Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@kakatulik ano 😉
babule, dakujem vam vsetkym za podporu, fakt je, ze aj ked stracam nadej, tu ju vzdy najdem 🙂
dnes som trosku studovala, nakolko mam nizky AMH, tak som patrala, patrala, az som sa dopatrala k tomu, ze by nebolo zle zacat brat vitamin D, ktory by mi hormon mohol zvysit (baby pisali vlastne skusenosti a jednej z 0,2 vystupil na normalnu hladinu) a teda co ma nezabije, to ma posilni, tak sa budu kupovat vitaminy - spominany D od Swanson, len sa chcem spytat, ci s nimi nemate vlastnu skusenost (ako dlho trva dodanie, alebo ci vlastne sa daju kupit aj v lekarni) k tomu sa odporuca magnezium a na tvorbu, ci kvalitu folikulov tu vceliu mat. kasicku a koenzym q10... ublizit mi to snad nemoze, tak hadam aspon pomoze...
uz ked som sa dokopala do toho celeho, tak uz nech pre to aj nieco robim a necakam so zalozenymi rukami na zazraky.. aspon budem vediet, ze som urobila co som mohla...
co sa svokry a svagriny tyka... skoncila som s nimi, na navstevu len ked pozvu, inak sa k nim hrnut nebudem... o nasich problemoch nevedeia a vediet nebudu, nezelam si to, ked s spravaju tak, ako sa spravaju, aj kamosky mi hovoria, nech su posledne kto sa o tom dozvie, lebo by mi aj tak nepriali.. svokra by sice mohla mat pre mna pochopenie, kedze sama nemohla mat deti, ale ona je zaslepena prvym a milovanym vnukom a na inych sere.. teda samozrejme okrem dcerenky a jej frajera... ak maju problem so mnou, je to len ich problem, nie moj... doteraz som zila bez nich a spokojna, stastna, dokazem to aj teraz 🙂 strkat sa rozhodne nikomu do zadku nebudem, to nie je moj styl... predsa ak niekoho pozvem, tak ho chcem vidiet ja a teda sa mu aj prihovorim a nie ze si zavolam niekoho a nebavim sa s nim... ale vsak, snad si rozumeju 🙂
@michaella86 ahoj miska, od Swansona objednavam aj ja a doposial nebo ziaden problem s tym. JEdine co sa stava je,ze nemusia mat nieco na sklade.Teraz tusim Q10 nemaju,ale pozri radsej. Dodanie do max trocj dni. Co sa tej mat.kasicky tyka,tak najlepsia cista,ale mnohym nevyhovuje chut,ale mne nevadi.
@michaella86 to velmi rada pocujem, pozri bol to sok podozvedat sa o vsetkom, prehrmelo, spracovali ste to obaja spolocne a teraz mozno naozaj poskusat co sa da. Ja skusenosti s tymto nemam ziadne,ale dievcatka tu su velmi sikovne a samozrejme aj z vlastnych skusenosti Ta vedia poradit, podporit Ta. A to je na tomto fore to najlepsie, ze aj ked sa clovek vobec nepozna tu Ta vedia pochopit, poradit, pomoct. A to niekedy ani ta najblizsia alebo skoro najblizsia rodina nedokaze.
Takze na svokrovcov a svagrinu sa totalne vy*er!!!!! K zivotu ich nepotrebujete.
Velmi drzim palceky a prajem kopec sil a pozitivnej energie. 😘
@vanda12345 ty ako moja? Ako sa mate s bambulkou? Uz mate dobru polovicu za sebou. Ani sa nenazdate a bude s Vami. 😉
Ja sa mam zatial fajn. Rastieme...... 13.7 idem do Martina na morfologicky usg tak snad bude vsetko v poriadku. Potom mi uz hadam odlahne.
Uz mas nejaku vybavicku, ci este pockate?
@violet1609 ahoj dakujem mate sa fajn rastiene teda ja isto😝dala som sa vypisat zajtra poradna ale to len taka rucna strucna😂a nieco uz mam dokonca aj kocik objednany ved ako pises dobra polovica za nami dnes 99dni do tp takze uz dvojciferne cislo uz vies co to bude??
@michaella86 Q10 je na sklade🙂
@michaella86 super, to je slovo do bitky! 👍
Swanson je super, maju rychle dodanie aj vsetko vzdy ok. K tomu vitaminu D este pridaj K2, aby ti Dcko neodburavalo vapnik
@vanda12345 no super uz aj kocik mate. A aky ste vybrali ? Ja este len obzeram a neviem sa rozhodnut medzi britax a Jane. Ale pozeram na pouzite.
