Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@violet1609 chcela som ist az v 10tt ale pojdem v 8tt t.j. tak o 10 dni. Radsej to poistim lebo neviem ci som nemala ovu az 20DC tak aby tam bolo vidiet vsetko co ma byt aj ked to bude nahodou posunute o ten tyzden. Som velmi zvedava, dufam, ze kontrola dopadne na 1*.
@michaella86 akurát som ti išla písať,že zajtra držím palce a toto.... takže jún je tiež váš....začneme spolu a možno budeme mať spoločný termín ;) ale nie.viem ako sa cítiš.človek už upustilo zo vsetkeho ,nakoniec ta všetko do jednej veci,dohodla sa ,boji sa,ale takým zvláštnym spôsobom sa tesi že sa posunie ďalej.... najhoršie je to čakanie.. len si poplac.aspoň mne osobne to pomáha.a kamosky...tiež čo majú deti a ani nevedia ako tak to nadlahcuju. Niektoré,ale to netvrdím o tvojich,bez urážky,ale mám pocit ze sa vystavujú z toho ze majú ,,navrch,,
@lenka_vi1 urcite bude vsetko na vybornu, uvidis! 😘
@violet1609 mne zas pachy az tak neublizuju na zaciatku ciste pradlo mi teda smrdelo teraz ok tak uz najhorsie preslo uz si len uzivat🙂
@vanda12345 no niektori chlapi nedavaju najavo pocity, co je skoda... a jeden radler ti predsa nemoze uskodit, kamoskina mama ked ju cakala vypila denne jedno cierne pivo 😀
@lenka_vi1 gratulujem, nech je vsetko v poriadku a mas krasne tehotnestvo 🙂
@violet1609 si zlata 🙂 ja im prestanem cokolvek hovorit, poviem vam tu a kaslem na ostatne, dokonca mojanajlepsia kamoska sa od januara o mna nezaujima co mi je dost luto, ale povedala som si, ze kym sa neozve ona, ja sa uz nebudem, vzdy som bola ja ta, ktora pisala, ozyvala sa, planovala nieco, stacilo, teraz sa moj svet bude tocit okolo mna, nie okolo kamaratiek 🙂 a hej, 1.6. je podla mojho pekny datum, ze ved den deti, tak som mu trosku musela pripomenut, ze ja ale este nejdem rodit, ideme len na prvu konzultaciu 🙂
@michaella86 jasne ze tadler raz za cas v poho to len moj synacik mal iný nazor, ale aj tak som si presadila ved ja som rodic😝
Ahojte s manzelom sa snazime o babatko uz vyše troch rokov. Menstruacia mi meska dnes 3 den. Vcera som si spravila test a bol tam slaby dusik, prikladam aj foto. No dnes rano ma prekvapilo hnede špinenie, bola som na wc a zrazu to utichlo uz mam len trosku. Zacina mi mrcha alebo co si mam o tom mysliet? Stalo sa to uz niektorej?
@vanda12345 ved toto, kde sme, aby nam deti rozkazovali a zakazovali? 😀
@vanda12345 mne tie pachy strasne vadia, uz som musela vymenit avivaz a pouzivam len gulicku. Manzel sa musi vonavkovat pri otvorenom okne daleko odo mna 😀
@michaella86 to s tou naj kamoskou ma mrzi....... vo vacsine to uz asi tak byva. Ja mam tak zuzeny okruh ludi,ze ich mozem na jednej ruke spocitat. Ale ked ma clovek rodinu s ktorou moze vsetko pekne prezivat tak myslim,ze to uplne staci.
