Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@tamarka9 teda na predoslej strane
@violet1609 ďakujem za podporu a áno,výborne si to pomenovala. Nie je to fér ☹
@tamarka9 do riti tam!!! To co ma znamenat??? Je mi to tak luto, akurat som tieto dni na teba myslela, ze ako sa mate 😢 Drz sa, zlatinko, hlavne nech cistenie prebehne rychlo a s co najmensimi bolestami. Priebeh presne ako u mna... 😖
@modrykoniar ahoj moja, sme v tom spolu... v piatok nic, v sobotu spinenie, vcera krv len ked som bola na wc a utierala som sa, ani som necikala krv, nic, fakt len pri utierani a dnes rano to uz islo ☹ viem velmi dobre, ako sa citis ☹ ja uz neverim, opusta ma nadej, chcem sa na vsetko vykaslat ☹
@vanda12345 ja som uz netestovala, ani som si ten dalsi test nekupila.. este jeden doma mam ten pepino, ale myslim, ze uz ostane nevyuzity...
ty sa mas ako? 🙂
@michaella86 jaaaaaaj 😠 ja som si tak povedala, že asi babatenko chce prísť až v novom roku, možno na moje narodeniny, možno na jar... aj ja som verila, ved vieš ... nechaj plynúť zlosť aj smútok, počas mrchane je to prirodzené a potom ked sa to vyplavý skúsime to znovu, až dovtedy kým sa to nepodarí. my to dáme. uvidíš. posielam objatie a som tu pre teba, ved vieš 🙂
@modrykoniar dakujem , si strasne zlata.. taku podporu nemam ani od kamosiek <3 vlastne, ja som sa s nimi uz o tom prestala bavit, nikam to neviedlo, jedna caka tretie dieta, kazd jedno tehotenstvo mala hned, ako si povedali, dalsia deti este nema, dalsia zas nechce a uz by ani mat nemohla, dalsia pre chorobu nemoze mat vlastne a ani sa na ziadne ine neciti, tak som rada, ze som nasla tuto skupinku a vas 😘
akurat do seba lejem alchemilkovy caj, je mi z toho na dva prsty do krku, ale pre bolesti to dam... tiez som verila... uz to teraz povedat mozem, nic sa na tom uz nezmeni, kedze to nevyslo... ja nie som sice veriaca v boha (mozno ma tu niektore za to odsudia, alebo sa na mna budu pozerat v inom svetle) no verim v nieco medzi nebom a zemou, na nieco nadprirodzene a tym bolo spojene aj to... na silvestra sme si s muzom nekupovali petardy, ohnostroje a pod. obaja sme proti tomu, mame doma psika, ktory tym chudacik trpi... pustili me si lampion zelania... ked letel, prjiala som si do konca roka porordit zdrave babatko... marec bol posledny mesiac, kedy bolo mozne splodit 🙂 ono nie preto to chcem vzdat, ale ze uz nevladzem, nemam silu.. moj ma ''tlaci'' na dalsie vysetrenia, no ja sa bojim.. bojim sa, ze mi povie, prepac, nikdy neporodis vlastne... je to tazke pre mna ☹
@senselinka vies co,úplne som sa tešila,žiadne okukávanie toaletami,jedla som lieky,vitamíny,spokojná ze je vsetko podchytene a ze to bude bez problémov,tak som bola nastavena. A bum,akože stale nemôžem uveriť. Hlavne nech sa mi to uz spusti,zatiaľ sa nic nedeje...
@michaella86 moja zlata ano verim chapem ,ze ta zlost,strach a aj obavy trapia a najradsej by si to vzdala no to nemozes ja verim ,ze ty to das ty budes pod srdcom nosit ten najvacsi dar a poklad ,ale tie vysetrenia asi treba aby si poriesila to co to blokuje a potom to uz bude sup sup velmi na Teba a mordehokoniara myslim ste ozaj super baby🙂 takze neboj sa aj ked je mi jasne,ze lahsie sa to pise ,ale po takom case to treba takze tuj tuj tuj a uvidis bude ti dopriate
ja dnes mam o 13 screaning moc moc sa tesim ,ale aj taky respekt no nepripustam si nic aj moje deti si vypytali,ze ci ich neospravedlnim s poslednej hod a pridu s muzom ja pojdem skor si este k svojmu pre vysledky s krvi takze poobede dam vediet mysli na mna 😉.A HLAVNE NEVZDAVAJ SA 😘
@michaella86 tak ma mrzi....... ano najlepsie je to dat zo seba vsetko vonku,aj hnev aj zlost....... velmi ti prajem ,aby si sa stala maminkou....... netreba stracat nadej, verim ,ze sa to podari ❤
@vanda12345 budem na teba mysliet. Urcite bude vsetko v poriadku a uvidis svoju bambulku 👶
@vanda12345 dakujem <3 posnazim sa este to nevzdat a zabojovat...
