icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

bevab
5. apr 2017

neplakaj. Vsetko bude dobre neboj 🙂

michaella86
5. apr 2017

@bevab ja viem, ze hej, ale to bolo take spontanne.. ako kazda jedna povedala, ze je tehotna, tak mne slzy... esteze som bola doma sama 🙂

smejko18
5. apr 2017

@michaella86 ja to isté.toľko peňazí na ovu testy a tehotenske ani nehovorim... začala som hľadať výhody nemať ešte dieta.a mne osobne to veľmi pomohlo. Aj pri tútu-mutu už nemyslím na babo.1,5roka nič. Ale aspoň manžel nieje nervozny keď nevycitam ze na moje plodné dni nieje doma,alebo mu až tak nevyrevujem každý mesiac .hoci teraz keď v tv povedia ze čakajú babo,tak sa rozplacem;)

michaella86
5. apr 2017

@smejko18 snazila som sa aj ja, no mne uz to dieta jedine chyba k uplnemu stastiu... nie ze by som bez neho nebola, som praveze, ale s nim by to uz bolo nedokonalo dokonale 🙂 o tyzden mam 31, ziadne deti, denne v praci uz 10 rokov, chcelo by to ozaj zmenu v zivote 😉 co sa mojho tyka, tak do neho nehucim, netlacim.. skor on je u nas ten, co ma stale tlaci na vysetrenia, i ked uz mam niekolko za sebou... je mi oporou, mam v nom vsetko, aj to, cosom nikdy v chlapovi ani nesnivala, ze by som mohla mat.. takze fakt uz len aby sme sa rozrastli o vlastneho drobca 🙂 toto, ze som sa pri telke rozplakala kvoli vete, ze je nejaka tehotna sa mi stalo prvykrat, rovno4x za sebou v priebehu dvoch hodin 😀

smejko18
5. apr 2017

@michaella86 ja mám 31 o pol roka.... takže stresujem s babom aj kvôli veku.teraz budeme mať 1.výročie sobáša a veľmi som dúfala ze dám manželovi ,,darček ,,no nepodarilo sa.skúšali žne ešte pred svadbou takže už niečo cez 1,5roka.máš super ze manžel je ti veľkou oporou.my sme mali teraz ťažké obdobie,možno preto vo mne prišiel taký sek,ze sa predstavám pre babo trápiť.veľmi som sa prizerali,riešila dopredu co bude keď bude malé,ale teraz som nám kúpila lístky na festival,tak sa tešíme z toho;) joj ale tento mesiac co mi je,ta to ozaj nechapem.presne ako ty.taký plač pre oznámenie tehu v tv ze až 😀

michaella86
5. apr 2017

@smejko18 my sa tiez snazime rok aj 7 mesiacov snazime intenzivne a 2,5 roka sme si pozor absolutne nedavali... tiez som uz dufala, ze na vianoce - nic, tak na jeho narodeniny vo februari - nic, tak aspon meniny v marci - nic, ok, tak teda aspon tie moje - zas nic... v maji ma rodit 23rocna svagrina, ktora otehotnela ani nevie ako a pred dvoma tyzdnami som sa dozvedela od nej, ze vlastne ona s frajerom ani chodit nechcela, tak mi to az luto ostalo, no kedze to bude krsna mojho, tak sa snazim tesit s nou... mame este dve krsniatka - jedna mala v sobotu 5 rokov, druha mala v marci pol roka 🙂
moje nevyspytatelne spravanie pri TV pripisujem hormonom a zvlastnemu krvacaniu 🙂
i ked, v noci som mala blby sen, ze som potratila, no nejako sa nad tym nepozastavujem

bevab
5. apr 2017

@michaella86 spravim aj dnes. Vcera sme sa pratali rychlo spat takze som ani poistit nemohla nic. Dufam, ze som nic nezmeskala :(

michaella86
5. apr 2017

@bevab to si nemyslim, ale hlavne nestresuj 🙂 ja viem, tiez tieto rady nemusim, ale ozaj, stresom si uskodis.. pekne skusajte, aj keby ti test nevysiel pozitivne 😉 nikdy nevies.. moja kamaratka otehotnela cez kramy, len teda je rpavda, ze si nikdy nesledovala kedy ma ovulaciu, pritrafilo sa 🙂

bevab
5. apr 2017

@michaella86 dakujem 🙂

michaella86
5. apr 2017

@bevab nedakuj, nie je za co 🙂 drzim palce.. ja na podporu vas mam vzdy dost sily, len pre seba je o o nieco tazsie 🙂

modrykoniar
5. apr 2017

@michaella86 zlatko ty podporujes nás a my budeme teba 🙂 nebojkaj sa 🙂 aj mne už konči mrsa, ale tak u mna je to tak v norme 3 dni.

