icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

modrykoniar
6. jún 2017

@michaella86 to stretnutie nevyšlo, neviem prečo mi to skôr odoslalo 🙂 povedal že sa bude snažiť si na mna nájst čo najskôr čas. takže dalej čakáme. vieš čo ani ja som nebola nejaký záhradkársky typ. a to som z domu, kde sa chovalo všetko na čo si len spomenieš a pestovalo tiež všetko. bývala som v byte 12 rokov a bola som veeeeeelmi spoko. na oknách som mala fialky, nejaká orchidea a padlo. no a v domčeku som 3 rok. a ja ti neviem či to ide vekom alebo čo ale chytilo ma to. behám po záhrade, plejem teším sa každému novému prírastku, strihám ruže, vysádzam kvietky. takže nikdy nehovor nikdy 🙂 tak už asi starnem alebo čo 🙂

michaella86
6. jún 2017

@modrykoniar to mi je luto ☹ ale verim, ze si ten cas coskoro najde... vies co, ja neviem, babina ma zahradku, na chalupe sme mali, druhy dedko mal na chalupe, tam som tak maximalne travu pokosila s rucnym kosakom, ale aby som sadila nieco, tak to ee.. ale hej, mozno to pojde vekom, ktovie 🙂

violet1609
6. jún 2017

@michaella86 tak to bol pekny sen......... ja zase na sny velmi verim..........nemusi sa presne stat to co v sne, ale podla mna su nejakou predzvestou alebo nejakou navstevou z druheho sveta a aj nejaka popreplietana minulost............ kto vie........
A naozaj nikdy nevies.......... takze mozno aj ten jul je Vas 😍

michaella86
6. jún 2017

@violet1609 ja nie ze priamo na sny, ale na nieco verim... sama to neviem pomenovat.. intuicia? 7zmysel? neviem, ale obcas mam take vnutorne tusenie, niekedy spravim nieco, co by som inokedy neurobila a neviem si to vysvetlit... tak uvidime, lenze ja uz som v snoch tolkokrat porodila, ze uz by som mala snad aj jasle doma 😀 uvidime, myslim skor, ze v tom aprili by to mohlo vyjst, co ti ja viem? jul je o mesiac, tak zas len cakat 😀

violet1609
6. jún 2017

@michaella86 ...... ze jasle ....... si ma pobavila 😀
Kto vie .......nieco na tom bude........ nieco silnejsie ako my.........
Inak dnes ma moj futbalista zapas ,tak idem povzbudzovat.......ako prava fanaticka matka 😅

michaella86
6. jún 2017

@violet1609 ooo, tak to drzim palce 🙂
U nas maju decka dnes trening, akurat mi polovicka odisla a potom hned ma aj svoj trening, tak ja idem vyvencit krpca a so svagrinou na zmrzlinu alebo kam 🙂

michaella86
7. jún 2017

teda, neuveritelne sa stalo skutocnostou baby.. mna vcera svagrina pozvala na krstiny, vraj mi to zabudli povedat, ze som pozvana aj ja, ale udajne urcite od zaciatku so mnou rataju 😀 ale! co im musim nechat, nakolko som alergicka na orechy, tak dali spravit torty bez orechov... dakujem im 😀

violet1609
7. jún 2017

@michaella86 no ja odpadnem !!!!! Este aj torty objednane ,tak ako sa patri. Tiez ked uz maju taky zvyk kedy tedy Ta na urcite rodinne akcie nepozyvat , toto mohli Tvojmu drahemu hned objasnit. Tak ale bolo by to fakt divne,keby Ta nepozvali. Esteze tak !
Tak a teraz mozes zacat obehavat obchody 😝

vanda12345
7. jún 2017

@michaella86 no vidis moja dockala si sa 👍

michaella86
7. jún 2017

@violet1609 saty mi uz kamoska nasla, rovno sa u nich da dokupit kravata alebo motylik rovnakej farby, takze to by sme mali, horsie to bude s topankami... ja neviem co su oni za rodina a ake maju zvyky, ale obcas dost nechapem nejake suvislosti 😂

