláciou by mal byť číri a mal by sa dať rozťahovať a v deň ovulácie by mal byť taký číri a riedky, mala by si mať doslova mokro v nohavičkách. Aj ja som to tak spozorovala. No a po ovulke by mal byť pár dní opäť hustý hlien, ale malo by ho byť značne menej ako pred ovuláciou a potom nastáva obdobie sucha. Toť moje poznatky z alchýmie menom OVULÁCIA 😀

zuzu1104
14. aug 2013

@kukadielko http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p...
pozri túto stránku, celkom fajn je to tam napísané a je tam článok aj o bazalke a aj o krčku maternice

kukadielko
14. aug 2013

@zuzu1104 dakujem, no toto vsetko viem. Len keby to tak fungovalo aj v praxi. Staci jed testujem raz za den? Alebo ked citim, ze by to uz mohlo prist tak radsej dva krat? Bojim sa, aby som to neprepasla.

@pesa29 meriam v posve. Hned ako sa zobudis, treba mat pri sebe teplomer a merat. Vzdy v tu istu hodinu a nesmies nic predtym robit. Moze to ovplyvnit teplotu a uz nebudes mat spravne hodnoty. Precitaj si na nete, je tam toho vela popisane.

zuzu1104
14. aug 2013

@kukadielko neviem, s tým som sa nestretla nikde, že koľko krát testovať. Ale tak ževraj ovulka trvá 24-36 hodín a to by si mala isto zaznamenať, keď meriaš ráno. Počuj a prúžok na teste sa ti zosilňujú, keď tetuješ alebo je prúžok úplne biely?

kukadielko
14. aug 2013

@zuzu1104 je velmi bleducky, ledva ho vidno. Ale citala som na nete, ze to nemusi postupne silniet. Vraj jeden den nemusi byt nic a druhy den moze byt test pozitivny. Tak neviem... 😕

zuzu1104
14. aug 2013

@kukadielko vlastne áno, o tom som čítala aj ja, tak hádam zajtra už dorazí

kukadielko
14. aug 2013

@zuzu1104 joooj, bodaj by! Dam vediet po testovani. 😎

zuzu1104
15. aug 2013

@kukadielko No jasné, som zvedavá, podávaj info.
Čo myslíš, mala by som začať merať BT už tento cyklus aj keď už ovulka bola?

kukadielko
15. aug 2013

@zuzu1104 netreba, zacni hned ako konci menzes.

zuzu1104
15. aug 2013

@kukadielko no co, bola ovulka?
ok, tak začnem až po menzese 🙂

kukadielko
15. aug 2013

@zuzu1104 nebolaaaa ☹ Uz prestavam dufat. Zajtra volam lekarovi.

zuzu1104
16. aug 2013

@kukadielko :( och to ma mrzí, pôjdeš na folikulometriu?

kukadielko
16. aug 2013

@zuzu1104 no uvidim, doktor bude ordinovat az v pondelok, tak mu zavolam. Dnes sa mi zda, ze mam akosi viac hlienu ked idem na wc, mozno do pondelka este nastanu nejake zmeny... 😖

veronika1224
16. aug 2013

hm vidím že ste babenky už začali aj s meraniami... ja sa ani nemusím snažiť, nakoľko priateľ je v zahranii 4 týždne a na týždeň príde a ešte keď ma prísť tak mam mať zas mršku, och takže moje snaženie je nanič. .. ale tak čo bude bude... Už sa radšej nejdem trápiť ... mam smolu

zuzu1104
16. aug 2013

@kukadielko no fakt na teba myslím, aby to už prišlo.
Predstav si ja mám opäť mykózu :( myslíš, že by to mohlo byť z toho, že beriem tie hormonálne tabletky na zastavenie mlieka? Už som z toho fakt nešťastná. Musím utekať do lekárne nech mi dajú Canesten, aby som sa ešte do menzesu preliečila. Och mam to ja šťastie a môže potom človek pozitívne myslieť? :(

zuzu1104
16. aug 2013

@veronika1224 neboj sa, raz to s priateľom opäť vystihnete alebo choď s ním do práce 😀

veronika1224
16. aug 2013

@zuzu1104 🙂)) no to dúfam. ... joj uvidím čo da čas. ..

kukadielko
16. aug 2013

@zuzu1104 Pozriiii 😀 a to som uz nedufala...
Myslim, ze z tych liekov to mat nemozes. Bez si kupit Canesten, najlepsia je kombinacia tabletky a kremu. Ak to nezaberie, chod v pondelok k lekarovi.

zuzu1104
16. aug 2013

@kukadielko Jeeeeminečku to je krásna čiarka 🙂 sa teším s tebou a dnes hor sa do poriadneho snažilkovania 🙂
Som bola v lekárni som si zobrala tú jednu silnú tabletu Canestenu a mam ešte aj krém Clotrimazolum, čo mi doktor predpísal minule, tak to zužitkujem, sa budem poctivo mastiť a nad mužom budem tak isto stáť ako policajt, aby sa aj on poriadne preliečil. 🙂 Ja mám zas pocit, že áno, že sa mi vzbúrila hladina hormónov po tých tabletkách a to spôsobilo, že sa mi to tam všetko zas zblblo.
Ja budem tam tú flóru mať takú narušenú, nechápem to. Hádam sa z toho všetkého skoro dostanem. Veď už sa mi blíži snažilkovanie. Akej značky si kúpila tie ovu testy?

veronika1224
16. aug 2013

@kukadielko gratulujeeeeeeeeem.....

kukadielko
16. aug 2013

@zuzu1104
@veronika1224 dakujem vam, testy su z lekarne dr. Max. Je to ich znacka. Stoja cez 6 Eur a je ich tam 7 ks. Vyskusaj...

zuzu1104
16. aug 2013

@kukadielko vyskúšam 😉 , dnes som v tej lekárni bola a ani ma nenapadlo sa na to opýtať, som ja ale truuuba

zuzu1104
23. aug 2013

@kukadielko Ahoj, tak ako sa darí?Už sa niečo rysuje?

zuzu1104
23. aug 2013

@emma93 ahoj, ako si dopadla na kontrole? Všetko v poriadku?