icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

kotatko1232
21. mar 2017

@vanda12345 no no.ale chcela by som skor nejaku iba na vikend aby som mohla malu odnasat do skolky a aj chodit po nu... jej zachvilku pojdes do 4mesiaca

vanda12345
21. mar 2017

@kotatko1232 alebo nieco so skratenou prac dobou ano ano tak este 2tt a uz bude to najkritickejsie obdobie za nami 😉 tak teda snad najdes to co hladas , ale naj by bolo ist na matersku 🙂

kotatko1232
21. mar 2017

@vanda12345 ale tak nemusis sa nicoho bat vsetko bude ok🙂
no to by bolo najlepsie ale tak ja by som dostavala matersku iba tych 200e ci kolko je rodicovsky a to niee.radcej si odrobim nieco a potom dostanem pekne... 🙂

vanda12345
21. mar 2017

@kotatko1232 jasne ze tak bude len a len dobre asi ja len tak dostanem som zivnostnicka takze asi len min dostanem ved platim min odvody ale neviem neriesim hlavne nech sme zravy a ostate bude vsetko dobre 🙂

kotatko1232
21. mar 2017

@vanda12345 Ja som uz tiez rozmyslala ze si spravim zivnost ..ale kedze chcem este to babo tak si najdem zatial pracu a potom si mozem hocikedy spravit...

smejko18
21. mar 2017

Ahojte všetky snazilky;) počuli ste o nejakých nových ,,babskych,, radách? Niečo nové ako pitie achemilky,grepu atď.vždy keď skúšam niečo nové,dáva mi to nádej.aj keď ešte stále nič,aspoň takymito vecami sa snažím potešiť moju dušičku a psychiku... ;-:😊

michaella86
22. mar 2017

@vanda12345 jaaj no vy mate doma takuto politiku, no dobre 😀 ale ved len nech poslucha a nevymysla 😀
@lululka22 prepac, mne to tu vselijako blbne, preskakuje, neukazuje spravne ked som cez tablet, drzim palce, nech je vsetko tak, ako ma byt a nech ti uz len potvrdi dr. ze cakas drobceka 🙂

michaella86
22. mar 2017

mimochodom, komu vdacim za srdiecko? 🙂 neviem, cim som si ho zasluzila, ale moc dakujem a ked pride vhodny cas, poslem dalej 🙂 😘

bevab
22. mar 2017

@michaella86 urcite zasluzila 😉

vanda12345
22. mar 2017

@michaella86 tak tak ved koho by pocuval ked nie mna
som smutnucka ty kks sak ja mam uz stehna bky a zadok ako sumo no co uz ked stale som hladna mozem ja za to???😨

michaella86
22. mar 2017

@bevab neviem sice cim presne, ale dakujem velmi pekne 😘 ❤

michaella86
22. mar 2017

@vanda12345 to je pravda 😀
nesmut, nerobi vam to dobre 😉 skus teda miesto kadejakych kalorickych veci jest viac ovocia a zeleniny 🙂

bevab
22. mar 2017

@michaella86 slovami 🙂

michaella86
22. mar 2017

@bevab rado sa stalo a kedykolvek inokedy, viem, ake je to tazke a ubijajuce 😉

vanda12345
22. mar 2017

@michaella86 si mila no myslis ze take ovocie ma zasiti??ee dam si jablko ci pomaranc banan a o chvilu zas daco hladam😝

modrykoniar
22. mar 2017

@vanda12345 ahoj zlatko🙂 v prvom rade sa teším že poradna vám dopadla dobre 🙂 a čo sa týka váhy 🙂 podľa mna to robí dufík 🙂 kludne to zval nanho 🙂 a pozitívum je že maličké sa narodí v oktobri, to do leta vybeháš určite 🙂 a budúci rok v lete budeš ako predtým 🙂

