icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

modrykoniar
29. apr 2017

@vanda12345 mala prist az pondelok dosla dnes. Este vcera som bola plna nadeje a dnes je to zas tak daleko😩buduce dva tyzdne ma moj sluzobky bude doma len cez vikend ach jaj. Prvy den mrchy som pesimista stale. Snad zajtra bude lepsie.

modrykoniar
29. apr 2017

@lenka_vi1 ja som mala MA v novembri, nemala som kyret a cistila som sa 9tyzdnov. Skusali sme od februara. Kazdy jeden mesiac som verila. Dnes mi to pride velmi vzdialene.

vanda12345
29. apr 2017

@modrykoniar no kludne sa teraz trocha ponervuj snad sa ti ulavy a ide sa dalej aby si ,aleho dopriala szrodenca a ked to slo v tedy pojde to aj teraz uvidis takze alchemilka kys listova a skus aj E to som ja pred tym🙂

modrykoniar
29. apr 2017

@vanda12345 alchemilku som si uz dala. Dam si teraz cely tyzden.

vanda12345
29. apr 2017

@modrykoniar tak tak len si daj ani bolesti take nebudu a aj na ine je dobra

modrykoniar
29. apr 2017

@vanda12345 no ja nemam bolesti vobec. Mna len pred boli hlava. Mohlo mi to vcera trknut ked ma bolela. Ale som si hovorila ze z pocasia. Bolesti som mavala riadne pred porodom. Odvtedy nic.

bevab
29. apr 2017

@modrykoniar podobne :(. Prve 2 dni ma clovek depresiu a rozmysla preco to asi nevyslo, ale po par dnoch chyti druhy dych a ide dalej...

modrykoniar
29. apr 2017

@bevab tak nejak😑 najhorsie je ze vcera som lietala na oblaciku nevedomosti a nadeje a dnes tvrda supa na zem☺

bevab
29. apr 2017

@modrykoniar no u mna bt az na 2 den ms klesla. Takze to bolo cele cudne :(. Ale nevadi poctivo som zacala pit alchemilku, papat vitaminy a este chcem kupit pupalkovy olej. Vitaminy som nasadila aj muzovi 😝

vanda12345
29. apr 2017

@modrykoniar vidis a u mna zas bolest hlavy signalizovala tehu kazda sme ina

senselinka
30. apr 2017

@bevab moja, preco si po piatich mesiacoch snazenia v takom strese? Ake vysetrenia? Ved je uplne normalne, ze zdravy par neotehotnie do roka... vsade, kam prides, sa lekari pytaju, ci sa snazite viac ako rok. Toto je uplna pohodka, nestresuj zbytocne 😉

bevab
30. apr 2017

@senselinka mam 42 rokov nemam cas skusat dlho :(. Prva dcera sa podarila 8 rokov dozadu na prvy sup a preto si myslim, ze niekde bude problem.

senselinka
30. apr 2017

@bevab jasne, ja ta chapem, neboj... Ja som otehotnela rozne, uplne prve snazenie na prvy sup, po potrate na druhy raz a neskor... Cim viac potratov, tym viac casu do dalsieho otehotnenia... Starneme, ale to moze a nemusi byt dovod dlhsieho trvania.
Ja osobne to uz pomaly balim, ale tebe drzim palce ✊😍

bevab
30. apr 2017

@senselinka tak vsetci vratane dcery si babo velmi zelame. Bola som na kratkej konzultacii u novej gynekologicky a ta prave hovorila, ze v mojom veku to moze trvat aj rok. Dalsi problem mozu byt malicke myomy, ktore mam. Uvidime co sa dozviem o tyzden. Davam tomu cas do jesene. Ak to nevyjde nebudem to dalej silit. Nebal to skusaj dalej. Ak potom tuzis chod za tym ❤

senselinka
30. apr 2017

@bevab vies co, ja uz som vo faze, ze ked nebude, nebude... Nasla som si dobru pracu, dcera rastie, zacina byt samostatna, ale osamelo sa neciti, takze uz ten neuspech neberiem tak hystericky. Plus ked si zoberiem vysoke riziko potratu u mna, no, sest potratov mi stacilo, dakujem. Cakam este na jedny vysledky a podla toho sa zariadim.

bevab
30. apr 2017

@senselinka napriek tomu drzim palce nech je tak ako si zelas 🙂

lenka_vi1
1. máj 2017

@senselinka nikdy by som nepovedala ze dopracovat sa k babatku je take tazke.... skus este dalej, aj ked chapem tvoje obavy, ja som mala prvy potrat v decembri a velmi sa bojim dalsieho tehotenstva, V kutiku duse vsak verim ze to dobre dopadne.

