icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

bevab
12. apr 2017

@michaella86 drzim palce. Aj na nohach😉

michaella86
13. apr 2017

@vanda12345
@violet1609
@modrykoniar baby, moc moc vam dakujem za podporu, velmi si to vazim, ze sa stale najdu ludia, ktori dokazu popohnat a byt oporou, aj ludom, ktorych osobne nepoznaju 🙂
za to vam posielam imaginarny kusok mojho cheescaku, ktory som si spravila k vcerajsim narodeninam a dnes priniesla do prace 🙂

michaella86
13. apr 2017

@bevab a teba som zabudla pridat do prispevku vyssie, prepac, kusok je aj pre teba 😀

vanda12345
13. apr 2017

@michaella86 dik moja krasny a isto aj chutny hned by som sa zahryzla si fakt zlaticko😉preto ti tak moc prajem a zelam k narodeninam ale aj v zivote len to naj naj naj nech si aj naďalej tak stastna a usmievana a nech sa ti vyplnia vsetky sny a tuzby😍👍

michaella86
13. apr 2017

@vanda12345 ❤ dakujem velmi velmi moc 🙂 😘 na moj vkus prilis sladky, ale nabuduce dam viac malin, nech chyti kyslost

violet1609
13. apr 2017

@michaella86 dakujeme krasne....... a Tebe vsetko len to najlepsie k narodeninkam,nech je vsetko tak ako si zelas a hlavne nech si obklopena ludmi co Ta lubia a vazia si Ta. Cheescake vyzera bombovo......
A je super mat aj takouto cestou blizkych ludi okolo seba 😘 ❤
Krasne sviatky !

michaella86
13. apr 2017

@violet1609 vies co je sranda? ze cim som starsia, tych tym ludi okolo mna ubuda a ostavaju fakt len ti, co za to stoja a co ma poznali aj v najhrosich mojich obdobiach, nie len ked mi dobre je 🙂 obavam sa vsak, ze o par rokov mi na spocitanie priatelov bude stacit jedna ruka 😒 a aj to bol jeden z dovodov, preco som znovu prisla sem a osud zariadil, aby som nasla tuto skupinku skvelych zenskych 🙂 takze este raz dakujem 🙂

vanda12345
13. apr 2017

@michaella86 ved ak nebude kolac sladky tak co😉ja lubim sladke a konecne po par koroch si ho dopriavam co vidno ale ked nie teraz tak kedy??a hlavne ze kedze cakam bambulku tak o to viac my baby sme proste na sladke 😀 ale aj taje makiny su fajn a Nz moja

michaella86
13. apr 2017

@vanda12345 ja som rpave skor tak na ovocne, ale moj drahy lubi cokoladove.. vela cokolady hlavne aby tam bolo 😀 vzdy vo vsetkom cukor uberam, len tu nebolo z coho, kedze tam ziadny nesiel 😀
a ty si pekne dopraj, kym ti to chuti a nerobi problemy 🙂 ja ked zjem privelmi sladke, hned mam kyselinu 😵

vanda12345
13. apr 2017

@michaella86 jaj tak ja obcas som mala stavi ze az cez usi mi slo ale to co som kupila trebalo naraz aby som zas na nejaku dobu mala pokoj a to hlavne pred ms no viem sa zatat a nedam si vobec ale teraz si davam za nas obe😉

michaella86
13. apr 2017

@vanda12345 zatat? to je nejake nove slovo? 😀 ja ked mam chut, musim si dat, neoklamem nicim a neskor aj zla ostanem 😀 tak ked mam chut, hned si dam... kym doma je, ked nie, nastava problem 😅
papaj, papaj.. keby si blizsie, ti aj prinesiem 🙂

bevab
13. apr 2017

@michaella86 sikulka 🙂. Dakujeem

michaella86
13. apr 2017

@bevab posnazila som sa 😀

vanda12345
13. apr 2017

@michaella86 dakujem si zlaticko ano zatat ja proste ked to neuribim takto tak potom neviem sa nie ze dojest ale dozrat to by som nic okrem keksickov nemusela horalka nila lina atd a to by som dakt bola sirsia ako dlhsia a tak v poho to znie dakujem ja sladke nejem 😝

michaella86
13. apr 2017

@vanda12345 😀 😀 😀 ty si blazon... ale skusim to aj ja nabuduce, ze dakujem, prestala som jest sladke... si budu ludia co ma poznaju myslet, ze som vazne chora, lebo mne velky pohar nutelly vydrzi na par otvoreni 😀