modrykoniar
22. mar 2017

@michaella86 ahoj 🙂 vidím že tu rozdávaš pozitívnu energiu 🙂 supeeeeeeer 🙂 ako sa cítiš ? poistili ste ešte včera ? ja si teraz každý deň predstavujem ako sa to pekne gula do maternice 🙂 šibe mi, ale ja tomu fakt verím 🙂

michaella86
22. mar 2017

@vanda12345 vies ty co? 😀 pokial si nezjes manzela a deti, tak myslim, ze si este v norme 😀 a ako hovori @modrykoniar, tak to vybehas, vcera som tym aj svagrinu utesovala, ze po porode to da dole, v maji ma rodit a pribrala nejakych 19 kil tusim

vanda12345
22. mar 2017

@modrykoniar jej dakujem si velmi ma ved ako vzdy😀 aj to je mozne ze to robi dusik a ty ako po ovu???

michaella86
22. mar 2017

@modrykoniar ahoj moja, snazim sa povzbudit kazdu jednu kocku tu aj ked sama som uz zufala 🙂
vcera hej, otvoril sampanske a islo sa na vec 😀 len v podelok sme nestihli 🙄 hadam to vsetko stihame a drobatko konecne zavita jak k nam, tak k vam 🙂 strasne som netrpezliva, denne ma pobolieva podbrusko a semo tamo citim vajecniky... vcera som mala velmi slabulinky vytok, tak do hnedasta, fakt len par kvapiek, tak som ostala vystrasena, ved menzes mam dostat az 31.3. a verim, ze nepride 🙂 drzim nam silno palce 😘

modrykoniar
22. mar 2017

@vanda12345 celkom fajn, zatial nič nepocitujem akurát si predstavujem že sa to pekne gula do maternice 🙂 včera sa ma mm pytal že ako to cítim, či je to tam 🙂 tak mu vravím že je ešte skoro na pocity a on že si myslí že je to tam 🙂 tak potešil ma že aj on tomu tak verí 🙂

modrykoniar
22. mar 2017

@michaella86 moja nezufaj, ved to su dobre správy 🙂 😉 aj ten výtok môže byť uhniezdovanie 🙂 počuj zamestnaj mysel teraz niečím iným, dačo pekné si kúp, skočte na večeru 🙂 a o týžden testujeme 🙂 joj tak sa teším 🙂

michaella86
22. mar 2017

@modrykoniar ze mi to zrovna ty hovoris, ta, co si to predstavuje 😀 zlata si 🙂 a vies co, vcera som vypla trosku, bola som so svagrinou vonku, hladame si k sebe cestu, pokecali sme a vecera sice neni zly napad, ale co s jedlom, co je v chladnicke? 😀

bevab
22. mar 2017

@michaella86 velmi ti drzim palce. Ja uz citim, ze sa ms chysta takze u mna to urcite nevyslo, ale podla toho co citam drzim tebe palceky 🙂

michaella86
22. mar 2017

@bevab dakujem moc, no velmi dufam, verim.. tak hadam to vyjde.. a nezufaj, mozno ako baby hovoria, nie je to menzes, ale uhniezdovanie co co to, neviem, som analfabet v tomto 😀

bevab
22. mar 2017

@michaella86 nie ja nespinim ani nic a praveze preto viem, ze ms pride :(. Ale tebe naozaj veeelmi drzim palce 🙂

michaella86
22. mar 2017

@bevab a vzdy ,ked sa podari a ujme musi zena spinit? fakt neviem nic o tomto

vanda12345
22. mar 2017

@michaella86 ste fakt zlate baby jasne ze ked sa zatnem a vaha pojde dole 🙂budem sa viac hybat a hlavne nebudem potrenovat jest za dvoch😉

michaella86
22. mar 2017

@vanda12345 chce to klud zeno 🙂 a ked ti bude niekto hovorit, ze moc jes, tak sa na neho usmej a zjedz aj jeho :-P 😅

bevab
22. mar 2017

@michaella86 neviem ani ja, ale beham od rana na zachod a cistim sa a preto viem ze tak 2-3 dni a pride moja krasna cervena :(