icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

michaella86
16. nov 2016

@alaza snad, uvidime 🙂 prave som zistila, ze som zacala spinit, ale zas moje telo je tak strasne nevyspytatelne, ze este sa netesim 😀

@vanda12345 kamaratku opacne zlomil manzel na tretie 🙂 tak to si ozaj bola mlada, ale predpokladam, ze si to hravo zvladla a teraz si to uz budes asi aj inak uzivat 🙂 neboj, mozno telo este nebolo pripravene a preto sa to prihodilo, ale ako si povedala, medicina sa rychlo posuva vpred 🙂 mne sam doktor v septembri povedal, ze dnes sa uz aj neplodnost da liecit... takze hned povzbudive slova na zaciatok som dostala 😀

vanda12345
16. nov 2016

@michaella86 tak t ozaj zlaty ano mlada hned po kratkej dobe 2he tak ako pises toto si chcem uzit vychutnat omladnut 🙂 takze dat sa dokopi a ideme na to a my to dame vsetky tu to dame a uzijeme 🙂

martinaj
autor
16. nov 2016

@michaella86 no ja som farmaceuticky laborant a momentalne som pn ale robim na onkologii v labaku pripravujem cytostatika (chemoterapia) ale je to rizikove a musim odist odtial a zobrali ma ako veducu do vydajne zdravotnickych potrieb, tak sa vytesujem 😀

martinaj
autor
16. nov 2016

@katka1601 no ja sa tesim na jar 😊 obe moje deti su splodene na jar (neratam anjelikov) 😀 aj ked mozno tomu celemu necham cas.... som zvedava na tie vysledky z repro 😂

modrykoniar
16. nov 2016

@martinaj aj ja sa tesim na jar, je to ako novy zaciatok a ja dufam, ze to bude nas novy zaciatok ☺

michaella86
16. nov 2016

@vanda12345 tak to minimalne 😀 posleme listy jeziskovi 🙂

@martinaj fuuu narocna praca, sa ani necudujem, ze sa tesis 🙂 a tak na jar vsetko kvitne plodi sa, tak hadam nebudeme zaostavat 🙂

vanda12345
16. nov 2016

@michaella86 a myslim ze aj viem co v tom liste bude 😉 presne jar vsetko puci aj my urcite budeme rozkvitat tehulkovat a tesit a potom uzivat nase stasticka

michaella86
16. nov 2016

@vanda12345 a pucit pupky do gulata 😀

vanda12345
16. nov 2016

@michaella86 ak to ano ano ja s tym teda nemam problem pri oboch som pribrala az az ja celkovo si musim davat pozor 😉

katka1601
16. nov 2016

@martinaj no zasluzis si veru uz mat bambino.obdivujem ta ze si uz tolko krat potratila a stale si naladena pozitivne.drzim ti palecky.

michaella86
16. nov 2016

@vanda12345 tak ja ked sa najem vyzeram ako v piatom mesiaci 😅

vanda12345
16. nov 2016

@michaella86 tak vitaj v klube 🙂

modrykoniar
16. nov 2016

@vanda12345 no ja som na tom podobne☺

michaella86
16. nov 2016

@vanda1234 radsej by som vitala v klube stihlych 😂

senselinka
16. nov 2016

@martinaj ahoj zlatko, mam sa vyborne, dnes 3 DC, teciem jak prasa a este som si dala teraz fajne cervene, nech to rychlo odide a vraj na krvinky 😀
Inak pohodka, v utorok folikulometria, tento cyklus IUI, dalsi nativ IVF a potom Vianoceeeee 😍😍😍

martinaj
autor
16. nov 2016

@senselinka tak to bude stastny novy rok 😍

senselinka
16. nov 2016

@martinaj snad... uz som si povedala, ze to skusim este nejaky cas nevzdat, babatko si nezasluzi limity a Eli si nezasluzi ostat bez surodenca... a je jedno, ci by mala dva, tri alebo pat rokov, bude z nej skvela sestra 💖

