Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 no vies co pila som uz aj horsie caja taky zeleny tiez nem ideal takto toto v poho zvladam ano aj grepy ja pijema a jem ten cerveny je lepsi chutovo a ked som bola na tej preventivke sam lekar vravi ze vela tahaveho hlienu takze nieco na tom bude
@vanda12345 grepy mozem, tak to ozaj vyskusam potom 🙂 ano, su aj horsie veci, u mna napriklad ciste mlieko, ak b som si mala vybrat, alchemilka je labuzko v tomto pripade 😀
@michaella86 o aj ja ak by mlieko pomahalo ani ja ho nedam max kapanek do kavy ale teraz uz ani to no zas ja som na dracika pribinacika piskotacika mnam mnam to by som aj cele dni jedla
@vanda12345 mliecne vyrobky mozem, aj kakao, ale ciste mlieko ani za nic 😀 tiez len ked tak do kavy, lebo zas bez neho mi je potom tazko z nej 😀 uplne divna som v tychto veciach 😀
@michaella86 oj a tom by som vedela rozpravat co mam nemam rada ze kludne by som na divnych veciach ako croasany dokazala zit alebo horalkach 🙂 ale zakazala som si sladke uz od pondelka som cista 😀 ale nejaka buchticka bola to som ja
@vanda12345 vzdat sa sladkeho? klobuk dolu, ja by som nemohla, ked si predstavim, ze uz ziadna lyzica nutelly, tak sa mi plakat chce 😀 lebo obcas ju potrebujem jak drogu 😀
@michaella86 vidis mna by nutela nenapadla skor horalka mila ale aj margot no tak ja priberam aj z vody tak sa potrebujem zatat 🙂
@vanda12345 to aj zo vzduchu ja, ale nemozem si odporierat, ani sladke, ani slane, robotu ma sedavu, ale teda nastastie o zas nie je so mnou uplne take najhorsie, len teda, stihlu postavicku uz par rokov nemam... na bruchu sa to odraza vsetko 😖
@michaella86 ja som zas zaciatkom roka moc schudla uz mi to az vycitali ze ci jem ako malo som ale jedla tak som vovolila a uz mam 60kg 😝 ja zas som hruska tak sa bam ze budem mat boky jako skrin 🙂
Nenadarmo plati,ze cukor je droga.😅
no a duplom pre nas baby 😀
@vanda12345 ja to mam tak kolisavo, raz priberam, raz chudnem, no zasadne sa uz niekolko rokov nevazim, takze absolutne neviem kolko momentalne mam 🙂 pokial stale obleciem velkost M, tak je dobre, i ked som mavala opacny problem, ze nie a nie pribrat, az som nestastna bola, ze som si v detskom musela kupovat 😀 lebo pri mojej vyske cca 168 cm som vazila 43 kg a vyzerala som dost podvyziveno 😀
@kakatulik co cukor, ale taka cokolada 😀
@michaella86 ty kks tak to ano aj ja mam taku vysku ano M je fajn ale aj take S nem zle?? 😉 hlavne ze si spokojna a aj partner a zas kost a koza naco by to bolo dobre a vela chlapom sa to nepaci takze je dobre tak ako je 🙂
@vanda12345 prosim ta, my sa vypapkavame spolu 😀 ale tak on je futbalista, vybeha za chvilu, kdezto ja sportujem tak maximalne ked vencit idem 😀 S-ko by bolo fajn, ale to nedam, neviem sa vzdat svojich neresti ☹ aj ked... jeden cas som dooost rapidne pribrala, jak tulen som bola 😀 a potom som to dala dole len tym, ze som sa neobmedzovala v nicom, len som zacala jest 5x denne male porcie a vaha isla dole aj sama, len mne uz ani jest nechuti obcas a donutit sa neviem hlaavne v praci, lebo akonahle sa najem ma chyta spanok
@michaella86 no pekne js ssa tyk5x stravujem uz nejaky ten cas ale aj tu sa da pribrat ked na olovrant si das nejaku mnamku prave som si dala maleho pribinacika a na veceru spravim spenatove halusky so syrom 🙂 no ale ako pisem ak si ty aj on spokojny tak o com to je
@vanda12345 no ked ta tak čítam tak to som presne ja 😀 margotka, mila, horálka 😀 no ale aj ja som sa zaťala, že do Vianoc so sebou niečo spravím a po novom roku budem priberať, ale nie zo sladkého 😀 😀 😀 no ale včera som upiekla bábovku a tak sa na mna usmieva 😀
@modrykoniar a som vcera tiez piekla ale nedala som si a fakt super rolada dam recept??? 🙂 len par jngrediencii a bez muky 🙂 no ano taka horalka a mila to by som aj cele dni ale co ked nemam metabolizmus ze zjem kona vola a nepriberiem a moj muz ked som vravela ze tak idem nieco zo sebou a on nerob soky telu nevie ci mas priberat alebo chutnut 🙂 ale aspon to sladke cem obmedzit
@vanda12345 no ved presne stopnem sladké, ved idu vianoce a to bude pre mna tvrde sebazaprenie 😀 aj môj mi povedal, že čo chudnem aj tak priberiem po novom roku, že mi to bude luto. Oni to nechápu, aké to je stáť v skúšobnej kabínke a nezapnuť tie super rifle 😀
@modrykoniar ale no isto nie sme az take bocky 🙂 a hlavne ze nas oni lubia a ano postoj ako toho mojho
@vanda12345 daj ten recept😀
@kakatulik mam ho este v hlave 🙂 5vajec 5lyzic cukru a 3plkakao
spravis tuhy sneh z cukrom a tak potom tam pomali primiesas zltky a nakoniec to kakao das to na peciaci papier potrety olejom a plnka je len kvalitna slahacka🙂
Ahojte🙂 ak smiem pridam sa aj ja sem🙂 a kazdej jednej zo srdca prajem aby si nasla // a bolo jej dopriate nosit titul mamina🙂
@kakatulik ak chces pod slahacku mozes dat aj dzem
@vanda12345 dakujem,urcite vyskusam😘
@kakatulik nz ajednoducha a dobra 😉
@vanda12345 no vyzera uzasne😊 urcite vyskusam
@modrykoniar aj ked teraz som si nedala ale ked som robila 1x tak som si dala a fakt super a ked chces zaujat tak myslim ze urobis dojem 🙂 a fakt rychlovkano ked budes rolovat na utierku som nasypala pras cukor a tak nech vychladne potom rozrolujes naplnis zrolujes a das trocha do chladnicku a kym spravis kavu aj podavas 🙂

@vanda12345 no dobre vediet, nakupim teda litre 😀 dakujem 🙂 no ved to, ze clovek vela neriesi, nevie a potom sa treba pytat 🙂 alchemilku mam sice doma, ale mne to tak strasne nechuti, ze sa neviem donutit pit ju, ale asi by som mala zacat, tiez vraj pomaha k dosiahnutiu tehotenstva.. len.. ta chut... 😀