Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 momentalne Boleraz 😉
@vanda12345 ahoj moja, krásna fotka malej princeznej 🙂 to je taký zázrak, niečo nádherné 🙂 tak už teraz si vychutnávaj tehotenstvo, teš sa z bruška 🙂 želám ti nech ste zdravučké obidve stáaaaale 🙂
@violet1609 nič, teraz som skúšala ďalší test.. lebo som už 34 DC, ale jedna /
Blàznivé hormóny 🙄 pritom HP màm v poriadku.. tak nechàpem tieto dlhé cykly.. predtým kràsne 28 dní, no posledné tri mesiace 32+ 🙄
@vanda12345 slubujem, ze dokrvacam a pripomeniem sa doktorovi 🙂
@kotatko1232 tam som niekedy chodila kamaratke 🙂
@modrykoniar dakujem ti moja ano ten dajmacsi zazrak a dar a tebe prajem cim skor sa k tomu zazraku dopracovat😉
@michaella86 dobre pises a ked budes vahat len mi to napis😀a dam ti kapky😅
@vanda12345 tie by som dnes potrebovala do oci, som sa ani namalovat nemohla, co sa mi zahmlievalo pred ocami 😀
@michaella86 co si alergicka???tak cim skor nech to prejde
@vanda12345 veru som, takmer na vsetko, horsie, ze aj sama na seba 😀
@michaella86 hahahaha mas to potom tazke ked nevies sama so sebou vydrzat😉fakt ta treba polutovat😅
@vanda12345 neeee, ze neviem so sebou vydrzat, ale nesmiem prechadzat velkymi klimatickymi zmenami, lebo napr. ked pridem zo zimy do velkeho tepla, napr do obchodu a spotim sa, hned dostanem alergicku reakciu 😕
@michaella86 ja chapem to bola nadsazka ale tak snad to mas ako tak pod kontrolou aj ja mam doma alergika
@vanda12345 to sa uz neda mat pod kontrolou, ved u mna je jednoduchsie povedat na co alergicka nie som, ako zacat menovat vsetky alergeny, ktore mi skodia 😅 do toho mam nabeh na astmu 🙈 ale tak zijem 😀
peloveho, alebo na potraviny?
@n1colette tak to ma mrzi....Ja mam tiez take nepravidelne cykli. Ale ty asi pises,ze boli stale 28 dnove len teraz sa to nejak rozhadzalo?
@michaella86 ano??a ako sa volala?? a kde presne byva?
@kotatko1232 pfuuu, ulicu neviem, ale maju v takej novsej ulicke postaveny dom, neviem, ci ju budes poznat, uz ma 40 🙂
@michaella86 aha viem ktora ulicka...no ja mam 30 😂😂a tu skor kecam zo starsimi..
@michaella86 aj Damian ma nabeh na adtmu ma aj sprey takze ste na tom podobne
@vanda12345 to mu nezavidim, dva roky dozadu, som mala hrozne obdobie, nevedela som dychat vecer, normalne som sa bala zaspat, ci sa nezadusim v noci 😀
ins boue coze aohd tohd ukhfu xj
522222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222
@michaella86 nastastie klopem az tak to nema a snad abi to tak nebude
@vanda12345 drzim palce, mne minulorocna dovolenka pri mori pomohla celkom, zatial klop klop nemam ziadne problemy odvtedy, len co kycham momentalne a samozreme na potraviny ta neustupi svina
@michaella86 ako kychanie to je jeho ale to uz sme si zvykli tiez kazdy rok chodime k moru ale tento odpada velryby ze nechcu 😂tak aspon madarsko planujem
😂 😂 😂 by si sa cudovala, ake velryby som ja na dovolenke mala... fakt som cakala, ze ked si dotycna osoba vlezie do mora, tak sa rapidne dvihne hladina a vyhlasia krizovy stav 😅

Ahojte 🙂 @bevab 😀 no a ušetrila si 😀 mas botox gratis..u mňa nič nove..dnes husto v praci..rano nas vystrelo do pozoru,prišiel audit 😨 tak inak to možes mat zo žaludka nie? Ja nemavam inak skoro vobec a muz ma.stale ked sa po niekom omylom napije..ale ked si aj vracala tak mozno črevna viroza..snaženie by som neodkladala.ked budes mat silu tak hor sa do toho😝