icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

bevab
22. máj 2017

❤😘

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 ano ano ty nasi krali tvorstva su fakt miestami slabsi ako my no na druhej strane je to mile 😉poplakat si spolu to este asi viac utuzi aj tak krasny vztah moc moc ti to prajem a drzim prsty ano nebolo to hned jeden pokus nevysiel ale moje 🙏boli vyslisane a ja som stastna ako blacha a teraz ked malu citim coraz viac je to wow😉

michaella86
22. máj 2017

@vanda12345 ja ti verim, najkrajsie pocity, hlavne ked zacnu reagovat na podnety uz v brusku, alebo na hlasy, to je velmi mile 🙂 .. rozmyslam uz par dni, ako sa to hovori, ze ked zena chyti tehotnej brusko, tak do roka bude tehotna aj ona?

modrykoniar
22. máj 2017

@michaella86 jaj toto je ale na nervy :( ale tak 1.6 to je ešte celkom skorý termín nie ? počuj čo tak si dať po robotke ten baccardi s colou ? nech je ti veselšie 🙂

modrykoniar
22. máj 2017

@vanda12345 počuj Mirka a ty nám nechceš ukázať brušenko ? nech si ho pochytáme cez monitor, nech si pojojkáme a poachkáme aké je krásne 🙂

michaella86
22. máj 2017

@modrykoniar rada by som, nemozem, nechcem miesat alkohol s tymi hormonami, ved mi mi preskocilo nadobro 😀

modrykoniar
22. máj 2017

@michaella86 jááááj bože a to dokedy máš brať? a to nemôžeš nič alko? som zdesená, akoby som bola sťatá každý druhý deň 🙂 🙂 🙂

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 eviem je to mozne ,ze sa to vravi nepocula som som,ale ak by to pomohlo kludne hocijaku aku stretnes tak ju omakaj😅no zaujimave je ,ze ked si chytim brucho ked kopka prestane

michaella86
22. máj 2017

@vanda12345 no praveze rozmyslam, kedy som drzala sestranicine, niekedy v lete, ken uz si nepamatam kedy 🙂
mozno len na seba upozornuje, ze halo, som tu, nezabudnite na mna 🙂

vanda12345
22. máj 2017

@modrykoniar tu mas aj moje dtehniska a boky jako skrin 😲

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 hkavne,ze dava o sebe vediet🙂

michaella86
22. máj 2017

@vanda12345 ja som cakala, ze budes jak velryba a ved ty si uplne bezne zaoblena, primerane podla mna, nic hrozne 🙂 skoda,ze si sa nedala cela, aby sme ta komplet videli, ale krasne mas brusko mamina 🙂

katka1601
22. máj 2017

@violet1609 dnes som si ten inofolic kupila tak uvidim a budem sa modlit aby zazracne pomohol 😉

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 akujem si mila aj ked boky a stehna mam az az az no hlavne aby bambulka bola zdravucka a toto sa potom urobi len sa obavam leta ako zvladnem ked bude taka horucava no viac asi dnu 🙂

michaella86
22. máj 2017

@vanda12345 zvladnes to nejako, neboj nic, mozno ani horucavy nebudu 🙂 a samozrejme, ze malicka je na prvom mieste, ked je jej dobre, vsetko je v poriadku 🙂

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 dakujem moja si moc moc zlata 😉no aj tak planujem ist na pn takze prevazne doma

michaella86
22. máj 2017

@vanda12345 ved deti uz su velke, tie si plany spravia aj same, alebo ta budu obskakovat 😀

modrykoniar
22. máj 2017

@vanda12345 no och, joj aké krásne brušenko 🙂 a prosím ťa ved si stihlunka 🙂 videla som niektoré baby v 21tt a boli ako velryby a ty si štihlučka a bruško krásne gulaté 🙂 kolko si pribrala ak to nie je tajomstvo? ináč poteším ťa ja nie som tehu a mám také boky 🙂 ach joj

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 ano ano ony su zlaty fakt pomahaju a tak minule som mala kebab a vravim synovi daj mi prosim pohar radlera a tak sa somnou natahoval ,ze nemozem no pod kontrolou som a ja mu vravim ved len pohar na odgrcnutie inak vobec nie som na take ,ale obcas ma napadne no bojoval dost😉

michaella86
22. máj 2017

@vanda12345 treba nealko kupit 😀 mas to ty teda starostlivost na nezaplatenie 🙂

vanda12345
22. máj 2017

@modrykoniar ujem si milucka no na moj vkus som uz ako velblou a kolko som pribrala chces pravdu napisem to inak aby to nekolilo tak oci😅skoro tucet kg staci ti??no a to som vza polovicou takze este asi tolko raz pojde ale pri oboch som tak nabrala vraj aj moja mamka bola velikanska mozno je to aj v genoch 😂ano aspon ze uz aj brusko mam a nie len vsetko na riti🙂

