Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 to si krasne napisala.. Na zamyslenie.ja som stale vesela ked idem do obchodu sa tam rehlim jak svihnuta kecam s nimi a tie falosne..na tie si davam pozor. Alena nezlomia! Mna rozveselia deti a je mi krasne..aj djea som sa tak rozplakala ..sanzelom sme sa neako vcera pochytili a on vsetko hodil na mna a tak ma fnes ylaci na hrudi cely den placem..co mrI mame toho vela..a ja som strasne citliva velmi sa lubime..vies a pridla xanou dfera 9 rocna ma tak objala ze mami preco places? Neplac ajj maly.. Ta som sa eate biac rozplakala ake mam uzasne deti a tak mi je smutno dnes..velmi..nevidim na telefon co placem stale.. Vidis..proste som rada ze ta mam aspon mam s kym pokecat. Aj s inymi mamickami samozrejme aj ich mam rada aby sa neurazili..ja tu nrmam ziadnu kamosku v dedine..som stale doma zavreta uz vela rokov..takze tak no
@tonjadabik2 no tak obcas si aj poplakat treba vypustit emocie ulavi sa ti a aj doma sa uzmuerite ved nie kazdy den je nedela😝ale uz dost sebalutosti pekne sebe aj detom nieco dobre upec a to este len bude radisti lebo len malickosti robia nase dni krasne takze sup sup sup aj bublanina potesi 😉
@tonjadabik2 No tak oni nechcu viac.povedala ta zena ze aspon su vsetci stale spolu...hlavne deti pri rodicoch...
@vanda12345 jasne mas pravdu. Daco poriesim.deti hraju na pc a ja mam kavicku aj manzel prisiel skor domov a dobre..ako si povedala. Inak tie porody pozeras???/) ja hej a fuet tlacim s nimi a placem ked sa to narodi. Dobra relacia.
@kotatko1232 sak jasne hlavbe ze su vsetci spolu.len nech su zdravi vsetci. A co cakaju teraz??? Ta ked oni mozu mat 7 tak my mozeme mat 5.. Hehe
@tonjadabik2 neviem..nechcu vediet co cakaju.az ked sa narodi zistia 🙂
@tonjadabik2
@tonjadabik2 No porodi pozeram aj ja a vzdy placem a ked nechcem taka hrca sa mi spravy v krku az polknut sliny neviem 😀 😀
A samozrejme moj drahy sa smeje co vzdy placem 😀
@tonjadabik2 super napad potesis tym celu rodinu a isto aj seba 😉 tak pekne si pokavickuj ja som prave dojedla klobasu ach jaj ale inak strasne stale hladna stale jem aa uz som ako sumo no co narobim budu to este dlhe 6mes a nie nepozeram asi 2x som kuk ale stale placem ved vies hormony takze nepozeram 😉
@vanda12345 kolko si uz pribrala 😀 a kolko si mala pred tehu 🙂
@kotatko1232 no ani nechci vediet ja som od zaciatku doslova musela zacat jest lebo mi najprv bolo zle tak som jedla a teraz som zas stale hladna no co ti poviem staci asi ked napisem ze za mes som sla hore 3kg ja nie som ten typ co nepribera skor opak
@kotatko1232 no ta som zvedava vo budu mat.. Chlapca alebo dievcatko. Aj ja vzdy placem ked tonpozeram aspon jeden program pre mamicky. Somnou to manzel nepozera.. Skoda
@vanda12345 ahaa ja stale pozeram aj vo stvrtok rano ked to opakuju. A aj ja som vzdy jedla ked som cakala maleho..som sa nasla o 1 rano v chladnicke hehe.. Len ja klobasku nemozem na moj zlcnik. Tak len papaj vela aby male nebolo hladne. Len nepapaj nic stiplave ani strukoviny aby malicke nebolelo brusko.
@vanda12345 tias dobre.
