icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

michaella86
8. sep 2017

@violet1609 no, nie len pred svokrovcami, ale aj pred mojim sa tvarit, ze mam rada toho maleho... nehovorim, ze ho neznasam, len k nemu nemam ziadny vztah, deti kamaratiek mam radsej... oni su uplne ini ludia, ako som ja u mojej rodiny zvyknuta... ich nic a nikto nezaujima a preto nemam ani potrebu im vesat na nos, ze ano, snazime sa o dieta dlhsie, ako vasa dcera je matkou, dva roky utrpenia (ano, su baby co sa snazia ovela dlhsie a nestracaju nadej), dva roky, kedy som nedala nikomu nic najavo, kedy som len tajne doma na zachode studovala testy a marne hladala aspon naznak, dva roky kedy som sa ubezpecovala, ze ved dalsi mesiac to vyjde a zas nic, tak znovu dookola, dva roky pretvarky pred svagrinou, ked sa pytala kedy bude konecne krstna, aby som jej vzdy povedala to iste, ze nevieme, ked to pride, tak to tu bude, ze este po detoch netuzime, miesto toho, aby som jej vesala na nos, ze mam problem... a teraz rok dalsia pretvarka, ako jej nezavidim.. ano, zavidim jej, ze ona, ktora si chce este uzivat a nie sediet doma s dietatom a pri kazdej prilezitosti ho nechat rodicom a ist sa zabavat von... nevazi si co ma, vlastne netusi, aky velky dar dostala...

michaella86
8. sep 2017

A ''najhorsie'', ze som si dala pre draheho vyrobit zopar veci, ktorymi som mu chcela oznamit tehotenstvo... som to ja hlava pometena 🙂

modrykoniar
8. sep 2017

@michaella86 však to je super, už budeš pripravená ked to príde 🙂 to nie je zlé 🙂

michaella86
8. sep 2017

@modrykoniar len neviem, ci je dobry napad to mat doma niekolko mesiacov a neukazat mu to... fakt neviem co chcem ☹

modrykoniar
8. sep 2017

@michaella86 moja neukazuj mu to. to bude prekvapko. a co to je?

michaella86
8. sep 2017

@modrykoniar dala som vyrobit bodycko podla jeho futbaloveho klubu za ktory hra, klucenku a karticku, este som chcela kupit capacky a potom to uz len dat do nejakeho balicku aj s tehotneskym testom a prvou fotkou z ultrazvuku.. ja musim mat vzdy vsetko popredu tak strasne premyslene do detailov... som hrozna detailistka 😅

vanda12345
8. sep 2017

@violet1609 tak super babynejak prevladaju nosnazime sa nech este troska dosiahneme a o tym tehu veciach mi ani nevrav aspon ze sa schlado to bol des fotecku nemas

modrykoniar
8. sep 2017

@michaella86 vaaaaaaaau to bude parada. a to vydržíš mu to nepovedať až kým nebudeš mať fotku? tú ti dajú až tak v 6-7tt a budeš vedieť že si tehu už možno aj 2 týždne. tak ja som nevydržala nikdy. hned ako som mala test hned som mu to zavesila na nos 🙂

michaella86
8. sep 2017

@modrykoniar budem muset, chcem, aby ten den D bol vynimocny aspon tymi drobnostami, ale tak uvidim, co bude, ako bude.. ci nieco bude 😉

matik7
8. sep 2017

@michaella86 ty na tom teste nevidis slabu ciarocku?😱😍 to vidiim len ja? Nemusim ani skulit a zoomovat🙂

michaella86
8. sep 2017

@matik7 vies co, robila som dva rano, z toho isteho ranneho mocu, kedze jeden bol nejakycudny, spomalen, vobec sa mu nechcelo, spravila som druhy a ten je totalne biely... ked budem moct, poobede poslem fotku oboch naraz, lebo teraz som v praci a nechcem pred kolegynami fotit 🙂 ale nula bodov

miriamn76
8. sep 2017

@michaella86 nechcem ti davat falosne nadeje no ja tiez vidim na tom teste druhu ciarku len neviem ci to neni kanalik.

michaella86
8. sep 2017

@miriamn76 okuliare mam a nic nevidim, ozaj, si mozem oci vyocit 😨 kde ju vidite? @matik7

amelie2017
8. sep 2017

Aj mne sa tam zdal akoby mikrodusik..len som nechcela nic pisat, aby som zbytocne nedavala nadeje.

michaella86
8. sep 2017

@amelie2017 nech som ho obzerala ako som chcela, tak som nic nevidela, ale ked sa sfarboval, tak najskor zastavil v neurcitom bode, ostala tam biela ciara a velmi pomaly sa sfarbovala kontrolna ciara, tak som myslela, ze je chybny... druhy som uz nestihla odfotit, ale ten isiel uz normalne, no bez nejakeho naznaku.. takze to beriem tak, ze nic

matik7
8. sep 2017

@michaella86 mne tam ciarka padla do oka hned, este som sa cudovala, ze nikto nezareagoval😃 Ja by som nehadzala flintu do zita, ako sa hovori..som zvedava na foto oboch testov🙂 dnes mas dostat ms? Aj tusis kedy bola ovulka?