meranti
16. nov 2016

Ahojte zenusky,taktiez sa k vam pridavam,aj ked velmi verim a dufam,ze si stihnem este tento rok najst 2 palicky na teste.Doma mam uz takmer 2,5 rocneho syna,chceli sme mu pridat surodenca,kym pojde do skolky,no zial 13.9. som potratila v 10tt 😢 neskutocne som sa na babatko tesila a milovala som ho od prvej chvile,no neviem preco,od uplneho zaciatku som mala tusak,ze nieco nie je v poriadku...nie som velmi poverciva a na sny moc neverim,no vtedy sa mi snivalo,ze mojej mamke zhnili cele zuby,v sne sa namna usmiala a mala cele zhnite zuby,bolo to strasne...citila som,ze to znamena nieco zle a aj tak bohuzial bolo 😢 bola som pre istotu na hematologii na vysetreni,no vsetky vysledky mam v poriadku,asi to bola len blba zhoda okolnosti a babo nebolo zdrave a priroda si to takto zariadila...prva MS mi prisla takmer hned po 4 tyzdnoch,no bol to masaker,strasne silno som krvacala a isli zo mna same zrazeniny,akoby som sa este cistila,no citila som sa dobre,tak sme to znovu zacali skusat,no bohuzial to nevyslo,asi telo este nebolo pripravene...teraz som 4DC a lejem sa alchemilkou a velmi dufam,ze si coskoro najdem na teste vytuzene //,aby som si mohla buduci rok opat privinut ten maly zazrak 💗 drzim nam vsetkym palce ✊✊✊✊

senselinka
16. nov 2016

@meranti ahoj Evicka, vitaj 😘

vanda12345
17. nov 2016

@michaella86 no keby sa dalo vyberat aj ja ale aj tak sme uzasne 🙂

vanda12345
17. nov 2016

@modrykoniar aj ty??no kto by to do teba povedal 🙂

modrykoniar
17. nov 2016

@vanda12345 no čo ti poviem, sledujem sa sledujem a potom si poviem život je len jeden a potom fu, nejdu zapnuť nohavice 😀

sevcikovaanna
17. nov 2016

@meranti ahoj viem co prezivas presla som si tým v auguste v 20tt som prišla o chlapceka...a stále nie som ok ...snažiť sa budeme moc po novom roku ak sa vsetko upravi...

vanda12345
17. nov 2016

@modrykoniar hahha ty si maska ja som min rok o takom case zacala sa kontrolovat uz dlhsie jem pravidelne ale k tomu som si dala heslo zjest ale nenajest tak som paradne schudla a tak nejak postupne som ze a co dam si bla bla ja som strasne na sladke a zrazu som tam kde som nechcela takze opat minimalizujem aj ked muz nech nerobim soky ze ked chcem byt tehu 🙂 ale aspon to sladke vyhodit presne zijeme len raz repriza odpada 😉 taky vyrok mojej mamky

modrykoniar
17. nov 2016

@vanda12345 no ja doma v teplakoch nic netusiac a potom obliekam rifle a soky, ulety, srandy😊 a je to take tazke v zime sa sledovat. O stvrtej tma, vecer pridr muzik ze dame si daco fajne 😊 a on je ako sparatko, no na nervy 😀

nikky81
17. nov 2016

Ahojte tiež sa pridavam 🙂, chlap mi chodi na tyzdnovky dvojtyzdnovky, takže trafit spravny cas je u mas tazke ale verim ze to dame v roku 2017 🙂
@senselinka ahoj, tak uz som konečne 2dc a predtým 4dni slabucke spinenie tak som zvedava ci mi pomoze ten pyridoxín 🙂

michaella86
17. nov 2016

@vanda12345 aj ja si hovorim, ze by to voci duhym nebolo fer, keby som uzasna a este aj stihla 😂 ale nie, srandujem, podstatne je byt vyrovnana sama so sebou a potom sa aj nemozne stava moznym 🙂

vanda12345
17. nov 2016

@modrykoniar sak to vravim aka to nespravodlivost niekto moze kona vola zjest a je ako tintitko a niekto sa na jedlo pozrie a hned ma okg viac ale tak co uz moj zas ziadne tintitko prave aj on teraz pribral no jemu chuti jest ja sa viem zatat 🙂

vanda12345
17. nov 2016

@michaella86 dobre si to napisala mne staci byt aj len uzasna no na tom zruhom popracujem 😀 a presne byt spokojna to je naj

senselinka
17. nov 2016

@nikky81 veru, aj ja som zvedava. Ale mozno to ani nezistis, lebo nebude ziadne spinenie, ale rovno tehu 😍