michaella86
5. apr 2017

@modrykoniar len mne v pondelok rano zacala a vcera som uz len slabo krvacala a dnes nic, len zas ked cikam a ppri utierani mam slabulinku krv, skor spinenie... ale ved, dobre aj tak 😀
a co ty, nemas vylevy ako my so @smejko18 pri telke? 😀

modrykoniar
5. apr 2017

@michaella86 ja som taka necitlivka v tomto, mna len tak nieco nerozplace😊

michaella86
5. apr 2017

@modrykoniar to ti zavidim 😀 ja som sa kvoli svojmu srdcervucemu vylevu este aj cipsami napchavala a potom mi bolo tazko... ale aspon ich minimalne dalsi mesiac nebudem chcet ani vidiet 😀

vanda12345
5. apr 2017

Moj darcek k meninam od mojich uzasnych deti😍 no nemiluj ich❤

michaella86
5. apr 2017

@vanda12345 si mirka? 🙂 tak vsetulinko vsetko len to najlepsie 😘

vanda12345
5. apr 2017

@michaella86 tak vyslo ,ze som 😉dakujem moc moc pekne Vanda sa vola moja dcera a je menej asi ako na mirka spekulovat 😅

violet1609
5. apr 2017

@vanda12345 vsetko len to naj naj naj 😘🤰

n1colette
5. apr 2017

@violet1609 HP mi robili minuly mesiac.. cize celkom aktualne vysledky nam. Dnes MS nakonec prisla, na 34 DC, tak ideme dalej do dalsieho cyklu.. snad sa mi to coskoro vrati do normalu 🙏

vanda12345
5. apr 2017

@violet1609 dakujem si zlata 😉

bevab
5. apr 2017

@michaella86 dneska ovu test negativny :(

smejko18
5. apr 2017

@vanda12345 všetko naj,naj 😉

smejko18
5. apr 2017

@michaella86 a nejde s skúsiť testik? 😉 čítala som,že niektore baby mali po niečom takom babo .mne sa to síce tiež stalo,ale nanešťastie to nebol môj prípad,ale co ak máš ty to šťastie 😉 alebo už nám z toho čakania a cítenia sa byť tehulkami ozaj hormóny tlačia na očká 😀 ale aspoň budeme super pripravené keď babo príde.ja už napr.mám 4verzie ako to poviem manželovi😉 stačí už len otehotnieť 😉

michaella86
5. apr 2017

@vanda12345 😀 ty si blazon 😀 a co si dostala pekne od manzela, pochval sa 🙂
@bevab totalne? uz ked si zacala, tak skusaj dalej, nikdy nevies 😉
@smejko18 pravdu? vcera som si spravila co som mala psledny, tiez ma toto napadlo, ze je moznost, no sice som ja samozrejme nejaky ten naznak videla, ale keby som, tak uz to nie je en naznak, takze to bol len silnejsie viditelny kanalik a test som od nervov hodila rovno niekam za ostel a netusim kde je 😀
ty si uz takto pripravena? inak tiez som nad tym uz uvazvala, prezrad, na co si prisla, nieco origos? 🙂

vanda12345
6. apr 2017

@michaella86 no moja mila moj muzek je total pako obcas takze zabudol ,ale mal 2 narocne dni takze co uz este ,ze deticky mam take uzasne😉

modrykoniar
6. apr 2017

@vanda12345 ahoj moja tak všetkoooo najlepšie k Tvojim včerajším meninkám, máš krásne meno 🙂 nech si zdravá, spokojná a nech sa ti splnia všetky priania 🙂

michaella86
6. apr 2017

@vanda12345 predpokladam teda, ze su po tebe 🙂 moj uz vcera riesil zas moje narodeniny, ze aj vie co by mi kupil, ale kedze momentalne prerabame a je to drahsi darcek, tak musim pockat az bude vsetko porobene (co potrva hodne dlho 😀 ) tak som sa snazila aspon z neho dostat co mi chcel kupit 😀 neprezradil 😕

vanda12345
6. apr 2017

@modrykoniar dakujem si zlaticko😉
vies co sa mi vcera stalo prisiel nejaky pan za muzom zdrzal sa tak som nevecerala o 21som si dala veternik ktory som si k meninamdopriala zjedla sla hore a brucho zdute ako 7mes minimalne a pobolovalo ma celu noc take stresujucu som mala😒

vanda12345
6. apr 2017

@modrykoniar inak mne moje meno pride total obycajne a tuctove😉

vanda12345
6. apr 2017

@michaella86 vidis tlaty ten moj mi k narodkam mini orchideu aby sa nepovedalo co ti poviem cisty romantik😝