Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@senselinka bol ten druhy foteny 15minut po, lebo som musela utekat spet do prace tak mozno neuschol este. ale asi budem tehulka uz je to raz tak. dakujem 😉🙏
@lululka22 hlavne aby tmavol no nie??
@vanda12345 tak sa tesim s tebou ze si uvidia malinke. Len nech je vsetko ok aj ty aj malinke musite hyt zdravi.a ozaj kedy mas termin? Vo ja..kramujem..a rozmyslam co bude dalej ci ceme babetko alebo neceme..
@tonjadabik2 ano uz aby to bolo a zdrave a preco taka dilema u teba hmmmmmm???
@vanda12345 neviem rozmyslam ci by som to zvladla..manzel uz nechce boji sa ze to moja maternica nezvladne..a ja sa uz citim stara na babetko.asi by som sa hambila chodit s bruskom..styri deti ludia by pomne kukali..neviem
@tonjadabik2 no ja mam susedu ktora caka 7 dieta a najmladsie ma 9 mesiacov..a najstarsie 9rokov
cize urcite by som si ludi nevsimala..nech si kazdy pozera...
@kotatko1232 to vazne??? Dobree moja maternica by nezvladla 7 deti.. Ja neviem.ale tu robotu nenajdem v tejto dZure..a bojim sa aby deti neboli naboku.co niesu..milujem nase deti su vesele a sikovne.ja neviem baby..niesom stara nato? Mam 34r
@tonjadabik2 stara a mas 34?? 😨 ta zena ma 38rokov takze neviem no...ak citis ze by si chcela este jedno a MM suhlasi tak sup do toho 😝
@kotatko1232 Dakujem ti ze si.la povzbudila. Bodaj by takich ludi bolo viac.. Uvidime po kramoch..
@tonjadabik2 🙂 nieje zac..na dieta nikdy nieje neskoro 🙂 pri vyssiom veku je uz nejake riziko ale ty nemas este ten Vek 😉
Ta rodina co ma 7 deti tak Muz povedal ze aj ked budu mat 15 deti tak budu ze vzdy ked maju lasku sa urobi do tej zeny 🙂 oni su moc veriaci... 🙂
@kotatko1232 maju odvahu.. Ale pekne to povedal.a prepac za otazku su bieli vi cierni?
@tonjadabik2 Su bieli...ale tak v 2 izbovom byte budu 9 ludi??
@vanda12345 ahaa, no dobre ty ides 😀
ja uz nechapem samu seba.. furt ma to podbrusko pobolieva, dnes rano ako keby som uz mala dostat, vecer sme este poistovali pre istotu, lebo podla dr mam posunutu ovulaciu az na 19.DC takze este preventivne ideme na plno, dnes rano som isla cikat avy tieklo uplne take ruzovo az cervene zo mna, tak ze teda nic, uz sa hlasia dni a ked som sa utierala, tak cisto, pred chvilou som bola v praci na wc a tiez cisto... ja som uz amor magor z tohto celeho 🙈 😅
@michaella86 o moja zlata klidek a pohoda kym ozaj este nedorazila tak stale je nadej hlavu hore niekedy sa az moc sledujeme viem viem aj ja tak aj teraz hocikedy ze kde ma pichne ale je to normal chceme mat vo vsetkom jasne a aby bolo vsetko ok😉
@tonjadabik2 moja aka stara ty kks v nasom veku su prvorodicky ja mam 33 a citim sa total v poho a total pripravena a tak a okolie??ty jo take neresim ani ty neries stale sa najdu blbci a ine individua takze jednym uchom dnu druhym von ved dieta je Dar a Pozehnanie 🙂
@vanda12345 viem, ze sa prilis sledujem, snazim sa s tym prestat, no cim viac sa snazim, tym viac sa prave sledujem... ono ja stale verim, ze tento mesiac to nepride a vsetko to okolo su pripravy na dalsich 9 mesiacov 2v1 🙂
a co ty, ako dnes? 🙂
@michaella86 no viem o com pises ,ze aj si to uvedomujes ,ale nevies to nejak neber to tak tragicky proste ak nieco moc chceme neda sa na to len tak nemysliet tuj tuj tuj aby to bolo snad to uhniezdovanie pisali baby ,ze v tedy spinili ja napr ee
@vanda12345 uz mam palce dolamane, ako si ich velmi drzim a rovnako aj otatnym babam tu 🙂 bude to ok, ja viem.. mam aj dost silnu podporu v polovicke, takze sa nebojim, no mna uz vek na prvorodicku dost tlaci 😀
@michaella86 e super ze mas taku podporu moc taky nemastny neslany ani neviem ci sa vobec tesi
@vanda12345 Dakujem si zlata. Pomahas mi psychicky.ma podporis.. Vies preto to vaetko lebo moja vlastna mama mai hucala iz ked sme mali stvrte dieta..a ked nahodoy pride piate..tak ma uz zabije rovno. Idem po dedine a tetky a babky na mna kukaju a ze..to su vase dzeci?vy mate 4/deti? Ale ja som hrda mama.pomahaju mi poprataju je s nimi sranda.s namebsim trojrocnym sa hraju..len sa tak blbo citim ked sa ma niekto pyta..
@vanda12345 urcite sa tesi, len ma mozno zmiesane pocity 🙂 moj mi povedal, ze sa nasho sna nikdy nevzda, tak ma to zas na chvilu povzbudilo
@tonjadabik2 z nato sme tu jedna pre dhuhu ,ale nad dedinskymi husami sa ty vobec nepozastavuj co ony ich chovaju a staraju panecky take by som bila ak vy sa na to citite tuzite tak sa nikym a nicim nedaj odradit a uz vobec nie ludskou hlupostou to je total zabijak a ked sa spoji zo zavistou tak to je vrazebna kombinacia takze kasli na tych prmitivou a zi a rob si aky ty chces a nie ako iny 🙂
@kotatko1232 oni byvaju v 2izbovom byte??? 9 ludi? Preboha.. odvaha toto.. Tak my mame 4 deti ale byvame v 6 izbovom byte.. Aj to nepouzivam pomaly dve izby..ale to je vedlajsie.. To sa musia tlacit..chudence deti..ale ked sa maju radi tak je to ok. Ale mali hy si kupit nieco vacsie..sa mi zda ze sa vracaju stare dobrw casy ked bolo vela deti..vela surodencov. Ale drzim im palce.len sa divim ze ma este dobru maternicu..Waw..
@vanda12345 dakujem ti velmi pekne. Taku kamosku by som chcela mat si xlata naozaj.ked ti poviem ako tu zavidia tie dedinske kacky csetko a vojdes fo obchodu a len pocujes ajo ta ohovaraju predavacky

@lululka22 pozri sa na kontrolnu ciarku, je ovela tmavsia, takze test ma viac farbiva. Ak porovnavas, vzdy sa pozeraj na obidve ciarky 😉