@vanda12345 dockala, dockala, ked uz som si spravila svoj plan, ktory budem muset teraz rusit 🙄

vanda12345
7. jún 2017

@michaella86 no tak s babami budes nabuduce teraz si odkrutis krstiny😀

eliss19
7. jún 2017

Ahojte dievčatá aj ja som tu bola nedávno ako snažilka 🙂 a kúpila som si ovu test aj tehu ale dako som už ich nestihla použiť preto sa chcem spýtať či daka snažilka nepotrebuje ;) mám 57ks ovu a 15 tehu dúfam že vás to nenahneva že som to tu dala držím Vám palce 🙂

violet1609
7. jún 2017

@michaella86 no super, tak uz len boty, to najdes v poho. To na konci jula mate vsak?

michaella86
7. jún 2017

@violet1609 kde na konci jula? 24.6. 🙈 a teda veru neni to lahke najst co by mi vyhovovalo 😨
@vanda12345 aj ma to uz stve, vlastna rodina by mi mala byt prednejsia 😏

vanda12345
7. jún 2017

@michaella86 ez to tak ze je to tvoja skoro alebo buduca rodina🙂mm napr viem,ze sa citi fajn v tej mojej aj ked dlho kym sa zorientoval ja sice jedinacik ,ale velku rodinu mam🙂

violet1609
7. jún 2017

@michaella86 jooooj juna som myslela......... 😀

smejko18
7. jún 2017

@michaella86 ešteže tak😉 to je super,lebo viem ale je to potom vo vzťahu keď sú ešte pletky s rodinou.a to som sa chystala písať také revolúcia e reči,že keď ta nepozvu,keď budete mať malinke,ako budú pozivat to 😉 tak a nakoniec sa ro vyriešilo 😉

michaella86
8. jún 2017

@vanda12345 ono Miri, ja s jeho rodinou problem nemam, skor ho maju oni so mnou a nepovedia to, len mi davaju najavo, lebo ked tam pridem, viac menej sa so mnou svokrovci ani nebavia, pride svagor a s nim debatuju jedna radost... ano, je rpavda, ze u nich zije, ale tak co ja viem.. ale radsej neriesim, ved by ma slahlo 😀
@violet1609 je to den po nasej dalsej navsteve v centre 🙂
@smejko18 u nas bude este vela ''problemov'' na co sa uz pomaly pripravujeme, kedze sme sa dohodli, ze nechceme za krstnych nikoho z rodiny, aby sme nikoho neuprednostnili a zas dalsi aby sa necitili odstrceni, kedze on ma sestru, ja mam bratov a nevedeli by sme sa ferovo rozhodnut, cize to svokra nerozdycha, ze svagrina nebude nasmu krstna, so sobasom bude problem, lebo ja sa nechcem vydavat v kostole, povedala som, ze na zamku sa vydam, alebo nikde, to tiez este svokra netusi... a nie je to ze by som robila nejake naprieky svokre, ale tak to citim uz ale od 18tich, kedy som zacala uz prvykrat rozmyslat nad rodinou (chcela som mat prve v 20tke a hold, nevydalo 🙂 )

violet1609
8. jún 2017

@michaella86 ano vedela som ,ze to je hned po tej navsteve v centre, to si chcela brat aj krsniatko z Ba.
Tak uz len boty zohnat 😉
A k tej svadbe ...... je to len a len na Vas ako stravite Vas den, nech si vsetci trhnu. Budes zit s ich synom a nie s nimi.

