icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

violet1609
21. apr 2017

@vanda12345 akych zlatych maznacikoch mate. My mame JRT Parson....... je to riadne cislo zblaznena do aportu,tak musime na riadny vybeh chodit aby bola spokojna.
Ako sa inak citis?

vanda12345
22. apr 2017

@violet1609 no nasa ta starsia mama je teraz nejaka polenivsia ale ked uz vybehne na dvor je vo svojom zivle a ja duajn fajn radtiem hlavne do bokov to tak ked zacnes jest skadke twbe nechuti mas dobre mne take nikdy nehrozi cakam na pohyby vcera som mala pocit ale nie som si ista a ty

violet1609
22. apr 2017

@vanda12345 pohybov sa za chvilocku dockas 🙂 najprv su to take male jemne bublinky,ked si tak pamatam pri malom.
Ja som vzdy bola na sladke,ale teraz mi nejak nejde. Ja mam raz lepsi raz horsi den,unava,nechutenstvo a tak. A kavu vobec nemozem,co aj citim na mojom tlaku. Mam ho nizky a bez kavy je este nizsi. Skusim aspon kapucino.... Ale nezvraciam,tak sa to da. Len nech je vsetko v poriadku.
Ty len pekne priberaj a za chvilocku aj pohyby budu 😉❤

vanda12345
22. apr 2017

@violet1609 ano tie dni poznapm aj ked mne uz lepsieaj ked obcas mi aj teraz nesadne kava a ide von no nie stale ale kavy sa nevzdam😉ja zas stale jem no vecer sa trocha snazim ale ja priberam aj z vody takze do oktobra sa budem sulat😲tak tie krajsie dni si uzi horsie vydrz a ono sa to zmeni aj sama to vidim

michaella86
22. apr 2017

@violet1609 sestranica ma dve baby a pri kazdej ine chute a pri druhej tiez len jablka jedla 🙂 hlavne nech je drobatko v poriadku, nech je to uz jedno, ci druhe 🙂

@senselinka silno ti drzim palce, nech lieky zaberu a vsetko uspesne dotiahnete do stastneho konca s babatkom 🙂

@violet1609 no, asi nam hvizdy nepraju tento vikend 😀 vcera trenoval deti, potom sme isli von, dnes je od rana s deckami na zapase mimo meta, zajtra ma zapas on mimo, take vikend nic moc 😀 ale ved nevadi, hlavne nech mame na to cas ked uz budem hormony tlacit do seba 🙂

violet1609
22. apr 2017

@vanda12345 ja pijem kavu zrnkovu-popradsku a ta mi teraz ani nevonia a vobec nechuti,ale skusila som instantnu a celkom ok,tak uvidim.
Ale myslim,ze ked uz mas dve deticky tak potom tie bruska su uz vacsie a skor vystupia,tak to bude aj tym.hlavne sa neobmadzuj a papaj na co mas chut 😉

violet1609
22. apr 2017

@michaella86 Ano hlavne,nech je drobcek v poriadku.
A co trenuje tvoj mangel?
Ja mam doma zacinajuceho futbalistu,tak tu same lopty lietaju 😀😲

michaella86
22. apr 2017

@violet1609 futbal, malych pripravkarov 🙂

smejko18
22. apr 2017

@senselinka kamaratke zistili tiež príčinu až po 4tom potrate krv,ale imono pomohla tiez a veľmi.zistili jej tak silnú imunitu,že ona vlastne spustila potraty a možnosti otehotnenia.no dali jej lieky a všetko bolo super ;)

smejko18
22. apr 2017

@michaella86 takže ste sa posunuli dalej?;) super a aký je ten nový doktor?odporučil vám ešte niečo okrem duphastonu?...

vanda12345
22. apr 2017

@violet1609 aj ja si vravim ked si nefoprajem teraz tak kedy inak si dost odopieram savam bacha takyze teraz takto a hne to vidno no co hlavne aby bambulka bola zdrava 😀no nie??a tie kila sa budu riesit od 1.1.2018 pozvolna lebo rada by som kojit no aspon to sladke uz vynecham😉tak ja tiez nesku ale aj turka je hedno ak nema sadnut ide von 😝

violet1609
22. apr 2017

@michaella86 tak to ma s nimi veselo,moj prcek je uplne posadnuty,tiez je len teraz v pripravke,tak uvidime jak mu to pojde. 😉

violet1609
22. apr 2017

@vanda12345 ja zas turka ani do ust nemozem dat.....zvlastne ako sa tie chute pomenia.
A ty sa len pekne popys s peknym bruskom a vychutnaj si to, kila sa budu riesit potom ked pride ten cas 😉

