Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 ahoj Miška, tak budem na teba myslieť, nech sa dozvieš čo a ako a aký je postup 🙂 verím že budeš spokojná 🙂 tak vieš nič nové nemám, ani nie je o čom písať, ešte aj to počasie sa zopsulo 🙂
@modrykoniar spokojna budem doma v posteli po pracovnej dobe... kedze este odtial sa sem zas vratim... tak strasne sa mi nechce ☹
a co ty, kedy mas vlastne dostat, ovulacia bola?
@michaella86 vieš čo ani ti neviem povedať, sviatky a tak. tak dostať by som mala 1-2máj. uvidíme 🙂 a vy ako užívate si to bez sledovačiek 🙂
@modrykoniar takpovediac abstinujeme, jak sa nesnazime, tak to nesilime, bud som unavena ja, alebo moj, takze to mame tak 1-2x do tyzdna, vela povinnosti, vcera som padla do postele o pol osmej, nohy ma boleli, ruky... poslednu dobu zaspavam skor, akoby sa patrilo 🙂
tak mozno sa prave preto aj pritrafi, silno drzim palce 🙂
@michaella86 nic nove nie je tak co by som pisala 🙂. Ms ma prist buduci tyzden :( Velmi drzim palce nech ti to dnes dobre dopadne. vsak napis potom ako bolo, ale verim, ze dobre 🙂 v ramci moznosti. Ja idem k novej gynekolgicke 5 maja. Tak uvidim co bude....
Darujem za poštovné 20 sáčkov Inofolicu - dobrý je do 05/2017. Viac info v IP.
@michaella86 tak uz to mas za sebou snad si to bez vacsej ujmy prezila😉a si o nieco viac mudrejsia a hlavne spokojna s tym co si sa dozvedela😀
@bevab
@vanda12345 tak uz som po.. dostala som duphaston na dva mesiace, cize maj a jun sa zas budem napchavat umelymi hormonami, potom kontrola, ak nezaberu, laparka.. medzitym moj na spermiogram preventivne... a v stredu si mam volat na krv, aj ked neviem kvoli comu 😀
@michaella86 no zacina to slubme ako neries umele hormony hlavne nech za eru aj ja ho berien este cca 3tt len ne h pomoze je fajn ze aj ma zela do toho zakomponocal ved ste v tom spolu tak tuj tuj tuj nech su cim skor //😀
@vanda12345 no ci slubne, to sa uvidi az na junovej/ julovej kontrole, ale budem dufat, ze tie tabletky zaberu, na laparku sa mi velmi nechce.. ty ho preco beries? myslis, ze je moznost, ze mi pomoze, ked mi nepomohol clostilbegyt? ja sa uz radsej zasnem pripravovat na tu nemocnicu 😕
@michaella86 moja neviem aky rozdiel je medzi tymi dvoma liekmi ake lekár snad vie co robi ja prebentivne kedze v novembry som o babo prisla tak preto uvidis ved vies sila mysle a viwry dokazu vela a samozrejme k tomu aj keksik😂
@vanda12345 fakt, ten k tomu tiez treba? 😂 😂 ale nie, vsak uvidime, kazdopadne, tento rok uz nepocitam s tym, ze to vyjde, vzhladom na vsetko okolo, do juna tie hormony, ktovie kedy by som sa na tu laparku dostala a zas dalsia vec, ze kedy po nej sa mozeme zacat snazit... cize asi by som potrebovala novu skupinu s nazvom rok 2018 patri mne 😀 nechcem privelmi tlacit na pilu 🙂
@michaella86 moja aby si len prekvapkana neostala a viem znelo to divne ale treba ho😝 laparku na teraz vyhod zhlavy sustred sa na ine
@michaella86 pocuvaj, a uz ti niekedy robili nejake vysetrenia? Ten duphaston mas ako brat? Clostyl si uz brala?
Toto su uplne odlisne lieky, davat ich len tak halabala, ze ved inym pomohli, mozu aj dalsej, je uplne nezmyselne. To neber, prosim, ze ty robis nieco zle, skôr ma zaraza, ze lekar dal lieky bez krvnych a inych testov
@vanda12345 momentalne sa sustredim na to, ze uz len niekolko hodin a vikendujem - upratovat, prat, vencit, varit.. tomu sa povie volno 😀
@michaella86 ty jo fakt mas to poriesene volno ako sa patri😀no ty si sikulka to das
@senselinka mam porobene vsetky vysetrenia, testy rozne.. vsetky vysledky mam v poriadku, mne len ten slaktrafeny folikul nikdy nechce prasknut, bud sa vstrebe, alebo mam z neho cystu.. v minulom roku som brala clostil, myslim, ze najvyssiu moznu davku - 3 mesiace, nic, dostala som injekcie na prasknutie - nic... teraz u noveho som dostala tieto hormony s tym, ze ked nezaberu, tak ma posle na laparku, ktorej by som sa najradsej vyhla, no ak bude nevyhnutna, tak sa nic ine neda robit.. len teda ten folikul keby zacal spolupracovat 🙂
@vanda12345 ine mne ani inym zenam snad ani neostava 😀 ale nastastie dnes varit nemusim, vcera som narobla plno spizov, tak to sa len hodi na panvicu aby sa to zohrialo a mame veceru poriesenu 😀 len co cez vikend na obed? nemas nejaky dobry napad? co varis ty?