Pekne priberas. Ja ked som cakala maleho tak som zacala pomalicky priberat pomaly az v 8/mesiaci.ale ja som mala velke brucho akoze som bola kus pri sebe takze male bolo zivene asi z toho..aj teraz mam brusko jak tehotna..nezislo mi..alebo som samozrejme pribrala haha.. Nevadi
@tonjadabik2 no vecera bola trocha pikantna ale zas dalo sa to zjest ale dnes mi nejak tazko no to moje brucho ani nahodou ze 3mes ale aspon 5nechapem ako ano viac jem ale zas az tak,?? sa smejem ze mozno 3,4 pridu na to ze su 2 aj ked sok by to bol ale aspon by som viac chapala to brucho😀
@vanda12345 ahaho pomalinky ale tmavneme. 🙂 🤰podla mna maju malo farbiva.spodny pepino tiez dnes. 😉
@lululka22 ano tmavnu fakt mozno ti pomalsie stupa hcg😉
@vanda12345 co 2? deti ci ciarky? palive nepapaj malinke bude boliet brusko. ved uvidis.. len vela papaj tolko kolko vladzes a kolko chces. som rada ze priberas. ja zase smutim.manzel sa dnes vyjadril ze uz babetko nechce ze mi uz meskala a dostala som a ze takto to ma byt a prostemame deticky a bla bla.. som sa rozplakala a bolo..viac sme sa o tom nebavili. takzeuz asi sa obujem ze si najdem robotu a budem riesit deti a tak..by som nemyslela na babetko. asponze ty mi robis radost. a v kolkom si tyzdni?
@tonjadabik2 2deti aj ked bol by to sok ale viac by som chapala ten kotlik😉 ved uvidis vies aky su muzi bububu ale potom si to nechaju prejst hlavou takze nestacaj nadej co ma prist pride jem jem co uz ked som stale hladna tak moc nemam na vyber 🙂a mozno trocha zmena prostredia bude fajn
@bevab moja ked pondelok utprok test nemusel nic zachytit ty len nic necakaj😉
@vanda12345 ale joj mozno budu aj 3 haha.. Neviem ci si to necha prejst hlavou uvidime.. To chce asi cas..esteE viem ako nanho hehe.. Tak len papaj papaj neboj nic.nl noo zmena prostredia by bodla.. Len nieje kam..
@vanda12345 joj az teraz mi to ukazalo ze si mi pisala ohladom otazky kolko si pribrala atd...a ved to je jedno hlavne ze babo sa ma dobre 😉 to schudneees x😉
@tonjadabik2
@kotatko1232 ano baby ja schudnem ale ako sa budem do konca sulat o to mi ide a som 11+6 takze uz skonci prvy trimester presne tak len nech babo je ok a ostatne neni podstatne😉
@vanda12345 dakujem za podporu 🙂.
@bevab nz rado sa stalo😉
@vanda12345 no moja, ja som začínala na 50kg. A teraz čo mesiac, to 3kg hore. Takže už mám skoro 62kg 😰🙈🙊.
@renimac dik to je pozvbudzujuce a inak ako ti je uz lepsie mne dnes napr na houby ale co uz vydrzim 😉ja pri oboch pribrala cez 20kg a menej to ani teraz nebude😀
@vanda12345 vsetky co sme tu si chceme na teste najst 2 ciarky....
@bevab tak tak takze tuj tuj tuj

@tonjadabik2 prosim ta to na kazdej dedine a tie co najviac taraju tie najvac suzenia doma maju mam pocit ze tym adi chcu zabudnut na svoje ked hovoria o druhych .Dakujem aj ty si mila a kasli na ne raz som pocula super vetu aj zavist si treba zasluzit😉ty si si ju zjsvne zasluzila takze nabuduce pekne z usmevom milo a nech ich aj pd jedu porazi ze ako je tebe dobre ja zas sa drzim takeho dopraj inemu nezavid aby bolo dopriate aj tebe🙂