icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

violet1609
12. máj 2017

@michaella86 ale nahodou dobre ,ze Vas rovno tam posunuli. Porobia co treba a bude dobre ....uvidis. ❤
@lenka_vi1 a fakt som zvedava ako to s tebou dopadne. Verim,ze vsetko bude tak ako ma 🙂
A ja som ani nejake velke priznaky nemala. Aj prsniky ma zacali boliet az neskor. Mna myslim ,ze len podbrusko pobolievalo a hned som mala ten vytok a mam ho stale aj teraz. 😉

lenka_vi1
12. máj 2017

@violet1609 tak to aj ja som zvedava, ale v mojom podbrusku sa nic nedeje, ms pochybujem ze ma v plane prist lebo je nic necitim, absolutne nic nenaznacuje aby mala prist, tak ja uz neviem. Este sa mi toto nestalo. Alchemilku som teda pila skoro kazdy den, tak bud mi predlzila cyklus alebo zazracne zaposobila ´´mimo´´ plodnych dni 🙂 vobec neviem co si mam o tom mysliet. A dodavam ze bazalna teplota dnes rano 36,8!!

lenka_vi1
12. máj 2017

@vanda12345 no tak hlava ma dost pobolievala zopar dni, od predvcera ma riadne lame unava poobede co ja nikdy nespim poobede...ale inak nic....no a nevolnosti ohlasim dufam o tyzden.

vanda12345
13. máj 2017

@lenka_vi1 tak uz o chvilu uvidis co to ma znamenenat a drzim prsty ja trocha stresujem ze malo pohyby som vcera citila snad dnes bude viac a verim ze vsetko ok

michaella86
13. máj 2017

@violet1609 beriem tak, ako je, no caka nas dlhy a tazky boj... ale kedze sme uz vlak rozbehli, zastavovat nebudeme 🙂

senselinka
14. máj 2017

@lenka_vi1 no co, draha, testla si dnes?

bevab
14. máj 2017

@michaella86 drzim palce nech to dobre dopadne 🙂

lenka_vi1
14. máj 2017

@senselinka Ahoj, nakoniec som netestovala, spravim az zajtra 32 DC kedze po 2 dnoch stupa viac tak bude vacsia istota. Aj ked ms nikde len vytok takze je to asi skor nez iste ze tam budu // a zajtra uz asi aj riadne kolajnice. Rano spravim a dam vediet 🙂

lenka_vi1
14. máj 2017

@vanda12345 neboj sa, mozno viac spinkalo tak sa velmi neotacalo...zajtra mas dalsiu poradnu?

vanda12345
14. máj 2017

@lenka_vi1 y si uz jasne moja😉 no ano idem zajtra na morfo utz takze uvidim bambulku snad len dobre spravy 🙏 no asi ano ale dnes uz opat citim a vcera asi ozaj otocena inak sem tam take akokeby trhnutie asi do mechura kto vie co tam za tanecky robi😅

violet1609
14. máj 2017

@vanda12345 zajtra na Vas myslim. Urcite bude vsetko v poriadku. A s tymi pohybmi.......asi naozaj zalezi ako su otocene. Alebo maju tiez len kludne dni 😉

violet1609
14. máj 2017

@lenka_vi1 no dievka nasa podla mna je to tam 😍 Zajtra sa pochval testikom 🙂

lenka_vi1
14. máj 2017

@violet1609 ano, pochvalim 🙂

modrykoniar
15. máj 2017

@lenka_vi1 ahoj no nakúkam sem od skorého rána, či si už nepridala testík. 🙂 hoci všetky čo sme tu čakáme krásne //. 🙂

vanda12345
15. máj 2017

@violet1609 dakujem moja velmi pekne asi ano je to tak ale ked na take prijemne sa rychlo zvyka kedze to este nie kopance len kopanceky😉

katka1601
15. máj 2017

Viete mi niektora povedat ktore tabletky su lepsie na stimulaciu ovulacie clostilbegit alebo duphaston?Davnejsie som uzivala clostibegit ale ten mi vobec nerobil dobre.

violet1609
15. máj 2017

@katka1601 ja skusenosti nemam, ale duphaston je na upravu cyklu. Ak ho mas nepravidelny. Tak neviem,ci je aj na stimulaciu ovulacie.

