Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@modrykoniar jaj tak aj to je fakt mozne ked sa nam to nepodarilo v lete podari sa v zime 🙂
joj zienky, vyzera to tak, ze sa stahujem za vami :/ drzim nam vsetkym palciaky 🙂
@alexwarring vitaj dik a napodobne
Ahojte dievcence🙂ak ovu bola 18DC kedy mozem skusit testnut? Dnes som 28DC a mrchu by som mala dostat stredu . Nebude lepsie pockat do mrchy ci pride alebo nie?
Tak kocky dnes 12dpo test biely.tak tento mesiac sa zazrak nekona. . 😔
@hennyinnsbruck to je mi luto moja ale neboj aj to bude drzim prsty
@vanda12345 dakujem. .hej raz to pride,myslim pozitivne.ked sa to raz podarilo, podari sa aj druhy krat✌
@hennyinnsbruck resne ako pises mne sa2x ani neviem ako a mam dve uzasne deti treti x to slo tiez rychlo dost no nedopadlo to ako som cela ale verim ze ked nabehnem na cykli zas to dame my vsetky to tu dame a budeme tehulkovat a tesit z nasich anjelikov 🙂
@sofia288 ahoj moja no ako co nove uz ti dosla mrcha??ja uz by som tak rada nabehnut asi nikdy som ju tak necakala ako teraz
Dievčatá, počula už niektorá z vás o shatawari? Je to niečo prírodné, ž čínskej medicíny. Rozmýšľam, že vyskúšam.
Tak dnes 1DC, a nikdy som sa tak netesila ako teraz 😊
@modrykoniar tak tebe prišla rýchlo 🙂 aj ja by som už brala..už sa neviem dočkať kontrolného usg v piatok, dúfam, že bude všetko ok.
@modrykoniar aj ja by som chcela, celkom rychlo si dostala 🙂 ...
@dilaila999 no som zvedava aka bude, po jej skonceni idem na kontrolu k dr tak sa tesim😊
@dilaila999 ahoj ja som o tom už počula , tiež rozmýšľam asi už mesiac či to objednať 😉
Ahojte zeny idem aj ja zavami zajtra idem na vyvolavacku 3 tyzdne mi meskaju ako kazdy mesiac takze tiez keby sa stane zazrak tak asi az na buduci rok .....ale verme ze budeme mat oneskoreneho jeziska ☺☺☺
@ria294 ja to asi objednam, za skúšku nič nedám.snáď mi to po kyrete len a len pomôže 🙂
@modrykoniar aj ja idem v piatok na kontrolu. Už mám aj endokrinologiu vybavenú, takže začiatkom decembra pôjdem na vyšetrenie. Chcem mať istotu, že je všetko v poriadku.
@dilaila999 vyzerá to dobre, uvidím možno aj ja objednam 😉 Len tú moju lekárničku musím trošku preriediť , lebo mám tam toho dosť 😀 Zajtra idem zase na HP, uvidim čo robia moje hormóny a podľa toho sa asi rozhodnem 😋
@vanda12345 ahooj. nie este stale nic! No uz som nervozna. Som nesvoja...nemam vobec naladu a tak. neviem sa jej dockat
@sofia288 ach moja to ti verim vyse mesiaca to uz mas tak snad do konca tyzdna dojde aj ja uz by som brala a inak ako
@vanda12345 ahoj 🙂 ako dopadli spenatove halusky? 🙂 pozeram, ze tu padali akesi zakuzky, keby nie som chora, aj by som slinu mala 😀
@michaella86 vies co super boli strane ich mame rady deti co bude na veceru a ja ze spenatove halusky so syrom a deti mnam uz varis?? 🙂 ano ta rolada fakt dobra a lahka treba vyskusat a co moja ti je?
@milos32nika21 Ahoj, ako casto chodis na vyvolavacky? nepoprehadzovalo ti to totalne cyklus? ja som bola tento rok vlastne len raz, ale teraz si neviem presne odratat, kedy mam cakat.
@vanda12345 aj ja ich milujem, este s opecenou slaninkou, uuu 😀 a co ti ja viem? v sobotu mi nic nebolo, isli sme svokrovcom, co mame autom od nas cca 5-7 min. a cestou tam hovorim, ze ma mandla zacina boliet.. sedeli sme asi hodinu a pol, max dve u nich a doma som uz bola totalne ko, vcera som sa v posteli len potila a dnes uz aspon prehltat viem.. ale! jedno pozitivum, v sobotu jak som sa chystala, tak hovorim mojmu, ze zacinam krvacat, tak sa potesil.. len ja mam taky divny cyklus.. v sobotu som teda slabucko krvacala, vcera nic a dnes rano som zas zacala.. pohoda, cele na hlavu 😀

@vanda12345 celorocne na stranke si treba pozriet kedy bude chrlit, ide zhruba kazdych 36 hodin ale niekedy aj v noci