icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

amelie2017
7. apr 2017

@michaella86 dakujem a drzim palce, nech si aj ty coskoro najdes..len toto je este vacsi stres a nervy ako to cakanie na //.

amelie2017
7. apr 2017

@modrykoniar dakujem..dufam, ze uz bude len to dobre

michaella86
7. apr 2017

@modrykoniar zlatko, dakujem.. no skor treba pochvalit kamosku ako mna, lebo ta dnes do mna hucala a hucala az kym som neprikyvla, ze ok, v pondelok volam.. ale tak.. ci sa odhodlam 😕
u nas je sice skaredo a chladno, ale nastastie neprsi, zajtra sa snad vyjasni, aby ste mohli ist trochu aj von 🙂

vanda12345
7. apr 2017

@amelie2017 gratulujem a hlavne do uspesneho konca😉

michaella86
7. apr 2017

@amelie2017 ale to snad nie, preco stres?

vanda12345
7. apr 2017

@michaella86 no este ze mam taku kamosku ved od toho su aj ked uz aj ja by som ti to castejsie a castejsie pripominala😉obavy su na mieste ale neboj bude vsetko tak ze sa to poriesi a budes🤰

modrykoniar
7. apr 2017

@michaella86 no máš dobru kamošku, len ju pekne počúvaj 🙂 a nieže si to rozmyslíš, v pondelok čakám správy že kedy ideš a čo a ako 🙂

michaella86
7. apr 2017

@vanda12345 ano, od toho su, len jej sa to inak hovori, caka tretie a kazde jedno mala na supu 🙂
@modrykoniar a co ty? ako si na tom? mas aj nejake vysetrenia za sebou, alebo sa len cisto sami pokusate?

amelie2017
7. apr 2017

@michaella86 ci bide vsetko ok, ci sa este predsa len nespusti ms..a hlavne..nemozem zohnat lekara..momentalne som cez 1000km od mojej, budem pri neh az v polke maja a ziadny ma nechce vziat. Uz som volala 23 podla mojej poistovne a nik nic. A 20. 4. odlietam na dovolenku, tak by sme chceli vediet, ci je aspon v maternici. Bo v pripade mimomaternicoveho by som mohla kludne vykrvacat pocas letu.

modrykoniar
7. apr 2017

@michaella86 tak som viac sledovaná lebo som mala myom, ale v podstate skúšame a uvidíme. v júni mám preventívku tak uvidíme či sa dovtedy podarí. v novembri som potratila, takže som chodila ku dr ako na klavír, ale tak výsledky sú dobré aj ked lavý vaječník mám slabší.

vanda12345
7. apr 2017

@michaella86 tak tak len ju pocuvaj ona ti vhce dobre a poriesis a ty to das tiez potom na supu🙂

michaella86
7. apr 2017

@amelie2017 ahaaa, no ale hlavne sa nestresuj a nemysli na katastroficke scenare... preco ta nikto nechce vziat? ach jaj, toto nase zdravotnictvo.. hlavne ze si odvody platime, ale ked potrebujeme lekarsku starostlivost, tak zrazu akoby sme nemali narok 😠
kam idete na dovolenku? tam si to pekne uzi, oddychni a pripravuj sa na tehulkovanie 🙂 prve, ci?

michaella86
7. apr 2017

@modrykoniar sestranica jeden vajecnik nema, druhy ma udajne slabu cinnost a pozri, ma dve nadherne baby 🙂 ja am sice vajecniky vp oriadku, len folikul mi nepraska, vytvara sa z neho cysta a ja mesiac co mesiac umieram od bolesti, ale tento mesiac som bolest predbehla a skor ako riadne stihla zacat som sa dopovala tabletkami... no tak dufam, ze na preventivke ti uz bude len malinke ukazovat, moc drzim paste 🙂
@vanda12345 ano, to je sice pekna predstava.. no vies, pri mojom stasti, to tak rychlo nebude ani zdaleka 😉

amelie2017
7. apr 2017

@michaella86 ale kde ze nase, som v spanielsku..a to si este aj platime s muzom 138 eur mesacne sukromne poistenie..a ani statni ani sukromni.vsetci maju volno az od polky maja..hlavne ze sukromne si platim aby som nemusela cakat v statnych.este skusim zavolat v pondelok do poistovne, nech mi niekoho najdu oni, ze ak nie, rusime poistenie. Tam dufam, ze to zaberie. a ideme na Kubu. Svadobna cesta, trosku oneskorena, ale skorej sa nedalo

modrykoniar
7. apr 2017

@michaella86 no mojko tak to je naozaj dobre sa zveriť do rúk dr. moja kamarátka mala pco, vôbec jej nechodila ms, bolesti hrozné. chodila k dr na folikulometriu, brala dufik, potom jej pichali nejaký hormon aby praskol folikul, ovu testy a výsledok má rok a pol. celé to trvalo 7 mesiacov odkedy prešla ku môjmu dr a začali to riešiť. takže nebud pesimista, bude to dobré uvidíš. 🙂

