icon

Riziká tehotenstva hneď po potrate

dudu1506
27. mar 2012

caute kocky...podarilo sa niektorej otehotniet hned po potrate a ako to prebiehalo? 😒

zuzu1104
2. okt 2013

@mia005 určite si to vydupali, na vyšetrenia sa už posiela po 2 potrate, tak nech netrepú debiliny. Určite si vydrankaj hematológiu(lebo väčšinou sa nájde príčina práve tam-trombofilia), potom imunológiu, endokrinilógiu a ešte genetiku. Určite nájdu príčinu tých hrozných zážitkov a ďalšie dieťatko už krásne donosíš, verím tomu a budem silno držať palčeky 🙂
Určite daj potom vedieť či to tvoja gynekologička riešila a ak to riešiť nebude, tak si radšej nájdi nového gynekológa.

mia005
2. okt 2013

@zuzu1104 Ďakujem 🙂 Mne v nemocnici brali krv na dna markery trombofílie a lupus antikoagulans. Výsledky som mala v poriadku, preto som do nemocnice ísť už na kontrolu nemusela, ale musím ísť s nimi k mojej gynekologičke a ona rozhodne čo so mnou ďalej. Určite dám vedieť ako to so mnou vyzerá ďalej. Ale myslím si, že gynekologička to bude riešiť. Aj keď si tak v kútiku duše myslím, že to boli len blbé náhody..

zuzu1104
4. okt 2013

@kukadielko ahoj, tak ako to s tebou vyzerá? Dnes si už 18DPO alebo už si začala ďalší cyklus? Dúfam, že nie.
Ja som dnes 11DC vaječníky už druhý deň riadne pobolievajú, teplota je zatiaľ nízko, tak hádam čoskoro tá ovulka dorazí. 🙂

kukadielko
4. okt 2013

@zuzu1104 ahoj, no mrcha nikde, priznaky by boli, dnes mi klesla teplota, ale este nie pod hranicu. Test straaaasne slabo pozitivny, dnes som si radsej ani nerobila. Ale nerobim si velke nadeje. Pri poslednom potrate som mala tiez dlho test s velmi slabou ciarkou, ktora nesilnela. Preto mam strach a beviem, co bude. Pockam do pondelka ako sa to vyvinie a pripadne zajdem k lekarovi. Drzim palce, uvidis, ze coskoro dorazi...

zuzu1104
4. okt 2013

@kukadielko mojaaa, to bude dobré, uvidíš čiaročka bude silnieť. Potichúčky sa s tebou teším, že to tento raz vyšlo. Prajem bábätku a aj tebe, aby sa držalo ako kliešť. Ničoho sa neobávaj a mysli len na to, že všetko bude v poriadku, nič zlé mysľou neprivolávaj, jasné?

kukadielko
4. okt 2013

@zuzu1104 no tebe sa to povie! Ti to pripomeniem 🙂
Uvidim zajtra, podla teploty budem testovat znovu. Ak stupne, testnem, ak nie, ocakavam ms... ☹

zuzu1104
4. okt 2013

@kukadielko no moja drahá lepšie by sa ti čítali slová, že určite to zle dopadne, že určite opäť potratíš? Ja ti chcem len dobre a chcem ťa povzbudiť! Neboj sa, všetko bude fajn, uvidíš!
Zajtra sa ozvi, ako to dopadlo, silno držím palce

kukadielko
4. okt 2013

@zuzu1104 mas pravdu! Dakujem, zajtra sa ozvem. Ale bradavky zas bolia ako slak... To by mohlo byt dobre znamenie...

zuzu1104
4. okt 2013

@kukadielko to je super znamenie, som zvedavá, čo zajtra napíšeš, myslím na teba

kukadielko
5. okt 2013

@zuzu1104 takze mrcha prisla... 😝

zuzu1104
5. okt 2013

@kukadielko no to ma veľmi mrzí, ale hlavu hore, ideš ďalšie kolo, teraz to už vyjde 🙂

mia005
9. okt 2013

@zuzu1104
@kukadielko Ahojte, včera som bola u gynekologičky. Výsledky z BA na dna markery trombofílie stále nemám na papieri. Dala mi výmenný lístok na hematológiu a na genetiku. Takže musím najprv zohnať výsledky, ku ktorým sa nemôžem mesiac nijak dopátrať. Vy ste si už prešli hematológiou a genetikou? Ako to prebiehalo? Mám z toho trošku nervy 🙂

zuzu1104
10. okt 2013

@mia005 ahoj, tak nech to dobre dopadne
Ja som nebola na žiadne vyšetrenia. Doktor povedal, že to bola náhoda a keďže jedno dieťa už mám, tak určite vynosím aj druhé. Tak uvidíme

kukadielko
10. okt 2013

@mia005 ahoj, ja som absolvovala obe a na nysledky som cakala cca mesiac. Genetika mi prisla postou, na hemato som mala termin, kde so mnou lekarka presla vysledky. Nemaj obavy, bud sa nic nezisti, alebo zisti a dostanes liecbu...