A hej..... Den deti bude Tvoj ! 😀
@kristinka95 ahoj , na tom spodnom sa mi nieco mari..... a ms ti zvykla zacinat spinenim? lebo napriklad mne sa hned spustilo krvacanie a bolesti. Pozri , kym ms nedorazila este nie je nic stratene. Skus testnut este zajtra. 🙂
@violet1609 tiez to riadne zuzujem a pomaly vylucujem ludi, ktorych informujem o celom diani a postupoch a vsetkom... su dokonca ludia, ktori sa dozvedia ze som tehotna, alebo mame babo od cudzich nahodou a nie od nas, dokonca ani svokrovci nebudu vediet skor, ako to na mne nebude vidno (teda, ked sa to podari) a ked sa opytaju preco sme nepovedali, no preto, ze ich to nikdy nezaujimalo, nevedia nic, zaujimaju sa len o svagrinu - dceru svoju a o syna zakopnu len ked nieco treba, tak naco im vesat na nos? a dalsia vec, ze po tom vsetkom si budem ten maly poklad strazit a nech mi to nikto nezakrikne, ja som velmi poverciva a vzhladom na potrat v minulych rokoch sa budem o to viac bat... vlastne o tomto celom vie moja rodina, tir kamaratky a vy tu.. a draheho kolegyna... staci 🙂
hej, hej, oslavim den deti v centre, aj balonik si vypytam 😀
@violet1609 no ale taky podareny bol ze teraz take nemozem co ak ublizim malej 😀a ja ved to nealko a on ,ze aj tak radsej ee no najoniec povolil doniesol maska on je taky stariatlivy hocokedy sa ipyta ako sa mam ci kopka a tak no nelub ho❤
@michaella86 moja ja som tiez nala kanosku jtora viac rahala unfo ako nieco pivedat teraz ak sa stretneme ahoj min ma videla na sni matiek ale bola s kmotrou a zaroven zamenstnavatelkou pozdravila sa nevien ci uz vie ze som 🤰ale neriesim zas dalsia vue vsetko aj ona by rada babo no muzicek sa brani no veri ;ze ak to ma byt tak to bude😀a den deti aka symbolika super
@violet1609 az tak to nemam a ani nikdy peex tym take ma obchadza a teraz uz aj pradlo v piho zvladam ale avivaz mi teda riadne vadila
@violet1609 niekedy som spinila a niekedy nie. Ale ms prisla vzdy nacas preto je to divne. Tak snad mrcha nepride. Skusim este testnut teda zajtra
@kristinka95 moc drzim palce po tolkom snazeni tuj tuj tuj nieco sa tam mari snad zajtra bude zretelnejsia
@vanda12345 verim ze ano ďakujem. Ak nepridu spravim a urcite dam vediet vysledok☺
@vanda12345 ludia su zvlastne tvory.. a nie je kamarat, kto sa ako kamarat tvari 🙂 to uz viem... a ty co dnes, ako sa citite baby? 🙂
@michaella86 ak ako pises no adi to tak ma byt ludia prichadzaju odchadzaju kazdy mozno niecim obohati no to je zivot fajne ja sedim citam si na nete zaciatok tyzdne menej prace male pokopkuje ale take slabe takze je to príjemné a ty ako??
@vanda12345 je vam dobre 🙂 ja sedim v praci, teraz by som za normalnych okolnosti uz do Bratislavy isla a tvarim sa ze pracujem, kedze sa mi nejako velmi extra nechce a zajtra mam v praci tazky den, tak potrebujem mat cistu hlavu, takze sa tiez motam na nete a tlacim hodiny aby isli rychlejsie 😀
@michaella86 tak vitaj v klube no snad to ubehne ja od 12 do 13 prestavka a tak cca do 14 podla toho kedy ma muzicek vymeni niekedy je aj pol3 kym sa spamäta😀ano ja sa nestazujem nala uz asi spi🙂
@vanda12345 no mne sa uz nakopila zrazu robota, co prisiel klient hned s niekolkymi poziadavkami, mail, telefonat, tak to idem trosku pomaly vybavit 🙂 aj ja by som pospala s malickou 🙂
@michaella86 oki moja len sa neprepracuj ved vies od roboty aj kone dochnu veru aj ja nejak ma lame😀
@vanda12345 to pozor, ja zas robim len do vysky svojho prijmu 😂
@michaella86 tak potom je setko tak ako ma byt😀
@vanda12345 bolo by, keby som nemala otravnych klientov a oni este otravnejsich zamestnancov 😀
@michaella86 to teda nic moc ja vuem praca z ludmi niekedy fakt heozne to s nimi ,ale co narobime zi a nechaj zit😂
@vanda12345 ani mi nehovor, ked je toho na mna z privela, tak nadavam, ze pojdem k sviniam robit 🐷 😂

@lenka_vi1 tak to je super, nech len vsetko pokracuje tak ako ma. A skusit spat ked sa to len da 🙂 A kedy pojdes k lekarovi?