violet1609
13. apr 2017

@michaella86 nutella mnaaaam......... to sa schovavam pred prckom. Ja zas sladke mozem stale. Aj hned po ranajkach......a za obedom vzdy musim mat aspon nieco male sladke take cokoladovo keksikove 😀
A s tymi priatelmi to je asi vsade tak. Cim sme starsi,tym je tych priatelov menej..... clovek najde viac spriaznenych dusi tu na koniku 😉

michaella86
13. apr 2017

@violet1609 ja som od kamosky dotala take miniaturne pohariky, jednohubky, tie mi moj stale vypytuje, ci sa nepodelim 😀 ale u nas ju lubi aj nas stvornohy milacik, pokaze lyzicky oblizuje, ked domaskrtim 😀
co sa priatelov tyka... toto som nedavno mala v knizke a tak vystiznu vec som uz ozaj dlho necitala...

vanda12345
13. apr 2017

@michaella86 no co ti poviem aj taka som😉pipletwna pojasena no ty si vravela ze nemas priblem s postaviu ja som fakt povolila yzdu a uz mam boky skrin 😝takze ja aj ked nemam rada slovo musim musim sa kontrolovat

michaella86
13. apr 2017

@vanda12345 pockaj, pockaj 😀 to bolo inak myslene 😀 nie som nejaka vychudnuta, alebo co, tiez by som mohla zo seba okresat, ale neni to nic hrozne 😀 len sa nedokazem obmedzovat a zakazovat si... vcera mi moj hovori, ze mohli by sme zacat cvicit.. tak som na neho neveriacky pozrela, ze ci je v poriadku 😀

violet1609
13. apr 2017

@michaella86 Ano, naozaj velmi vystizne v dnesnom svete je to naozaj tak. Ked vidim ako niekto dava na fb svoje ranajky , obed vsetky mozne fotky,tak mam dost.
Ake pohariky? Zneju lakavo tie jednohubky😀

vanda12345
13. apr 2017

chaella86 ale no nebud taka sebakriticka isto si taka ako mas byt kocka😉 mm tiez obcas ho chyti mal by som so sebou nieco robit a o par dni na veceru si da slaninu a vtedy mu poviem ano teraz uz nieco preto robis😅

modrykoniar
13. apr 2017

@michaella86 vau mnaaaaaam. Cheescake zboznujem. 😊kedy prides za kamoskou do KE? Dame stretko aj s Mirkou na nejakom kolaciku?😊

modrykoniar
13. apr 2017

@michaella86 a este skoro som zabudla😊 vsetko najlepsie k narodeninam☺krasny to vek, ale kde uz je ta daaaaaa😊

modrykoniar
13. apr 2017

@vanda12345 ahoj zlatko. Urcite si krasna maminecka. A papaj 😊kedy ked nie teraz😊

bevab
13. apr 2017

@michaella86 Happy birthday 🌹🌷🎂

vanda12345
13. apr 2017

@modrykoniar aj ja si toto moja vravim🙂 aj ked si poviem oktober ze daleko a ja uz taka ale hlavne ze mala zdrava❤
a ty ako moja??

modrykoniar
13. apr 2017

@vanda12345 no ja dobre😊 finisujem s pripravami na sviatky takze tak. Uz sa tesim ako budem pozerat rozpravky😊 no a mali prist aj plodne dni tak sa budeme zas a znovu snazit a verit a dufat ze sa to podari😊 ak sa to podari budem mat na moje narodeniny najkrajsi darcek😊ale to uz predbieham veeeelmi daleko😊 no a ty zlatko tebe sa to teraz uz suchne rychlo uvidis😊 uzivaj, papaj, chystaj 😊a stale informuj🙂

vanda12345
13. apr 2017

@modrykoniar no tak s tym papanim nemam problem veru 😉super sa mi paci tvoj pristup a postoj pekne treba mysliet a uzivat si no ty si sikula ked uz mas nachystane ja zajtra nieco upeciem ale hlavna bude sobota varit chystat ale to patri k tomu este ze mam takychpomocnikov a pomozu🙂

lenka_vi1
14. apr 2017

@vanda12345 ahoj moja, dlho som sa neukazala...ako sa mas? Co mas nove?

lenka_vi1
14. apr 2017

@vanda12345 Vandi, ty uz vies ze cakas dievcatko? Super....