Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 dačo tam je 🙂 držím palce
@michaella86 nieco sa tam crta moja tuj tuj tuj
@eliss19
@vanda12345 juj baby, kiezby 🙏
@michaella86 daco sa mi tam mari😊
@vanda12345 no paradox je, že mne je stále zle. A aj tak priberam vela. Ževraj to na mne nevidno, ale doktor ma už sprdol. Čo už. Hladovať nemôžem.
@michaella86 aj ja vidím 😉 mala som rovnakú v októbri 🙂.
Aaaale kdeze. Som uz fakt vycerpana. A ze uzivaj si pripravy...kazdy volny den som niekde ja,alebo spolu,stretka,terminy,vybavovacky. A potom hor sa do prace...uz sa tesim na svadobnu cestu. Dufam ze si oddychnem.😉
@michaella86 je to tam. Uz som takychto testikov videlaaa a su z toho bruska. Drzim paste, nech ste zdravi 😘😉
Na dva tyzdne. Destinacia dste nie je ista,ale asi Karibik,na dva tyzdne.
@renimac no kasli na neho co je to 12kg uplne v poho takze nech nepiskuje a hlavne ze ste zdravi 😉
@vanda12345 @monilik Ďakujem dievčatá 🙂. Ved mne je to už aj jedno, len ma to nebaví počúvať. A vy sa ako máte? 🙂
@renimac no mna zobudil hlad daa som si pribinacika ale zeby mi az tak chutil to ee ale co uz a uvidim snad lepsie ako vcera 😉
@vanda12345 ja som už tiež po raňajkách 🙂. Krpec mi už nedal spať. A pomáha tie niečo na nevoľnosti?
@renimac ahoj ako ti to pekne ubieha, ešte nejaké 2 mesiaciky a máte drobátko pri sebe. to tak letí. hlavne nech ste zdravý 🙂 s kilami sa netráp, v lete s kočíkom nabeháš kilometre 🙂 drž sa 🙂
@renimac c take neskusam proste ja nevraciam vsetko proste nieco nesadne tak mi je tazko ale nic take
@vanda12345 počuj zlatko označ si v profile dátum TP nech ti nabehne dolu týždeň, aby som sa ťa stále nepýtala 🙂 hoci teraz sa mi zdá že si na prelome 12-13tt nie?
@modrykoniar veru letí 🙂. Nevieme sa už dočkať, až sa bojím, že ho z toľkej lásky rozmaznám 😊. A tebe sa ako darí 😉?
@vanda12345 aha, ja že aj vracias. Verím že tebe to prejde s príchodom 2.trimestra.
@renimac také mále zlaté to zješ od lásky a ešte chlapčiatko to sú taký zlatý mojkáči 🙂 my čakáme že nedojde mrsa 🙂 teda veríme, dúfame 🙂
@modrykoniar to mi ináč každý hovorí, že sú mojkaci 🙂. Juj, tak sa teším, lebo ja sa ľúbim mojkat 😊. A kedy nemá madam prist?

Baby, ano, viem, ze je este skoro, no nevydrzala som, kedze ma stale pobolieva podbrusko aj vajecniky, tak som skusila... a asi si nahovaram, ale pre istotu... nevidite tam ziadna naznak druhej ciary? 😕 🙄