Rodia sa po Femibione veľké deti?
ahojte doktor mi povedal ze po femibione sa rodia velke deti…. mate tu niekto realnu skusenost? 🤷🏻♀️
@lenagawel ja som brala tehotenske vitaminy, aj Femibion, ale nie kazdy den, ako som si spomenula, kazdy druhy cca. Prve dieta 9 dni po termine 2810g, druhe dieta 5 dni po termine 3050g, tretie 9 dni pred terminom 3100g, takze toto tretie, keby bolo po termine, tak by bolo najvacsie. A to mi hovorili, ze bude mat 2700g len 😊.
Toto je blbost s tymi vitaminmi. Prve dieta je zizala doteraz, ma 8,5 roka a sama ruka, noha. Dcerka je trosku "normalnejsia" a treti je drobcek najmensi zo vsetkych nasich deti.
Skor je to o genetike. Mozu byt chlapci po mne, my sme mala rodina a ja som sa narodila ako 2700g a 47 cm, mam 152cm len a moj muz ma 185cm a narodil sa velky skoro 4 kilovy. Popravde, bala som sa, ze budu velke deti, ked ja som taka drobna, ze to bude katastrofa, ale vitaminy som sa brat nebala.

@lenagawel ja som nebrala femibion a najvacsi z 3 deti mal 5,5kila;) 3 dieta malo 4,7 pribrala som 12kg plus sa narodil o 10 dni skor.podla mna femibionom to nebude;)ale tiez by som sa pytala dr odkial ma tuto info.