renimac
1. máj 2017

@senselinka jej zlatko, tak si si našla prácu? Ani si sa nepochvalila. Kde a odkedy? 🙂

senselinka
1. máj 2017

@renimac ved vam zajtra poviem 😉
Snad 😇

senselinka
1. máj 2017

@lenka_vi1 dakujem 😉
Len ja mam uz tych potratov za sebou sest a neviem,ci to riziko (ci uz potrat, kyret plus narkoza, lieky, samotne tehotenstvo) stoji za to. Kedze uz dieta mam, musim byt pre nu zdrava a ziva este vela rokov

lenka_vi1
1. máj 2017

@senselinka a nikdy ti nic nezistili preco sa to stale stalo? Ja som poprosila svojho gyn aby mi dal hned spravit hematologiu lebo zvycajne robia az po 2.potrate a nic mi nezistili, lekarka povedala ze som viac nez zdrava, tak snad to bola len hlupa nahoda v mojom pripade. Mas pravdu v tom co pises, je to tazke.

senselinka
1. máj 2017

@lenka_vi1 ale samozrejme, ze sa zistilo, ale posledne dva potraty uz boli s liekmi a, bohuzial, bez vysledku... Takze je to uz trochu psycho. A zo mna sa stava cynik bez emocii, lebo prejst si siestimi potratmi a nezblaznit sa da zabrat. Eliska ma potrebuje tu a teraz, musim zit pre nu, nie pre neexistujuce dieta, ktore mozno nikdy nepride

michaella86
2. máj 2017

@modrykoniar vsak uvidime.. akurat citam, ze si aj ty dostala, nezufaj, ty cakas kym ja budem mat po laparke a hned po prvych kramoch to vyjde obidvom 😉

@vanda12345 ja sa hlavne vidim bez bolesti.. som vcera zacala trochu krvacat, ale tie ukrutne bolesti ☹

@bevab dakujema neboj, tiez to vyjde, je tu maj, lasky cas 🙂 drzim silno paste 🙂

@violet1609 dakujem, aj moj sa tomu velmi tesi a v poslednej dobe na nom vidim, ze tuzi po babatku este viac 🙂 a ty sa ako citis?

vanda12345
2. máj 2017

@michaella86 no ked ich mas take strasne tak nech aj tomu pomozu ja som obcas mala bolestive a veru nic prijemne a nie stale a silne moja zlata vo my zeny vsetko musime vytrpiet no noe??ale najvacsie zadosťučinenie bude ked mam prvy krat daju do narucia ten najuzasnejsi dar vonavy uzlicek stastia v tej chvili aj na bost zabudneme🙂

michaella86
2. máj 2017

@vanda12345 ty v tom momente zabudnes, to je jasne 🙂 ja budem rada, ked uz buduci mesiac nebudem citit pri krvacani nic a to bude pre mna najviac 🙂

vanda12345
2. máj 2017

@michaella86 neboj dostanes aj viac uvidis ja to citim len aj ty tomu biac ver aj ked chapem dost nolo sklamani no ked tboj je taky nabudeny skus cerpat z neho len ho nevycucaj😀a po opke prvej mrche to date na prvu supu

michaella86
2. máj 2017

@vanda12345 vcera som mu len tak z nicoho nic oznamila, ze niekde medzi marcom az junom buduceho roka porodim 😀

vanda12345
2. máj 2017

@michaella86 tsk to je super no to by slo uz len poriesit co treba a skocut na to😂 ved aj on ked ide na vysetrenie vsetko bude podchytene tak nevidim problem a hlavne treba verit🙏

michaella86
2. máj 2017

@vanda12345 bude ako bude 🙂 nepredbiehame, uz sme realisti, ja ziadne testovanie, ziadne sledovanie, v podstate uz ziadne planovane snazenie, ak sa nam nebude chcet sexovat v case ked treba, tak o mesiac 🙂 vela veci je v hlave a cim viac nad tym clovek premysla, tym je to horsie...

violet1609
2. máj 2017

@michaella86 avoj...... idete na to skvele a tak to ma byt. Verim,ze vsetko dobre dopadne a aj vy budete stastni rodicia 🙂
Ja mam vo stvrtok kontrolu,tak sa tesim......teraz mi je celkom dobre,aj viac toho pojem len niekedy taka unava na mna dojde,ze o 19:30 som v posteli.