icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

violet1609
28. apr 2017

@michaella86 aha takze tie cysty chce dat von...... a jasne pred kazdou operaciu ma clovek obavy. Este ked to srdiecko nepocuva-nieco vazne? Pevne verim,ze vsetko dobre dopadne a po tom vsetkom zacnu vajka pekne pocuvat 😉

michaella86
28. apr 2017

@violet1609 srdcovu arytmiu mam... obcas vynechava, obcas busi o 106 a to mozem aj nic nerobit, len lezat v posteli, takze clovek nikdy u mna nevie, kedy ma to chyti, do toho este miliarda alergii, takze to mam celkovo vesele.. v prvom rade by som bola rada, keby sa tie cysty netvorili, lebo ta jedna fakt dost boli, v poslednej dobe uz aj mimo menzesu a pocas neho doslova mi trha vajecnik... nech je jak ma byt, tomuto doktorovi verim, verim mu aj moj a on sam ma zaujem, ved som u neho bola raz a uz sme sa posunuli o kus, co pri byvalom lekarovi sme sa nevedeli za rok a pol...

modrykoniar
28. apr 2017

@michaella86 ahoj Miška, tak čítam, čítam a samé pekné pokroky vidím 🙂 neboj sa operácie, mne tiež vyberali myom, mala som ho v maternici vnutri a o rok sa presne na tom mieste uhniezdilo vajko 🙂 bude dobre. však máš dobrého lekára to je polovica úspechu, ty zabudneš volať a on zavolá 🙂 super. a zbehne to uvidíš rýchlo. a hlavne po takáchto prefukoch a čisteniach je telo také naspídované a veeeeeela báb to dalo potom velmi rýchlo. cítim v kostiach aj napriek počasiu desnému, že to bude dobré. 🙂

michaella86
28. apr 2017

@modrykoniar Mati ahoj 🙂 dakujem, slova teba aj bab ma velmi povzbudzuju... a prave mi pisal moj, ze 17.5. ide na spermiogram, tak dufam, ze mu vyjde dobre 🙏

modrykoniar
28. apr 2017

@michaella86 super🙂 vsak tvoj je este mlady a sportovec urcite to bude dobre 🙂 vsak maj sa rychlo suchne🙂

michaella86
28. apr 2017

@modrykoniar mlady, sportovec, len od 14tich fajci.. aj prestal a zas zacal... ale ved, uvidime co a ako bude

modrykoniar
28. apr 2017

@michaella86 aj moj fajčí, tuším tiež od 14tich a už ma 40. a zadarilo sa ked mal 39r.

modrykoniar
28. apr 2017

@michaella86 a prestáva každý druhý mesiac na pár dní a potom znovu 😉

vanda12345
28. apr 2017

@michaella86 moja aj moj fajci aj ja a vidis nebol problem hlavne uz sa vid ako rehu ci uz z nabom a ono to pride😀
@modrykoniar moja ty kedy necakas??ako sa mas

modrykoniar
28. apr 2017

@vanda12345 no ja nečakám v pondelok. a mám všetky príznaky klasika. či už na mrchu alebo tehu 🙂 klasika 🙂 ale veríme. pozrela som kalkulačku a vyšiel by mi tp presne na narodeniny. ja viem som koza. ale tak... jaaaaaaaaaaaaaj. ja si to tak veeeeeeeelmi prajem a želám. 🙂

vanda12345
28. apr 2017

@modrykoniar moja zlata preco koza moc moc drzim prsty ty asi neplanujes testovat ci??to by bolo ake super svagrina tak ma ale ona neplanovala ich znami knaz im vymodlil oni uz nechceli mali yz 2 slecny no Boh im pozehnal😀budem na teba mysliet

bevab
28. apr 2017

@michaella86 drzim palce 🙂. nech ti super dopadne. ja pokracujem v snazeni tento mesiac mi to opat nevyslo 😢

violet1609
28. apr 2017

@michaella86 tak to je dobre,ze s tymto lekarom sa nieco posunulo a uz sa aj na niecom pracuje.urcite bude vsetko v poriadku. 👍🙏

lenka_vi1
28. apr 2017

@bevab ako dlho sa snazite?

bevab
28. apr 2017

@lenka_vi1 toto bude piaty mesiac.

lily1983
29. apr 2017

@bevab ahoj.ani nam😢 idem ma tu laparku asi.uz mam dohodnute vysetrenie tak snad to stihnem lebo koncom maja ideme na 5 dni do francuzka.a potom uz do augusta sa nedostanem z prac.dovodov..tak snad..

bevab
29. apr 2017

@lily1983 mam v piatok prvy termin u novej gynekologicky. Tak som plna ocakavania. Dufam, ze sa konecne dozviem kde moze byt problem. Drzim palce nech ti to dobre vsetko dopadne.

lenka_vi1
29. apr 2017

@bevab drzim silno palce aby ste dlho necakali, my sme mali teraz 3 mesiace pauzu, o tyzden ma prist ms a potom zaciname opat poctivo. Dufam, ze do 3 mesiacov to dame.

bevab
29. apr 2017

@lenka_vi1 dakujem ti ❤. Aj tebe drzim palce nech to cim skor vyjde. U mna bude problem kvoli veku (42)

lenka_vi1
29. apr 2017

@bevab dakujem, neboj sa, skus vitaminy a alchemilku, ja ju tiez pijem a verim ze na buduci mesiac to vyjde. Pijem ju teraz cca kazde tri dni, o tyzden ked pride ms zacnem pit kazdy den az do ovu.

modrykoniar
29. apr 2017

tak ja dnes 1DC. 😢 snažím sa byť ale dnes ma to zlomilo. nádejala som sa že po potrate to bude rýchle. a už je za nami 3cyklus a nič😢

bevab
29. apr 2017

@lenka_vi1 ano alchemilku pijem teraz od ms do ovu som myslela. Predtym som nechcela keby nahodou to vyslo. Vitaminy jem kyselinu listovu, D vitamin, zinok zacnem. Chcem si kupit pupalkovy olej este. Manzelovi som nakazala jest vitaminy. Ty, ktore jes ?

lily1983
29. apr 2017

@bevab tak ti silno držim palce nech ti pomože🙏a ďakujem😘

bevab
29. apr 2017

@lily1983 dakujem ❤❤❤

lenka_vi1
29. apr 2017

@bevab ja len kyselinu listovu

lenka_vi1
29. apr 2017

@modrykoniar to sklamanie je najhorsie, ja som mala kyretaz koncom decembra, snazili sme sa hned januar a februar a nevyslo to, tiez som verila ze to bude hned no nebolo....potom sme si dali pauzu a po tomto cykle ktory ma prist o tyzden zaciname nanovo. Nebud smutna, musi nam to vyjst.

vanda12345
29. apr 2017

@modrykoniar moja zlata ved nemala mrcha úrist v pondelok hnusoba jedna prwesne tu vieme ako sa citis ale uvidis ono to pride
@lenka_vi1 keby som Vam nejaky recept ci nieco mohla dat pomoct baby mne to vyslo hned po kyrete ale neviem Vam pomoct len drzat prsty a podporovat baby Vy to date!!!😉

lenka_vi1
29. apr 2017

@vanda12345 dakujeme ti krasne za podporu, nic ine ani nechceme len pekne brusinko...

vanda12345
29. apr 2017

@lenka_vi1 moc moc Vam to prajem z celeho srdca❤ste fakr super baby a zasluzite si dostat ten najvacsi dar stat sa matkou a isto ti aj tak bude vsetky ktore si to zelate 🙂

modrykoniar
29. apr 2017

@lenka_vi1 dakujem🙂