icon

Riziká tehotenstva hneď po potrate

dudu1506
27. mar 2012

caute kocky...podarilo sa niektorej otehotniet hned po potrate a ako to prebiehalo? 😒

Strana
z27
veronika1224
24. feb 2015

@zuzu1104 maly je Martinko ... nalriek tomu ze som neprezila moc kludne tehotenstvo, tak je maly kludny a velmi dobry.... otec sa vyfarbil a je z nehi kur....ik a riadny pijan.... velmi mi ublizil, ale ja som sa nastartovala a som stastna z maleho ... stresy mi sposobuju tie sudy a hadky... ale hadam to nejak zvladneme.... a vy ako rodinka sa ako drzite ? Muz poslucha?

fialka1989
30. aug 2016

Ahojte baby...bola som tehotna a v 20tt som sa otvorila a potratila...vysledky nenasli pricinu ....len zlihal krcok...chceme to znovu skúsiť no bojim sa opakovania...lekárka kazala prestávku pol roka ale podľa mňa sa to zopakuje zas...prve teh.bolo úplne v poho..

melmel78
19. sep 2016

Ahojte tak aj ja patrim medzi vas zial 😒 . Je nas vela a len v nemocnici som zistila kolko zien s tym bojuje. Tento tyzden idem pre vysledky z histologie tak som zvedava ci nieco najdu. Ci uz je to akykolvek tyzden tehotenstva ta strata velmi boli na dusi.Bola som 20tt a z nicoho nic mi odtiekla plodova voda. Moje dievcatko nemalo ziadnu sancu ale drzala sa 10dni a nechcela umriet. Teraz som 3 tyzdne po kyrete a sice nekrvacam ale mam krvavy hlien este. Brucho neboli. Tiez sa chystam na kontrolu len cakam na menzes. Mne dr povedala ze by som pol roka mala pockat s tehu. Ale mne to pride dlho. Tiez si myslim ze 3 mesiace by mali byt akurat a samozrejme to podla stavu zalezi ci budem pripravena. Drzte sa vsetky nech uz tuto temu nemusime nikdy riesit

fialka1989
19. sep 2016

@melmel78 ahoj kde si ležala ja v nemocnici? Mne sa narodil chlapcek a nechali ho zomrieť bez snahy o zachranu bola som v 20tt

melmel78
20. sep 2016

@fialka1989 ahoj v nemocnici na Antolskej 17 dni. Z toho 13 dni babo zilo ale nedalo sa vobec nic robit len cakali. Bolo odsudene na smrt. Ja som sa radila s kazdym doktorom snad ktoreho som tam stretla aj s mojou dr cez telefon. To malo byt nase prve po 2 rocnom snazeni cez IVF. O to viac to boli. Tebe z akeho dovodu odisiel?

fialka1989
20. sep 2016

@melmel78 do dnes neviem...zacala som krvacat a otvorila sa ..zlihal krcok...mala som ist na zasitie no len to odkladala lekarka

melmel78
20. sep 2016

@fialka1989 somnou tam lezala tiez jedna co mala otvoreny krcok ale nekrvacala. Tiez ju sili po tyzdni nechapem naco cakali.

fialka1989
20. sep 2016

nikdy to nepochopim a synceka my to nevrati ...hoci mam velke riziko zopakovania cakam na prvu mrchu a zacneme zase tuzim mat miminko

melmel78
20. sep 2016

@fialka1989 drzim ti velmi palce nech ti to cim skor vyjde a uz sa ti ten problem nezopakuje.

melmel78
21. sep 2016

@fialka1989 a ozaj po prvej ms mozes skusat otehotniet? Mne povedali, ze najskor o 3- 6 mesiacov. Vraj cim neskorsie tehotenstvo s potratom, tym dlhsi cas telo potrebuje na regeneraciu. Tak mi to aspon bolo povedane. Inak sa udajne moze stat, ze znova potratis, lebo telo nebude pripravene a sliznica nebude vediet udrzat plod, kedze nebude dost vysoka a obnovena. Ja cakam tiez na ms a potom sup na kontrolu, nech mi povedia, v akom stave som. Myslim, ze ja budem moct skusit asi az v decembri najskor. Tiez babo velmi chceme, no v prvom rade je dolezite, aby som ja bola ok.

fialka1989
21. sep 2016

@melmel78 mne tiež. Kazala po 3mesiacoch ale ak nebudem pripravena otehotnieť tak sa to nestane..ja som sa pytala ci sa to nebude opakovať nikto my neda záruku...kedze my zlyhal krcok mam budúce tehotenstvo 50 na 50...nejdem cakat

melmel78
22. sep 2016

@fialka1989 jasne, to ti neda nikto istotu zial 😒 . Tak sa drz a daj vediet, ako pokracujes 😉

monikangel
1. nov 2019

Ahojte, my sme prisli o babo v 22 tt. Snazili sme sa 6 rokov a dovod bol, ze som mala skrateny krcok. Ostala som tyzden hospitalizovana, bez toho, aby spravili serklaz. Teraz som uz 1 a pol mesiaca po kyrete, ale este pockame do druheho menzesu a potom pojdeme na vec. V nemocnici mi hovorili, aby som cakala aspon pol roka, znamy gynekolog mi povedal, ze stacia 3 mesiace a moj gynekolog mi povedal, ze som pekne vycistena, ale nech pockam este aspon mesiac, aby som sa docistila. Takze je to individualne, asi podla stavu vysledkov pri kontrole.

stefania100
10. sep 2020

@mart1na26 Ahojik, mozem sa opytat, ak sa este pamatas, ake tabletky na udrzanie to boli? Dakujem 💐

mart1na26
11. sep 2020

@stefania100 ahoj, myslim ze to bol duphaston 🙂

stefania100
11. sep 2020

@mart1na26 Dakujem 💐

stefania100
11. sep 2020

@renuska23 Dobry den, prosim Vas brali ste Femibion cele tehotenstvo, alebo len do pocatia? Dakujem.

renuska23
11. sep 2020

@stefania100 Dobry den, brala som aj v tehotenstve cca do 5. mesiaca ten pokracovaci. Nazov si uz nepamatam, tusim Femibion400 to bol....

stefania100
13. sep 2020

@renuska23 Dakujem 💐

Strana
z27