lenka_vi1
15. máj 2017

@violet1609 @vanda12345 @modrykoniar @senselinka dievky moje zlaté, dúfam, že som vás tu označila vsetky, ktoré ste tak očakávali moje správy od skorého rána 🙂
Je to tam! Sú tam pekné, viditeľné // Verím, že tentokrát to dobre dopadne! 🙂) alchemilka tobí zázraky 🙂

vanda12345
15. máj 2017

@lenka_vi1 tak ja som tomu verila ze to tak bude uz len foto mi tu chyba aby o to viac som sa mohla s tebou potesit hlavne teraz tuj tuj tuj aby to dopadlo tak ako ma byt ja dnes morfo verim ze vsetko bude ok tak ak mozes hod tu foto 🙂nasa nova 🤰 vidis a potvrdilo sa ze menej je viac😅

modrykoniar
15. máj 2017

@lenka_vi1 ano, ano, ano 🙂 veeeeeeeelmi sa teším a gratulujem 🙂 držkaj sa mysli pozitívne, bude to dobré. vidíš ked si nečakala tak to prišlo. ja stále čakám a nič. ale ja neviem nečakať. no nič. ešte raz velmi sa s tebou teším, nech to pekne ide až do šťastného začiatku, pôrodu a ešte aj potom dlllllllho. dávaj na seba pozor. 🙂 a pošli nejaké bacile, alebo ma opluj, ja už neviem čo by pomohlo. každopádne si mi dnes zlepšila môj den 🙂

violet1609
15. máj 2017

@lenka_vi1 jeeeej moja tak a je to tam !!!! Gratulujem a urcite vsetko dobre dopadne aj stahovanie zvladnes,uvidis. Verim,ze aj dalsie snazilky sa coskoro dockaju vytuzenuch // ! A presne ako sa vravi,ked sa clovek prestane na to sustredit,tak sa zadari ani nevie ako. Niekto hore to tam takto pre Teba zariadil. A ako sa citis? Stale ziadne priznaky?

vanda12345
15. máj 2017

@violet1609 kym nema ziadne priznaky nech sa tesi ja aha piatok nesadli ranajky vcera vecera dnes ranajky a to uz som 20tt no uz to nie je pravidlo asi sa malej nie vzdy paci no ked nepovie co chce??😉a ty ako??

lenka_vi1
15. máj 2017

@vanda12345 @violet1609 @modrykoniar dakujem vam krasne, ste zlate, priznaky, no zatial len tie cici, tazke obcas aj pichne / to som napr. pri prvom tehu nemala az take/ a trosku zacinam sem-tam citit podbrusko ako na ms a je veeeeelmi nafuknute 🙂 inak asi nic take, zaludok tak tak, trosku som opatrnejsia ale inak zatial jem vsetko...kavu velmi nemozem lebo mi je tazko a bojim sa ze ma napne.
Veru, niekedy menej je viac dokonca zacinam byt presvedcena ze to vyslo az na ten 20DC. Baby zazraky sa dejú, NIKDY som nemala ovu na 10DC ani na 20DC a predsa to vyslo.... ovu bola vzdy medzi 13-15 DC.

vanda12345
15. máj 2017

@lenka_vi1 ak tak nikdy nehovor nikdy moja moc sa s tebou tesim a isto to spolu dame do uspesneho konca a co ten testik nebude??tak kavu ak skus nie hned po jedle a mozno to bude ok aj u mna ide obcas von ale aj tak pijem mam ju proste rada tak uzivaj kym sa da a si v poho kym dojde unava a ine este raz gratulujem a tuj tuj tuj🙂

senselinka
15. máj 2017

@lenka_vi1 supeeer, gratulujem 😍 A hlavne drzim palce ✊✊✊
A chceme vidiet test! Chceme vidiet test! 😂😂😂 Nech sa potesime aspon tym tvojim...

violet1609
15. máj 2017

@vanda12345 joooj este stale ti pride zle? Ale tak niekomu je zle cele tehu. A clovek pretrpi vsetko pre tie male bambulky. Ja co sa nevolnosti tyka celkom fajn. Sem tam mi je tak tazko ,ale inak uplne v poho. Kava mi vobec nechuti a vadia mi vone. Aj unava uz nie je kazdy den,tak je to lepsie.
Ty dnes kedy ides? Az poobede myslim.

violet1609
15. máj 2017

@lenka_vi1 tak len sa pekne vytesuj, myslim,ze uz si celkom pekne nastavena aj na to stahovanie vsak? Ty len budes pekne komandovat a prstekom ukazovat co a kde polozit. 😉

vanda12345
15. máj 2017

@violet1609 ano moja mala som to o 13,40 takze potvdrena baba vsetko ok len jedna oblicka o troska zvacsena ale vraj to sa este zvykne opravit alebo tak ze nic ale inak ospevovala ake super vysledky so sreaningu aj tie zo 16tt takze sa vytesujem som stastna a verim ze vsetko bude ok🙂

modrykoniar
15. máj 2017

@vanda12345 jooj moja super spravicky. Akurat pozeram ze si uz v 20tt to uz mas polovicku za sebou. Ako to leti😊

vanda12345
15. máj 2017

@modrykoniar tak tak moja leti a aj ja sa vytesujem aby bola zdravucka🙂a na teba nech lenka tie bacil pekne aby si aj ty bola 🤰