Zatial nevieme co to bude. Naposledy co mi robil usg tak len nieco premeral a bolo. Tak ale toho 13. 7 sa hadam dozvieme. Ale podla sody to vyzera na holku 🙂
@kakatulik jasne, pozriem sa, dakujem 🙂 a ako chuti ta kasicka? snad by som to nejako vydrzala, co neurobim pre to, aby som si splnila sen? 🙂
@violet1609 dakujem moja 🙂 presne ako pises, tu sa nikto, alebo vacsina osobne nepozname, ale nezistne si pomozeme, podporime, poradime, co velakrat nemozeme cakat od najblizsich, co je smutne... a co ty? ako sa citis? co nove? 🙂
@senselinka uff, ved budem jak chodiaca lekaren s tolkymi liekmi a vitaminmi 😀 vitamin D, ktomu magnezium radili a teraz este aj vapnik? asi vyhlasujem bankrot 😀
@michaella86 magnezium podla mna nepotrebujes. Pripadne si k Dcku davaj obden magnezko na striedacku s K2. A teda nie vapnik, ale vitamin K2, ten totiz zabranuje zlemu odburaniu vapnika v tele a pomaha tomu, aby sa neusadzal v cievach, ale tam, kam patri - v zuboch a kostiach.
A neboj, par vitaminov a bude babo v brusku 😉
@senselinka musim si to popisat na papier, lebo to do pol hodiny zabudnem 😀 dakujem za rady.. musim vecer spravit teda objednavku, dufam, ze neskrachujem tento mesiac, ved do vyplaty daleko a na ucte posledne eura a to este musim odlozit na tu laparku 😅
@michaella86 moja ja sa mam zatial dobre. rastieme , priberame. 13.7 ideme na morfologicky usg do Martina. Tak dufam,ze bude vsetko v poriadku. Aj sa tesim aj sa bojim. Maly futbalista chodi a hladka mi brusko, velmi sa tesi. Este necitim pohyby, tak som taka nedockava. Pri malom som citila az v nejakom 21tt tak snad to teraz bude skor.
A ty sa moja zasob vitaminkami a snad aj to pomoze k vytuzenemu uzlicku 😉
Uz vies kedy pojdes na tu laparo?
Inak dievcata vy ste bombove s tymi vitaminmi a kombinaciami !!!!!! Sikulky zlate !!!! 👏👏👏😘
@michaella86 jasne, je toho dost...
Ked nieco, pytaj sa, uz mam nieco za sebou 😉
@violet1609 budem drzat palce, veru este to mas daleko, ale neboj, dopadne to dobre, len najlepsie 🙂 😘 maly zlaty, pekne len nech sestricku lubi a ochranuje 🙂
no, neviem este, 10.7. sa dozviem... cize zas sa to predlzi, ale predpokladam, ze niekedy v druhej polovici augusta mi daju termin, aj ked ja by som rada co najskor, trebars aj hned, nech to uz mam za sebou a posunieme sa zas o krocik.. lebo oni od druhej polky jula do polky augusta maju odstavku, vtedy sa zeny mozu aj zblaznitod netrpezlivosti, cakania 🙂
@senselinka dakujem, si zlata 🙂 😘
mimochodom dievcata, neviem komu, ale dakujem za srdiecka ❤ 😘
@violet1609 no objednany kedy dojde uvidi ja som podla vzhladu na zaujal a aj fysak v cene no nekup to sivobiely chcela som meutral ne ze hned vies ze dievca a sivu mam rada ani ja nic nove dnes pomeral ze vsetko ok takze az 30tt sa objednam na to morfo
@michaella86 no to ti verim, to cakanie je naozaj najhorsie. Ale skuste sa tak dovolenkovo nastavit a snad ten cas pojde rychlejsie .
@vanda12345 mne sa tiez velmi nelubia ruzove a modre kociky,ze hned sa vie ,ci je to chkapcek alebo dievcatko. Neutralne farby su najlepsie. Ja este pogooglim a uvidime. Este mame cas. To sa aj v 30tt chodi na morfologicky usg? Ani som nevedela 😀
@michaella86 ta kasickd chuti tak kyslo. Mne to problemy nerobi,ale niekoho z toho ndtahuje.
Ahojte.Ktora je uz tehu a ste Pn?
@bevab no ved.to bol.aj moj problem asi ze v kuse som.na to.myslela..predtym.a si predtym pisala ze ti nieco objavili u dr.s tym.co? Budes to riesit? Inak.ostal mi inofolic ja som kupila načatu krabicu od znamej ta uz ide rodiť v sept. a ked v pondelok bude u moje j dr.všetko ok a nebudem ho uz potrebovat tak ti pošlem.čo mi zostalo.ok? 🙂
@lily1983 Si zlata dakujem 🙂. Kupila som si Mimistar kde Inofolic je na 3 mesiace a papam to. Ale kedze nemam PCO tak neviem ci to ma nejaky efekt. Pijem alchemilku, malinik, E vitamin a D vitamin a matersku kasicku. Myslim, ze to je dost co zjem a vypijem.Mam malicky myom, ktory som mala uz pri dcere. Tento riesim cez homeopaticku.

@senselinka cozeee,to aby som sa objednala. To na tu reflexnu diagnostiku. vsak?