mia005
11. okt 2013

@zuzu1104 Ďakujem 🙂
@kukadielko Ak sa môžem opýtať, na genetiku si išla až s výsledkami z hematológie?

vera3000
11. okt 2013

Ahojte tak ja sa k vam po vcerajsom kyrete pridavam... diagnoza anembryoma a teraz musim cakat 2 tyzdne na vysledky z histologie a stavaju mi vlasy dupkom ked viem ake mozu byt... a uprimne po mesiaci nadejneho dufania ze bude vsetko ok akosik nedokazem uz mat pozitivne myslenie... 😔

kukadielko
11. okt 2013

@mia005 nie, to ti urobia nezavisle na tom. Obe vysetrenia si mozes dat urobit sucasne.

zuzu1104
11. okt 2013

@vera3000 Ahoj, hlavu hore, časom ten bôľ prejde a ty budeš znova nabudená mať dieťatko. Je to hrozné, prežiť takú vec, ale musí ťa to posilniť. Držím palce, aby si sa s tým skoro zmierila

mia005
11. okt 2013

@kukadielko Ahaa, super ďakujem za info. Idem sa hneď objednať 😀

mia005
11. okt 2013

@vera3000 Držím prsty, nenávidím túto vetu,ale chce to čas 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

kočkyyyy ja som dnes 10DPO a mám druhú čiaročkuuuu, je síce slabá, taký dušík, ale je. Robila som si aj včera test a čiaročka bola taká slabučká, že som ju skoro ani nevidela, ale dnes už zosilnela. Tak asi sa to predsa podarilo. Držte palce, aby to dobre dopadlo.

kukadielko
16. okt 2013

@zuzu1104 jooooj moja! Tfuj tfuj tfuj! Drzim ti vsetky palceky moja a prajem, aby ciarka silnela a silnela a aby si bola v poriadku, aj babatko a aby ste to dotiahli do uspesneho konca! Daj nam priebezne vediet, ako sa mas. Vela stastiaaaaa... 😉 A nezabudni, ze treba pozitivne mysliet!

zuzu1104
17. okt 2013

@kukadielko ďakujem zlatko za povzbudivé slová 🙂 Zajtra urobím test ak bude čiaročka silnejšia, tak ho odfotím a pridám sem. Bodaj by si mala pravdu a bolo naozaj všetko v poriadku. Keď mi mrcha bude meškať, tak zavolám lekárovi či mi dá nejaké tabletky na udržanie tehotenstva alebo nie. A na sono by som chcela ísť až v 7 tt.
A ty sa máš ako? Ako to s tebou vyzerá?

kukadielko
17. okt 2013

@zuzu1104 jasne, radsej pockat so sonom. Iba ak by si mala spinenie alebo silne bolesti, treba ist hned. Ja cakam ovulku, takze tak... Drz palce tehula! 😉

mia005
17. okt 2013

@zuzu1104 Gratulujeeeeeem a prajem veľa veľa pozitívnej mysle, aby všetko dopadlo ako má 😉 😉

zuzu1104
17. okt 2013

@kukadielko @mia005 ďakujem ženušky, dám Vám vedieť po prvej návšteve lekára, že ako to so mnou vyzerá 🙂
myslite na mňa
Aj ja myslím na Vás! A držím palce, aby ste ma čoskoro nasledovali.

zuzu1104
19. okt 2013

Kočky tu sú moje testy, prvý je 10DPO a druhý 13DPO. Zajtra dúfam nedorazí mrcha, držte mi palce

kukadielko
19. okt 2013

@zuzu1104 ahoj, no pozeram, ze ciarka tmavne, to je dobre znamenie... Drzim vsetky palceky! Informuj nas aj na dalej, tesime sa na vsetky dobre spravy 😀

zuzu1104
19. okt 2013

@kukadielko ďakujem🙂 určite budem informovať. V stredu idem k lekárovi a asi mi bude brať krv, tak držte palce, aby HCG bolo dobré.
Nech to už tento mesiac vyjde aj Vám, moja 🙂

zuzu1104
20. okt 2013

@emma93 Ahoj Emka, tak ako sa držíte? Vidím, že už siiii ďalekoooo v tehotenstve, už aj viete, čo čakáte? Vyzerá to tak, že nám sa to tento mesiac konečne podarilo. Čiaročky na teste silnejú, ale strach mám veľký. V stredu idem k lekárovi po tabletky na udržanie tehotenstva a až o také tri týždne chcem ísť na UTZ. Dúfam, že bude všetko ok.