Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 ja mam brutal obrovsky herpes na pere. Od soboty :(
@bevab tie ja nastastie nemavam, kde si k nemu prisla?
@michaella86 no ja som mala 1-2 krat, ale co mam teraz tak to uplny des. Neviem myslim, ze stres zo stahovania, ze sa nedari a tak vsetko dokopy asi. Dcera od vcera tiez chora. V sobotu sme boli na navsteve. 3 hodiny po tom som vyvracala vsetko jedlo co mi tam dali :( aj ked som nejedla vela. Mozno, ze aj z toho jedla to moze byt. Neviem, netusim. Akurat neviem ci aj s tym sa sa snazit ci nie....:(
@bevab sobota bola aj u mna taka cudna... s prepacenim ma tak strasne prehnalo, len zo mna lialo, ale potom uz bolo dobre.. myslis, ze ma herpes nejake negativne ucinky na snazenie? nikdy som sa nad tym nezamyslala veru
@bevab ak ti možem odporučiť na herpes je toto super 😉 Mám odskúšané na sebe http://www.produktyzkonope.sk/afty-v-ustach/can...
@michaella86 neviem a male babatka napr. nesmies bozkavat ak mas herpes.
@bevab to viem, v podstate ani ''velke babatka'' by sa nemali (rozumej chlapov 😀)
@michaella86 tak ja teraz nikoho nebozkavam aj ked dcera na mna lezie lebo je chora :(. Len ovulku cakam v koncom tyzdna a chcem zacat zo snazenim v stredu-stvrtok. Tak dufam, ze to uz budem moct....snad 🙄
@bevab pfuj, pfuj, pfuj... drzim palce, aby vsetko bez problemov prebehlo a snad uz konecne aj uspesne 🙂
@michaella86 dakujem. Budem sa snazit aj ked s herpesom 🙂
@bevab ved ten na plodenie nema nijaky podiel, usta mozete tentokrat vynechat 🙂
😉
@michaella86 zlatko ked si nieco budes uprimne priat, cely vesmir sa spoji aby sa ti prianie vyplnilo😊
Viem že sa všade hovorí o pozitívnom myslení.poz am aj ľudí ktorým to naozaj vychádza ale..... asi som dívam,alebo neviem,keď myslím pozitívne,teším sa na niečo,niečo chcem,stane sa opak.... Stáva sa vám to?ak keď niekam idem,keď sa tesim,nedohľadne to dobre a keď mám obavy,tak je super(neplati to vždy)šťava sa aj vám niečo také?;)
@modrykoniar tajomstvo? 🙂 nejako sa ten vesmir tusim zatial spaja proti mne 😀
@smejko18 ja to tak mam vzdy... tesila som sa minuly rok na svoju oslavu, dodnes ju viac menej lutujem, netesila som sa na nejake ''akcie'' a teraz by som si ich aj zopakovala... u mna sa to stalo nepisanym pravidlom, tak sa vzdy bojim sa na nieco tesit... a ked si to neuvedomim, tak sa vzdy najde nieco, co ma vrati do reality, v ktorej sa zatial az take stastne konce nekonaju.. asi zmenim sposob... tak isto sa mi priplietol moj do zivota, ked uz som bola zmierena, ze sa zivotom budem pretlkat sama a ked som sa naucila byt stastna aj tak 🙂
@smejko18 myslim si ze podvedome sa niecoho bojis.samoty, odlucenia.mozno podvedome si povies, bude to dobre ale aj tak ocakavas zly vysledok. Pozitivne mysliet nie je dosledok ale cesta bez ocakavania vysledku. Musis prijat vec taka aka je. Hladat vsade a vo vsetkom to dobre. Pocit stastia nenajdes. Mala by si byt spokojna a stastna kedykolvek si to uvedomis. Prepac mi ak pisem ako hotentot. Dufam ze som sa ta nejako nedotkla.
@michaella86 to co som ti napisala to je taka moja silna myslienka ktoru si opakujem ked po niecom tuzim. Trva to sice niekedy dlho ale splnilo sa mi doteraz vsetko🙂
Babule takze ste 7.4cm dlhe predsa to vyzera na babu ako aj moj tip je zdravucka vsetko vyvija sa ako ma je tu uzasne som sa pekne od stastia poplakala ako sa tam hompalala som tam stastna a vdacna Bohu ❤
@modrykoniar ja viem, citala som niekolkokrat the secret, cize tajomstvo, tam sa to pise dost casto. tiez sa mi po tom splnilo par veci... ale dalsi rok cakat fakt nemozem, zblaznim sa a potom ma pridete pozriet? 😀
@vanda12345 taaaaaaak sa velmi tesim s tebou🙂
@vanda12345 tesim sa s tebou zlatko 🙂
@michaella86 ja som to necitala. Ale ak chces partaka ku kave jasne ze pridem😀
@modrykoniar no dufam, ze si uz na cesste 😀
@michaella86 počkaj ešte varím 🙂 a kde mám prísť? už varíš kávu?
@modrykoniar kym by si prisla, 7 ich vypijem 😀 odkila vlastne si?
@michaella86 ja som z vychodu a ty?

@bevab mne? nie je preco 😉 😘