vanda12345
8. jún 2017

@michaella86 moja kazda rodina ma svoje a ved s nimi nezijes a ani s nich nezijes takze odkrutis si povinne jazdy a zijes si svoj život😉aj ked chapem ,ze ta trapy to ,ze sa snazis a ony takto,ale ja stale tvrdim ludska hlupost nepozna hranic a nechajme deti rast😂

violet1609
8. jún 2017

@michaella86 teda spolu uz aj tak zijete 🏡

michaella86
8. jún 2017

@violet1609 ty mas hlavu jak diar pocuvaj 🙂
@vanda12345 to si uplne presne povedala 🙂 dve veci su nekonecne - vesmir a ludska hlupost 🙂

miroslavap
9. jún 2017

Je to ram 😍👶🤰❤

violet1609
9. jún 2017

@miroslavap blahozelam ! 👍🤰

smejko18
14. jún 2017

@michaella86 ahoj,kedy máte ísť do BA po vysledky?ako ako sa máš a pokračujete?mne na prvej navsteve v martine zistili endometriozu na vaječníku,na ňom nejaké z rastu aj s cystou.takže ma čaká laparo...a to ešte neviem ako dopadnú výsledky z krvi.... takže už teraz sa bojím co bude...

michaella86
16. jún 2017

@smejko18 ahoj... nemala som tento tyzden sa sem prihlasit.. myslela som na teba... neboj, bude vsetko ok, ak ti to hned zistili, spravia lapar. a bude lahsie snazenie podla mna.. my ideme v piatok na dalsie vysetrenia - na spermiogram a mne neviem co budu robit a teda hned budem vediet aj vysledky z prveho vysetrenia... nerob si z toho tazku hlavu, je a bude vsetko tak, ako ma byt... ja som sa v pondelok dozvedela, ze moj byvaly caka s priatelkou dievcatko, vcera mi moj povedal, ze moja kamaratka je tehotna, mne sa ona ani ozvat nevie, co mi je luto, ale tak jej veci hlavne to dost zobralo mojho, mal slzy na krajicku z toho, preco sa vsetkym ti, co neplanuju tak lahko zadari a my musime prechadzat tymto... ale vsetko bude dobre a nas to len viac spoji, ublizit na m to nemoze 🙂

smejko18
18. jún 2017

@michaella86 my ideme tiež ešte v piatok.budú výsledky z krvi.Veď uvidíme čo bude.tiež nerozumiem prečo niekto ani nechce a otehotnie a my sa takto trapime.snažím sa si to nevsimat,ale keď sú rodinné oslavy je to des.pocujem len nasa už vie to,nás vie to,len samé cikanie,kakanie atď.... úplne tam.s manzelom nepasujem.a keď svokra vyžaduje aby daval uplne najavo ako zbožňuje krsna,tak chystám nervy.máme to ťažké,ale aspoň si uzivame manželstvo;) potom sa už budeme naplno venovat našim malinkym,no nie?;) držím vam palce a som zvedavá čo povedia.dúfam,že vám navrhnu nejaké vhodne riesenie a bude všetko super😉

michaella86
19. jún 2017

@smejko18 hovoris mi z duse... mna uz doslova otravuju reci uz by ste mali zarobit, a vy kedy a pod. V poslednej dobe sa mi pri tych pripomienkach tlacia slzy do oci... a zas u svokrovcov opacne, tak sa doslova idu posrat z maleho, ktoreho povodne ani nechceli a mna to uz zacina vytacat, lebo ked tam prideme, nikto sa s nami ani nebavi, sedime tam, pozerame do blba... a to nas v sobotu cakaju krstiny, silno rozmyslam, ze sa z nich vyzujem... po vcerajsku nemam chut sa s nimi velmi dlho vidiet... prisli sme k nim a svokra na maleho mesacneho hovori aha kto prisiel, krstny, poznas ho? Ja som sa v tej chvili citila jak odpad... a ked sa niekto opyta v ich pritomnosti, kedy budeme mat my? Idu pohladom prepichnut... takze tak... uz aj moj pochopil, preco nechcem, aby jeho rodina vedela, ze chodime do centra lebo sa nam nedari... neublizila som im, neviem preco z nicoho nic mi davaju najavo, ze som navyse, no dost ma to mrzi, ale treba sa preniest, aj ked je to tazke 😏

michaella86
23. jún 2017

@smejko18 ahoj, ako si dnes dopadla? Ja dost tazko, vstrebavam, spamatavam sa, pytam sa preco a placem dookola... dufam, ze ty mas pozitivne spravy 🙏🏻

vanda12345
23. jún 2017

@michaella86 moja zlata co sa ti stalo???myslim na teba casto