Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 oja isto ee treba urobit vsetko a mozno este viac a to to krajsie to bude 😉taka super baba isto bude mat dopriate byt aj tak super mamou
@vanda12345 dufam, ze hovoris pravdu 🙂
@michaella86 treba verit 🙂
@vanda12345 snazim sa, ver, ze ano 🙂
@michaella86 tak to ma byt 😉
@vanda12345 no len keby som sa aspon poriadne rozkrvacala, zas to tymto stylom potrva o par dni dlhie, ako normalne 😕
@michaella86 akto to mas??mozno su len slabsie
@vanda12345 co ti aj viem... ako u mna neni nic nove, ze riadne neteciem, ale otravne je to 😀 ked miesto 4 dni musim trpiet 8 😀
@michaella86 jo tak mne po kyrete miesto 5 mala som 6 takze tiez nic moc ake 8 fuuuuuuuuuu
@vanda12345 ono tie 2 - 3 dni je uz len take spinenie skor, ale aj tak otravne, ja mam radsej, ked je vsade cisto a sucho pocas dna 😀
@michaella86 o ti verim asi ako kazda z nas 😅
@vanda12345 a kedze ste ma tu zas povzbudili, tak nech uz je cim skor po, aby som sa teda opytala, kedy mozem prist na vysetrenie
@michaella86 ano moja mala by si sa objednat cim skor tym lepsie aby sa to poriesilo a bolo vsetko tak ako ma
@vanda12345 len co ked neviem dokedy mi to potrva? 😀 nemozem skor, ako az v case, len ked budem iba spinit, lebo zakon schvalnosti u mna vzdy 100% funguje 😀
@michaella86 no tak snad az tak skoro ta neobjedna
@vanda12345 no uz mesiac cakam, kedy si spomenie, ze som k nemu prestupila 😀 je to brat mojej kvazi macochy, tak nech si najde cas potom co najskor 😀
Vy ste vsetky super. Clovek taku podporu moze dostat iba od toho kto to prave preziva alebo prezil.
Ja vas vsetky obdivujem ako to zvladate ....na 1ku.
@michaella86 a ty mas super zmysel pre humor,na tej kave by sme sa urehotali 😀
@michaella86 jo ma koneksie a este otala moja mila to ty musis apelovat vies ako je to u nas😉
@violet1609 snazim sa stale si ho udrzat... nemat ho, asi skoncim na psychiatrii 😂 (momentalne som vcera rozcitala dobru knizku a dej sa prave tam odohraval v prvej polovici, som sa nad nou zamyslela, ze kolko ludi by tam ozaj patrilo 😀 )
@vanda12345 si jak moj muz.. volaj mu, asi ma toho vela, pripomen sa 😀 len mne je to strasne hlupe, prehlasila som sa k nemu pod natlakom a teraz mam problem sa u neho rozcapovat 🙈 😅
@michaella86 j ber to neosobne je to len lekar nik z rodinya hlavne vies preco to robis😉
@vanda12345 je to lekar, len ma pozna od malicka 😀 no asi si dam frtana predtym, ako k nemu pojdem 😀
@michaella86 avries oci haahahaha
@vanda12345 to je tiez jedna z moznosti 😀
@michaella86 a to tak praktizujem u zubara😉
@vanda12345 ja vzdy beham ocami po ordinacii, ci u zubara, gyndosa, alebo kdeklvek, som vadna kapanek 😀
@michaella86 u mna bezne :(
@michaella86 dakujem za srdiecko. Ja by som ti ich mala poriadny vagon poslat. ❤❤
@bevab ani tebe nic nepomaha, ziadny balzam, nic? eos som minuy, obycajny som minula, kokosovy olej som si davala na pery a nic

@vanda12345 co ak je teraz tak, ako ma byt? 🙄