michaella86
8. sep 2017

@matik7 praveze netusim ci bola a kedy bola, kedze doteraz som ju nemavala a robit ovulacne testy, ci nebodaj sledovat teplotu nemam cas... a kedze my sexujeme tak kazdy druhy den, tak to nejako ani nesledujem, naco aj? zbytocne o stres viac... v robote ho mam viac nez dost 😀 ale vazne, nic tam nevidim, nech sa pozeram s okuliarmi, alebo bez 😲

violet1609
8. sep 2017

@michaella86 Misi aj tak to s tou svokrovskou rodinou zvladas na vybornu. Oni su fakt divni a takych ludi clovek velmi vo svojej blizkosti mat nechce. Preto sa ti ani nedivim,ze im nerozpravate o svojich sukromnych veciach. Clovek uz vie komu chce a komu nechce nieco povedat. Naozaj rodinu si clovek nevybera....... tak ich uz len kvoli drahemu musis nejak pretrpiet. Vidis akemu klubu fandi? Ja mam doma mojich futbalistov a u nas fici Liverpool !
A krasne si to pre draheho pripravila. Ja by som,ale tiez nevydrzala mu to nepovedat. Uz by som mu asi s testom mavala pred ocami 😅

michaella86
8. sep 2017

@violet1609 snazim sa z ucty k mojmu, aby tym netrpel on, nechcem, aby mal pocit, ze jeho rodinu neakceptujem.. so svokrovcami este ako tak viem vyjst, aj ked s nimi neviem o com hovorit, ale uz horsie s tou svagrinou, aj ked, v stredu ci v utorok ma normalne sokovala, mi poslal fotku maleho a podakovala za hupacie kreslo, ktore maly dostal ku krstu v juni... nepochopila som, ale teda ok, apson po takom case vedela aj podakovat 🙂 odpisla som jej strucne, ze som rada a tym to pre obe haslo, nechapem o co jej islo, ci nieco chcela a potom si to rozmylela, alebo cakala, ze ja sa s nou zacnem normalne rozpravat... no sposobila sok velky 😀
a co sa toho testu tyka, ja budem ozaj premahat samu seba, aby som mu ho neukazala, ale ozaj ked to pride, chcem mu to oznamit nejako pekne, nie len aha, tu je test 😀 aj ked... nikdy nevies ako sa veci vyvinu 😂

michaella86
8. sep 2017

@matik7 odfotila som ti oba spolu... nikde nic nevidim... a ani sa necudujem, uz po cikani mam pri utierani spinenie, tak to nevyslo, ma uz aj brucho boli... testy som minula... musim sa zamerat na nieco ine, este neviem na co, ale hadam volaco vymyslim 🙂

matik7
8. sep 2017

@michaella86 mne sa na tom mokrom nieco zda🙂 bezne sa ti ms rozbieha spinenim? Ach jo, ak vymyslis nieco, na co sa zamerat tak mi hned napiis..lebo ja som sa v tvojich spravach uplne nasla, to je akokeby som ich sama pisala..tie pocity, stavy, striedanie nadej, beznadej, plac a totalna depresia. Ked pocuvam od okolia ako mam na to prestat mysliet, idem sa s prepacenim dogrcat..a ked pocujem od rodiny (ktora to mysli naozaj v dobrom a naozaj nam babatko praje) ide mi puknut ❤️. Takze ta dokazem uplne pochopit, nemam v okoli nikoho kto by tak pochopil mna a kto by prezival nieco podobne.

michaella86
8. sep 2017

@matik7 doteraz som vzdy mala ruzovkasty vytok a kratko po nom som zacala krvacat, momentalne mam spinenie hnede, podbrusko aj brucho ma boli, uz rozmyslam, ze k posteli aj tabletky pripravim 😏
A ako pises, aj mne je z tych reci na roztrhanie... skor ma rozculuju ako ukludnuju, lebo nikto s detmi, ktore splodi na supu nepochopi, co prezivame, ako sa citime... chod sem a chod tam a nech tvoj ide a budete aspon vediet, ze ste pre to urobili maximum... ako pardon a to ma ma povzbudit, ze ja budem sice vediet, ze som urobila maximum, minula stovky eur, znicila si psychiku, ale prd z toho? Dakujem, neprosim... preto som uz dnes aj kamoske povedala, ze je ako je, dnesnym dnom som skoncila, nech sa uz nepyta, ja nebudem muset nikomu nic hovorit, nikto mi nebude davat ich "cenne" rady, lebo viem sama najlepsie na co sa citim a co vsetko este zvladnem podstupit... ak chces, kludne sa mi vyrozpravaj aj do sukromnek spravy, aby sme tu babam nespamovali 🙂

modrykoniar
9. sep 2017

@michaella86 no co spustila sa ta potvora?

michaella86
9. sep 2017

@modrykoniar v prvom rade vsetko najlepsie k meninam moja 🌸🍰🍹🎁🎉😘
A teraz odpoved... ano, dnes rano som zacala krvacat a ked som bola teraz cikat, tal uz uplne bez krvy, nechapem, uvidim co zajtra, ale teda brucho ma cely den boli

modrykoniar
9. sep 2017

@michaella86 joj dakujem si zlata😊no sleduj to. Dajak sa mi to nezda.

michaella86
10. sep 2017

@modrykoniar si pripadam uz jak u debilov... rano zas krvacam 🙄

modrykoniar
10. sep 2017

@michaella86 to je take divne a tu mrchu po laparke si mala normalnu?

michaella86
10. sep 2017

@modrykoniar co je normalne? 😀

kakatulik
10. sep 2017

@michaella86 tak vies ono ked ti odstranili tie casti endometriozy,tak sj telo s tym asi este zoznamuje. To je ale iba moja verzia.🙂

modrykoniar
10. sep 2017

@michaella86 take krvacanie cely den 3-4dni? Ako predtym. Ale tiez ako vravi kakatulik moze byt ze sa telo s tym vysporaduva.