Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@lenka_vi1 ahoj presne ako hovoríš môže to byť cievka, rozťahuje sa maternica, ale radšej zbehni k lekárovi. budeš kludnejšia. držím prsty.
@michaella86 hahahah aj moj muz vravi podobne ze ovce past😉
@vanda12345 alebo aj to je jedna z moznosti 😀
@lenka_vi1 moja aj ja som mala krv po utreti ale stale len a ked som sla k lekarovi uz len spinenie vsetko bolo ok takze ak to netecie stale nepanikar ale zajdi na pohotovost nebudes predsa stresovat viac x po wc sa ti slalo??
@michaella86 presne tak pojdete spolu???hahahaa
@vanda12345 ja jedine ak tak na dochodok predcasny 😀 😀 😀
@michaella86 hahahaahaha
@modrykoniar volali sme prave lekarovi tak vravel ze je to ok pokial to nepokracuje, nekvapka krv a nie su krce, bolia ma skor slabiny tak vraj sa zvycasuje maternica tak moze byt za tym nejaka cievka...tak som pokojnesia....o tyzden sa pojdem ukazat na utz tak verme ze bude vsetko ok....
@lenka_vi1 ak tk moja isto to tak bude drzte sa budem na teba mysliet😉
@vanda12345 tiez si pocitovala bolest v slabinach?
@vanda12345 stalo sa mi to len dnes potom som isla opat na wc a uz bol len fliacik na papieri, no a 2x potom uz vobec nic, tak som sa upokojila ze to preslo. Verme ze zlaticko rastie a robi si miestecko. Slabiny ale citim len dnes a dost, az vnutorna cast stehien a trosku krize.... ale da sa to vydrzat...trochu som si lahla tak je lepsie.
@lenka_vi1 na to hned po prebudeni rano na wc zaskocilo takze v tedy ani neviem a potom asi 3x ale stale len na papiery a bolest ani nepamatam zeby nieco extra isto si len miestecko a pohodlie robi
@vanda12345 krce a podobne chvalabohu nemam vobec, aj tie slabiny uz celkom presli tak asi sa len roztahovala maternica v tej chvili, brucho teda dost vykuklo.... no keby sa to opakovalo a silnejsie tak skocim urcite na pohotovost....
@lenka_vi1 tak to som rada a treba verit a 🙏sa aby bolo vsetko ok ja kazdy den tiez tak nic viac ako zdravie nie je pre deti co uz mam a aj to pod srdcom❤fakt uz mas brusko?ukaz
@vanda12345 no vidiet ho lebo som dost tenka, len teraz uz zo mna vyslo dost krvi aj ked bolesti nemam tak neviem ako to cele opat dopadne.... budem sa musiet ist ukazat k lekarovi... :(
@lenka_vi1 OJA NESTRESUJ A CHOD JA SOM TIEZ MALA OBAVY A VIDIS JE TO FAJN MOJA SKOC NA POHOTOVOST AK SI UZ V 6TT TAK BUDE NIECO VIDNO MNE SA TO STALO V 5TT A TO NIC NEBOLO VIDNO MOJA ZLATA MYSLIM NA TEBA TAK MAS FAJN KED SI TENKA JA UZ ANI Z LIETADLA DAJ POTOM INFO
@lenka_vi1 sorry za velke pismena neskoro som si vsimla drz sa
@lenka_vi1 myslím na teba. a verím že to bude dobré.
@lenka_vi1 moja myslim na teba a dufam,ze vsetko dobre dopadlo a bola to len cievka
@lenka_vi1 moja ako si dopadla? Bola si nakoniec na pobotovosti? Myslime tu na Teba. Verim,ze vsetko bude v poriadku. Ja som troska zacala spinit teraz v nedelu a hned v pondelok som sla k svojmu lekarovi,ale chvala panu vsetko ok. Zrejme to bol iba krcok. Drzim palceky 🙏
@kristinka95 a ty ako moja? Uz si testovala, ci este len budes? Dufam,ze mrchana neprisla 🙏
@modrykoniar @vanda12345 baby moje, ani som nedosla k lekarovi, spustila sa mi normalne ms :( takze zaciname odznova.... vsetko vyslo von.... nemala som ale ziadne bolesti v podbrusku.... preistotu spravim o par dni opat test ak prejde krvacanie ale nadej tam uz bohuzial nie je...
@lenka_vi1 je mi to velmi luto 😢
@senselinka pokracujeme dalej aj ked strach je tam velky...
@lenka_vi1 myslela som na teba 2 dni. je mi to luto. takže biochemické asik. velmi velmi ti prajem, aby sa znovu rýchlo zadarilo. dobré je to že nemusíš čakať. hormoniky su tam tak šup na to. ja mám dostať zajtra mrsu. dojde určite už ma boli kramovo hlava. rozmýšlam či sa nedať na tie ovu testy. len sa bojím či ma to nebude velmi stresovať. ty ideš niečo papať, piť, merať? no takže vzhuru do boja 🙂
@lenka_vi1 moja zlata cely cas som na teba myslela len som ta nechcela bombardovat tak ako misa Martina mozte ist hned na to budem stale na teba aj na nu mysliet a drzat moc moc prsty🙂
@vanda12345 dakujeeeeeeem zlatko 🙂
@modrykoniar nz moja ty Miska a Lenka ste fakt super baby a moc moc vam drzim prsty a casto myslim na vas aby ste sa cim skor pridali k 🤰

baby, citim mierne bolesti v podbrusku ako na ms. Bola som na wc vysiel zo mna normalne klasika zlto-biely vytok a na papieri som nasla trochu krvi. co mam robit? moze to byt len roztahovanie maternice a praskla cievka alebo treba bezat k lekarovi? velmi sa bojim....mate s tym niektora skusenost?