michaella86
7. apr 2017

@amelie2017 no tak to je ine, som myslela, ze toto existuje len u nas, si ma prekvapila... vyskusaj pohrozit, neboj, hned sa bude vsetko dat, lebo zial, tak to asi funguje vsade 😒
no tak si to tam pekne uzite a netrap sa negativnymi myslienkami 🙂

michaella86
7. apr 2017

@modrykoniar tiez som si uz kadecim presla, od sledovania, folikulometrie, cez umele hormony, injekcie... jeden den som dostala injekciu do jednej polky zadku, na druhy den do druhej 😀 atd. nikdy v zivote som si nemyslela, ze to ide tak velmi tazko a zlozito

amelie2017
7. apr 2017

@michaella86 no ved sa snazim, len dnes som taka nervozna kvoli tym doktorom..ale na druhej strane aj stastna..🙂 no a to zdravotnictvo to je vsade..🙂 a praveze na slovensku co som mala doktorku tak super, ona ani neobjednava..sice si odsedis svoje, ale aspon ta vezme v den, ktory potrebujes

michaella86
7. apr 2017

@amelie2017 tes sa, my sa tu budeme s tebou 🙂 kolko ste sa snazili, ak sa mozem opytat? no ja som tiez mala doktora dobreho, lebo poslednu dobu cakal na zazrak, tak som sa prehlasila inemu a tam sa stale neviem odhodlat ist, kezde ma pan doktor pozna od malicka a prehlasila som sa k nemu pod malym natlakom mojho muza a kamosky, teraz sa nielenze bojim, co mi povie, ale este aj hanbim pred nim

vanda12345
7. apr 2017

@michaella86 moja este raz aj ked je tebe tazko sa asi odosobnit ,ale ber to ako ,ze je lekar nie niekto koho poznas😉takze klidek moja hlavny je ciel

vanda12345
7. apr 2017

@amelie2017 presne nestresuj pohodka ja pri prvom ani druhom nic take ze sa nieco moze stat nebrala do uahy ano kazdy vecer som sa pomodlila za zdravie bola som aj mlada nepripustala som si nic zle ale ani teraz proste verim ze aj do tretice to tak dopadne aj ked som v novembry o babo prisla ,ale tak to asi malo byt😉

michaella86
7. apr 2017

@vanda12345 ano, mami, budem sa snazit 😀 nie, ja viem, ze v dobrom hovoris 🙂

vanda12345
7. apr 2017

@michaella86 edine tak moja mila😅takze v pondelok chcem u vidiet termin

michaella86
7. apr 2017

@vanda12345 hej, pod podmienkou, ze uz nebudem krvacat, lebo co ak si zmysli, ze ved dojdi hned zajtra rano? nooo? 😀

amelie2017
7. apr 2017

@michaella86 snazili sme sa od septembra, v auguste som vysadila HAK po 10 rokoch..v decembri som mala biochemicke- som sa strasne dlho cistila a myslim, ze aj vo februari bolo, ale s normalnou ms..lebo na testoch duchovia ale prisla. No a tetaz sa zda, ze konecne to vyslo. A ty utekaj k tomu lekarovi. Hanba nehanba, ak ma pomoct, treba sa premoct. Aj kamosma chodi ku doktorovi, co je rodinny priatel od malicka. A je spokojna. Prekonaj sa, uvidis, ako sa veco rozhybu.

amelie2017
7. apr 2017

@vanda12345 ja viem, ze treba mysliet len na to dobre a pozitivne, ale sama vies, ako si sa bala, ci to tentokrat dopadne dobre. Ale verim, ze ano a my uz budeme mat krasne Vianoce v trojici..🙂

michaella86
7. apr 2017

@amelie2017 fuuu, ja som ju brala 7 rokov za mlada a teda si to vycitam a ty az 10? ale to sa vam pekne podarilo, tak nech to pekne uspesne dotiahnes do konca 🙂
a prekonam, mam na to este vikend a potom cas, kym pojdem 🙂

amelie2017
7. apr 2017

@michaella86 noo..10..ale tak ja si to nevycitam. Su aj horsie veci, ktore do seba pchame. Ale mala som aj stastie, ze som ju dobre znasala a ze mi po skonceni nabehol cyklus, viem, ako sa niektore trapia.

vanda12345
7. apr 2017

@michaella86 nem spekuluj 😅

vanda12345
7. apr 2017

@amelie2017 popravde zakazala som si take myslienky nic zle si nepripustam nepripustala ano obcas pochybnosti sa dostavia ale hn ed sa snazim to to zahnat takze aj ty tak a tuj tuj tuj