@michaella86 no pekne ja pojdem kupit nejaky polotovar dnes nieco ako plnene slivkove gule alebo tak😀no netusim vies ja maska mam na vyber uz len nech nieco povedia alebo pride napad prat budem aj ja ale nezehlim🙏😝jedine ak nieco ozaj teeba a to pred oblecenim psov vypustim na dvor sa vencia takze teoxha to mam lahsie aj ked ja zajtra trocha aj v praci budem
@michaella86 lebo to, co ti dal, nema nic spolocne s folikulom ako takym. Je to cisty progesteron na upravu cyklu a pripadne na udrzanie tehotenstva z dovodu nedostatku vlastneho progesteronu po ovulacii...
Injekcie na prasknutie folikulu ti skusili aj zdvojnasobit?
Neviem, co ti zistia laparkou. Nemas nahodou diagnostikovane PCO? Ked ti teda nepraskaju folikuly a menia sa na cysty, je to dost pravdepodobne. Na to je dobry inofolic, ten si neskusala?
@vanda12345 ja mam v chladnicke kuracie prsia, asi zbucham nejaku domacu cinu, alebo take nieco a bude pokoj 🙂 no ty mas vyhodu, my byvame v panelaku, este aj na tretom poschodi, tak sa musime ist s hafanom prejst, ale ved nezaskodi nam to 😀
blaznis, nezehlim ani ja, naco? tiez len ked je treba nieco, ale inak netreba :-P
@senselinka popravde, sa nicomu z toho nerozumiem, robim to, co mi kazu lekari a tento by mi neradil zle, kedze je to takmer tatov svagor 😉 co tym sleduje netusim, hadam on vie a nie, nezvysoval mi davku povodny.. a preco laparku? no neviem co je PCO, ale ze mozno mam nepriechodne vajecniky... no a infolic som neskusala.. aj som chcela, no necital som dobre ohlasy nan, tak som si ho ani nekupila.. neviem co robit, nerobit, ako tomu este viac dopomoct
@michaella86 ale strata cadu zehlit a fakt ak nieco treva prefrcim zehlickou ved naco sa trapit 😀nezaskofi pravda ale keby si videla jedneho s tych nasich 2psov no tak neviem ci by si sla ved to cvrcek co ma cca 900g bude mat 2r no chod s takym😂ale obcas idu s nami jeho manina skor no kuracinu mam rada je to vdacna surovina😉
@vanda12345 jeej, to co mate, plysaka? 🙂 posli fotku.. ja milujem zvierata, psov obzvlast, si zo mna vela ludi srandu robi, ze sa s nimi bavim ako keby mi rozumeli.. ba rozumeju 😀
ty ides kedy s bublinkou na kontrolu?
@michaella86 nehovorim, ze ti chce Dr. zle, len ak nemas urobene aspon krvne testy, je skoda to hned riesit duphastonom...
PCO je dg. polycysticke vajecniky, teda bud sa tvoti vela malinkych vajicok, ktore nedorastu, alebo sa z dominantneho folikulu vytvori cysta, kedze nepraskne. Prave na to je velmi dobry inofolic. Zle recenzie su zvycajne od zien, ktore nemali nijaky problem a uzivanim si rozhadzali cyklus.
Vajecniky nemozes mat nepriechodne, iba vajcovody 😉 a ak aj nahodou mas tento problem a netvoria sa ti vajicka, resp.nepraska folikul, spriechodnenie nepomoze. Treba asi riesit viac veci naraz. V stredu ides na krv? Ta je velmi dolezita, treba sledovat hladinu hormonov v roznych fazach cyklu. A urcite AMH, to je ukazovatel mnozstva vajicok. Ak ho mas velmi vysoke, svedci to prave o PCO.
Drzim palce, nech sa coskoro odhali pricina a vsetko, co robis, ti pomoze 😉
@michaella86 nie len civavi co ti poviem to moj mm ich chcel asi si tym kompenzuje komplex hahaha😂vcera som bola nemaka som mat sono ale moj synacik mi nakazal zobrat foto vravela som lekarovi spravil trocha som videla ale s 3d sa to neda potovnat ale inak je dost skupi na slovo hlavne ze vsetko ok😀
@vanda12345 jeeeeej aké krásne maznáčiky máte 🙂 my máme doma slovenského čuvača má 60kg 🙂 ale ja ho volám moj malý zlatúšik 🙂
@senselinka nie, krv mi brali dnes, v stredu si budem volat na vysledky.. ja som z tychto vsetkych moznych praktik a postupov magor, absolutne netusim co kedy ako... nikdy som nedufala, ze zrovna tento problem budem mat ja, no hold, nenavyberame si 🙂
nech robi doktor ako uzna za vhodne, len nech pomoze.. a dakujem, uz ked som sa dostala sem, musim pokracovat, bolo by hlupe teraz prestat 🙂
@michaella86 ahoj 🙂 tak som rada, že to máš za sebou 🙂 aspon sa to pohlo a pekne postupne prídete problému na koreň 🙂 ale môžete sa snažiť stále nie? či teraz nesmiete do júna?

@vanda12345 @modrykoniar @bevab @violet1609 tak baby, dnes ma to caka.. o pol deviatej odchadzam z prace, na deviatu som objednana... zmiesane pocity, strach, stres, zvedavost... este aj v noci sa mi snivalo, ze som sa rano zobudila a zacala som krvacat, takze som sa musela preobjednat.. nic take sa nestalo, no zaludok ma boli teda riadne... drzte palce, nech sa dovtedy psychicky nezosypem 😅
a vy co, ako? nepisete... drzite bobrika mlcanlivosti vsetky? 🙂