neboj, vsetko bude fajn a uvidis bublinku 🙂 myslim na teba a deti pekne vyptaj, nic im v skole neutecie 😀 daj nam potom vediet co a ako 🙂
baby, @modrykoniar, nepoznam vas, no davate mi silu bojovat dalej, mam vas rada, i ked neviem kto vlastne ste, na tom vlastne ani nezalezi 🙂 dakujem vam a keby nieco, aj ked ja padam dolu hubou, vzdy este vas podrzim 😉
@violet1609 DAKUJEM SI ZLATA A VAZIM SI TO HLAVNE NA TO ,ZE JU UVIDIM SA TESIM ups caps lock av ty ako sa citis??🙂
@violet1609 dakujem aj tebe.. fakt ste tu strasne zlate baby 🙂 vas by som potrebovala doma, nech sa mam komu vplakat pri kave 🙂
@michaella86 dakujem a jasne ,ze dam vediet ved sa s vami o vsetko delim a ano aj ja vas tu mam rada ste super
@vanda12345 som rada, ze na konovi je mozne najst este aj niekoho normalneho 🙂
@michaella86 ooo to znelo skoro ako kompliment moja zlata😀
@vanda12345 to aj mal byt 😀
@michaella86 ty si ma naposledy podporila. Co to je ? Ty to vzdavas ? A ako si to vlastne predstavujes ? Ideme v tom spolu. Aj ja pokracujem v snazeni a ty samozrejme tiez. 💃
@bevab musela som sa zasmiat, uprimne, pobavene 🙂 je fakt fajn vediet, ze dobri ludia stale existuju 🙂 fakt nebyt tu, ja to tento mesiac zavesim na klinec a zmierim sa s ''osudom''... tato vasa podpora naozaj dobre padne, ked sa clovek citi na dne, moc dakujem 😘
@michaella86 a potom ,ze nemat rad 😅 som hladna vcera volam muzickovi bol u kamosa kup pecivo alebo nejake buchty a rano hladam ze ups nestihol tak len jogurt este ze mam disco keksy das si??😉
@vanda12345 dik, dojedla som sisk, ale mam este jednu, tak ti ju mozem posunut, len nezarucujem kedy a v akom stave by prisla 😀
@michaella86 no neva tak si dam svoje🙂 mna uz rano o 5 matal hlad no zaspala som no medzi behanim na wc som par krat zobla piskoty pohotovost na nocnom stoliku😝
@vanda12345 nebolo by ti jednoduchsie spat v kuchyni? 😀
@michaella86 hahaha nie nie to len mna rozboli brucho dam par piskot a hned je lepsie ale na wc turizmus nic moc asi 4x😲
@vanda12345 serbel k posteli a mas to ._D ale verim ti, ze je to otravne, obcas si aj ja pochodim dost casto na wc 😉
@michaella86 no ja dost dost zašťata hahahaha bezne ,ale aspon v noci to bolo ok teraz ani toto ,ale co nespravime my pre nase pokladiky😉
@michaella86 drz sa a idemeeeee 😘....aj ked ja s blbym herpesom :(
@vanda12345 ved prave, pre ne vzdy vsetko 🙂
@bevab ja mam uz mesiac nejake bolave pery, nie suche, nie popraskane, ale bolave, neviem opisat 😀
@michaella86 spravne moja preto aj ked sa obavas vysetreni tak vsetko zahrna aj to neboj ja isto budem na teba mysliet a bude tak ako ma byt teda 🤰

@tamarka9 sprava hore je pre Teba ....