Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 ahoj ako sa máš? Niečo nové u ,,vás doma,,? Už si začala s vitamínmi? Vcelia Materska kasicka je chuťou síce hrozná,ale účinky sú super;) aspoň pocitovo...dúfam,že sa cítiš lepsie a neprajníkov pekne odbijas... ;)
@smejko18 ahoj moja 🙂 nie, nezacala som, nic som nekupila.. ja po dlhom premyslani som sa rozhodla podstupit len laparku, potom doladit ten vitamin D a nechat to zatial tak, bez navstev centra, bez IVF... som uz psychicky vycerpana, nevladzem a nemalo by to ziadny vyznam, zbatocne by sme vyhadzovali peniaze... v pondelok ideme po vysledky spermiogramu, mne mozno spravia kontrolu na tie bakterie kvoli ktorym berieme atb a na nejaky cas koncime... momentalne si musime davat pozor aby motyka nevystrelila a neotehotnela som a uplne inak si uzivam aj sex... takze tak so mnou a s nami.. a ty co, ako?
Ahojte. Mne sa dnes rano uz nieco crtaaaaaaa na 25 tkovom teste... ms mam dostat az v utorok...snad ta ciarocka bude silniet. no nie je mi vobec tak zle ako pri prvom a druhom. Druhe zial skoncilo v 7 tt. iba ma pobolieva brucho ako by som mala ms dostat kazdu sekundu...ms mam pravidelnu. drzteee palceeee
@sofia288 moja moc moc drzim prsty a aj to ze sa to doma ustalilo takze tuj tuj tuj 🙂
@vanda12345 ahoj moja ako sa mate? Nejaku fotku brusenka nedas?nech sa potesim aspon pohladom😊
@modrykoniar ahoj mame sa fajn rastieme uz som pn takze doma valcim😅 a ty ako pochval sa 🙂
@modrykoniar mas to 😂
@vanda12345 jeeeeeeeej 😍
@vanda12345 jeeeeej krasne brusko😊 vidim ze rastiete pekne ako podla tabulky😊 ja sa nemam cim chvalit. Stale nic. Minuly mesiac som skusala ovu testy tak aspon viem ze ovu mam az ked prejdu bolesti, stale sme skusali skoro a potom bol ten moj mimo tak bola aj tyzden pauza takze som mudrejsia. Testujem aj tento mesiac, zatial to vyzera ze ten moj bude buduci tyzden doma tak snad to trafime. Uz by sa aj patrilo.
@modrykoniar dakujem si mila 😉no tak si zas o poznanie mudrejsia a ked bude doma tak si to pekne uzijete mozes skusat grepy ak ti chutia 😅ja nic teraz neberiem som cista cca po 1trimestry dosla kys listova tak ni teraz budem na teba teda mysliet aby sa zadarilo😉
@vanda12345 krasne uz mas brusko 🙂
@lenka_vi1 dakujem ano to je v poho ,ale moja rit a stehna cista katastrocha ako velbloud😲no co uz to sa doladi neskor hlavne aby bambulka oki a co ty ako sa mas ako pokracujete so snazenim??🙂
@vanda12345 chystam sa na prehliadku ku gyn a uvidime ako dalej...drz palce aby bolo vsetko ok.
@michaella86 ahoj ,úplne ta chápem podľa mňa dobre robíš,ze si od toho všetkého dávasdávať chvíľku pauzu..teda až na tu laparo... a už máš aj termin?To všetko je náročné na psychiku a je ťažké byť nad vecou...a ma to aj pozitivum,aspoň si s drahým úplne uzivate jeden druhého;) môj chodí na 2tyzdne do práce,takže mi sme milovanie kvôli dieťaťu nemavali...málokedy vyšlo ze bol doma presne na ovulaciu...dúfam že vás spermiogramom poteší,aj keď viem ze je ťažké počúvať na seba problémy a chlap sa len tak zvezie... my ideme 2krát skúsiť clostilbelgit a potom buď plánovany alebo IUI ale ešte neviem.viac sa toho chytil manžel..ja už nádej nemavam.ale je to úplne ťažké obdobie.stavame domček,do toho vysetrenia v CAR,praca... ach jaj... a vy sa chystáte na nejaky letný oddych?..