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 ved nealko bolo ale nechcel to aj tak brat na vedomie ,ze nic take nemozem a tak ano ano to teda miestami sa viac staraju ako mm on na take moc nie je ako tesi sa ak mu poviem ,ze kopka a tak ,ale nejak to az tak nepreziva

lenka_vi1
22. máj 2017

@michaella86 momentalne som v 6tt, takze podarilo sa ani neviem ako po potrate, ktory som mala v decembri, tiez to bude prve babatko ak vsetko dobre dopadne
....

violet1609
22. máj 2017

@michaella86 ach moja....aka zrada s tym terminom!!!!! Ale 1.6 to nie je az take zle...... A presne som Ti isla tiez napisat,ze teraz je cas na to bacardi. Tak ale uz ako sa ty citis 😉
A k tym kamoskam....... asi by som uz zakricala ,ze ano viem ze nie som jedina ,ale som to JA !!!!!!
A viem,ze ty si si uz presla dlhou cestou.........ale pevne verim,ze to uz vyjde coskoro ❤

@vanda12345 ved ty mas uplne ,ze sikovnucke krasnucke to brusko ! Akaze velryba! 😉

@katka1601 drzim palceky ,aby naozaj pomohol a dockala si sa vytuzenych // 🙏👶

Ja som dnes utekala k lekarovi,lebo som mierne zacala spinit,tak som sa zlakla,ale nakoniec je vsetko v poriadku a drobcek ma uz 5,2 cm. Dnes som 11+6 a termin mame na 5.12 . Tak mi odlahlo........ to cakanie bolo hrozne.

violet1609
22. máj 2017

@lenka_vi1 a ako sa citis moja? Ja uz nevolnosti nemam skoro ziadne ,ale prsia ako balony 😲

vanda12345
22. máj 2017

@violet1609 moc moc moc dakujem moja ja sa akoze nestazujem na brucho ale od riti dole tam je to kasastrofa😅stehna boky ach jaj no co narobim ja som stale taka hrusticka postavou len teraz to este viac vykuklo no potom zamakam😉tak som rada ze sa mate fajn a rastiete aj ja som v 5tt spinila a vsetko v poho obcas sa to stane

violet1609
22. máj 2017

@vanda12345 ano stehienka a boky mas dobre 😉 ja som zasa ciste jablko,vsetko mi ide do brucha. Aj ked som nebola tehu a som sa objedla hned mi brusko nabehlo. Ruky nohy chude .....jak pavuk niekedy vyzeram. Vzdy som chcela byt radsej hruska. To je krajsie ...... zenskejsie 🙂
Tak ale teraz je na to brusko dobry dovod,tak nech je ake chce 🙂
Vies co tak mi odlahlo....ja po poslednom raze som bola nachystana na vsetko......srdce mi bilo o dusu. Hlavne preto ,ze naposledy to bolo v 12tt a vobec som to necakala.

vanda12345
22. máj 2017

@violet1609 dik ano mam ich riadne no co narobim ja hrusticka ale ked som min rok tak schudla ani zadok som nemala tazke ked sa zatnem ja to dam
som rada ze to dopre dopadlo a uz len tak dalej vsetko bude a ked uz ti ani zle niej e super mne obcas aj teraz

violet1609
22. máj 2017

@vanda12345 dakujem moja....... ano uz je to omnoho lepsie, iba ked dlhsie nic nezjem tak mi je troska zle ,ale inak uplne ok. A vonavky mi vadia. Tiez sa strasne zadycham, troska prejdem do kopca a nohy ma bolia ako keby som na 4.poschodie vybehla. A ta unava ma este kedy tedy zalomi a riadne.to ked sa da ,tak laham 🙂

lenka_vi1
22. máj 2017

@violet1609 no ja zatial len tie cici nonstop tazke a strasne som nafuknuta hlavne vecer, a tazky zaludok citim aj ked zjem len polievku alebo ovocie ale nezvraciam tak sa to celkom da... nemam ani divne chute alebo citlivost na pachy. ...no a unava to mi cely den oci padaju.