violet1609
22. apr 2017

@senselinka drzim palceky,aby testy dobre dopadli. Snad sa zisti nieco nove a bude vsetko v poriadku a vy sa dockate vytuzeneho uzlicka ❤

katka1601
23. apr 2017

Holky zajtra alebo pozajtra mam dostat ms ale ja sa citim podobne ako ked som bola prvy krat tehu.len ma zacalo pobolievat podbrusko ako pred ms tak neviem ci moze aj boliet brucho a byt pripadne tehu.test som este neskusala nechcem pred terminom ms bojim sa sklamania. ☹

violet1609
23. apr 2017

@katka1601 ahoj, ano moze aj podbrusko pobolievat ako pred ms a mozes byt tehu. Mna tak pobolievalo aj take 2tyz.po termine ms a to som bola tehu. Ja by uz testovala...... 😉
Ak si tehu tak by ti testik urcite nejaky naznak alebo dusika ukazal. Drzim palce, aby mrcha nedosla 🙂

lenka_vi1
23. apr 2017

@vanda12345 Ahoj Vandi, ukaz nam uz brusko 🙂

vanda12345
23. apr 2017

@lenka_vi1 moja ved e ako balon co by este nemusel😲

katka1601
23. apr 2017

@violet1609 tak si mi dala este nadej 🙂 testnem asi az v stredu to uz by mi den meskala.bola by som velmi rada keby som mala dovod testnut. 😉

vanda12345
24. apr 2017

@lenka_vi1 ako v pyzame lebo rano je najmensie😂

modrykoniar
24. apr 2017

@vanda12345 ahoj, maminka no krásne bruško máš 🙂 a krásne tehotenské 🙂 a to si pamätám ráno som aj mala krásne tehotenské a večer jeden balón 🙂

vanda12345
24. apr 2017

@modrykoniar ahoj moja ano vecer uz od prs akzacina a total balon 😝no co koncom tyzdna zacnem 5mes tak uz brusko na mieste a hlavne ze 3tie tak o to skor ja som ale vela do bokov a stehien to asi to sladke😀no co narobim a ty ako??

modrykoniar
24. apr 2017

@vanda12345 ja som to mala tak isto, to je aj typom postavy 🙂 a presne v piatom mesiaci už musí byť bruško 🙂a papaj však potom sa zatneš a bude to 🙂 no ja mám zase tie moje namýšlačky. snád všetky príznaky mám 🙂 no proste ma pichne v podbrušku a hned, čo ak to tam je? prsia ma pobolievajú... ale múdrejšia budem o týžden. ak to tam je tak sa to potvrdí testíkom a ak to tam nie je tak klasika si poviem, že už mi šiši a namýšlam si 🙂 ale nevadí. bude dobre. mm hovorí že budeme mať babatenko a on sa ešte nikdy nemýlil, tak mu proste verím 🙂

vanda12345
24. apr 2017

@modrykoniar tak tak ja som total hriska takze u mna to ide aj tam😝super ked sa tvoj muz takto trafia aby to tak bolo a pekne bud tyzden uvidime //joj moc ti drzim prsty aj Miske ste fakt zlate baby takze tuj tuj tuj a presne potom sa zatnem a zamakam aby som sa podobala viac na seba😀

vanda12345
24. apr 2017

slniecko26 moja a ty ako hmmmm brusko rastie??tiez sa nam pochval

slniecko26
24. apr 2017

@vanda12345 ahoj moja my sme dnes zacali 17tt. V stredu mam volat za vysledky ohladne tripple testov vies ja uz mam 35 rokov tak dufam ze bude vsetko dobre. Moja foto z 15tt 😊

lenka_vi1
24. apr 2017

@slniecko26 @vanda12345 baby, obe mate krasne bruska.... ja uz zacinam brat zase listovku, pockam este 1 cyklus a zaciname opat so snazenim. Dufam, ze to bude tentokrat rychle a nebudeme dlho cakat na //

vanda12345
24. apr 2017

@slniecko26 zlate mne uz niekde vyssie zacina ale co uz este sa dist pogulam no hlavne nech bambulka zdrava ja som sa dnes objednala na morfologicky utz

vanda12345
24. apr 2017

@lenka_vi1 dik si zlatickotak moc ti drzim prsty aby ti to slo ako po masle a hned mala // ja uz by som taka rada pohyby citit snad to pride coskoro mala som uz taky pocit ale ci to som si len nedomyslela😀

tonjadabik2
24. apr 2017

baby ked mam dva ms kalendare a kazdy mi ukazuje iny datum ms tak ktory je ten ok? uz som z toho debil.. neviem kedy ovulka..testy nerobim a ani bazalku..