@lenka_vi1 tak teda drzim isto bude vsetko ok
@smejko18 moja, ani vysledky spermiogramu nevysli podla predstav.. chcu testy opakovat, no skor, ako sme vkrocili do ambulancie sme sa zhodli na tom, ze sme posledny raz v centre, aspon prezatial... ubija ma aj to vecne cestovanie, ta zla energia tam, kedze tam chodi velmi vela nestastnych a znicenych zien... operaciu si pojdem snad buduci tyzden vybavit, stihnu mi ju vcas spravit a tajne dufam, ze v auguste sa znovu mozeme zacat snazit o zazrak... obaja verime, ze po prefuknuti vajcovdov to pojde jednoduchsie a aj pomale spermie sa rozhybu... je to naozaj uz neusnosne u mna, musela som zmenit neviem kolkykrat postoj k problemu, postavit sa na nohy a pozret pred seba so slzami v ociach... mne chlostil nepomohol, ale dufam, ze u vas to bude iny pripad a zaberie aj hned prvy cyklus.. velmi ti drzim palce, aby ste nemuseli podstupit umele oplodnenie.. ja som asi privelmi citala veci okolo toho, ktore ma odradili, ty prosim nic necitaj a ak ste rozhodnuti, chodte za tym, nevzdaj sa ako ja z casti 😘
@michaella86 joj moja.Veď práve ty si mi dodala nádej.obdivovala som ta ako sa dokazes maď vsetkym povzniesť.a práve preto som začala meniť svoj postoj.tiež som troska nahnevaná ze som sa nerozhodla hneď pre kasparov lebo potom neviem kedy pôjdem.a vraj po kasparov sa veľa párom hneď podarilo na rozdiel od inseminacie.taká som zo všetkého zúfalá.už som myslela ze ma prešlo aj rozculivanie prečo taký lýdia co nechcú a nedokážu sa postarať majú krásne zdravé bábätko ale neprešlo.samé sparavy že niečo čakáme a balné pohľady na nás. Naivne som dúfala ze sa nam kvôli psychike tým že ideme do centra malé podarí.ale to ja si niekedy tak porozmýšľať až až.a ten clostyl som tiež čítala ze k málo prípadov ze sa podarí.horšie ze manžel to berie so tutovku a bojím sa že budeme ešte viac sklamaní ako keď sme nebolo v centre.a umelé.dáma neviem.neverila som ze sa to bude týkať aj mna.2kamarátky uz takto majú babatka ale ja nedokážem také všetky veci podstupovat.však ja sa bojím aj obyc.injekcie.radšej o to. Neciymtam.stačí ze som niekde čítala článok ze u žien ktoré majú štitnu zlazu na hranici a nemajú lieky je pravdepodobnosť deti s autozmom.prestala som všetko čítat.a z umelého mám strach kvôli hormonom.v celom tele mám cysty a toto by ma asi dorazilo.už sa bojím ci aj clostylb nepodporil rast niektorých.držím silno valce nech laparo dobre zvkadnes.som rada ze so ta spoznala.ja idem akurát zajtra do centra ale sama pozrieť ako to po clostylb vyzerá...
@sofia288 ahoj vidim dušika, pekného ružového. držím prsty nech silnie 🙂
@michaella86 Ja som otehotnela so zlym spermiogramom tak sa neboj.Treba len dobre nacasovat.Urob si tie prefuky tam moze byt niekedy problem.drzim ti palce si mlada neboj ja som mala prve neskor a super.
@sofia288 je tam krasne vidiet //uz len nech tmavne😉
dostala som ms 😲 no nerozumiem tomu...este jeden test som si urobila a boli //. ja ale viem ze sa ho raz dockame...pekny den vam prajem

😘