Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@renimac ahojte baby tak ano iz toame za sebou b ponfrlok 25.9 o 8;30 sekciou sa narodila nasa bambulku vola sa Lara mala 3100g a 50cm a je nádherná❤
@vanda12345 jeeeeej tak blahozelam, uzivaj si ju ako mozes a ak budes mat cas mozes poslat fotecku nech sa pokochame 🙂
@vanda12345 srdečne gratulujem, tebe skoré zotavenie a Lare šťastný život 🙂.
@renimac dakujem ti velmi pekne❤
@renimac no vidis😀 tak zatial sa drzime, akurat mi je zle cely den a pri malom je to celkom perne😊 ale nevadi to sa podda😊
@vanda12345 jeeeeej tak uz ju mas v naruci😊 velmi sa s vami tesim Mirka. Zelam ti nech si cim skor fit a malickej zdravie vsetko ostatne date😊 a fotecka by potesila😊
@vanda12345 Blahozelam a velmi sa s Tebou tesim. Lare prajem kopec zdravicka z maminke skore zotavenie ❤👶🌹
@vanda12345 Miri, gratulujem, prajem rychle zotavenie a obom vela zdravicka 😘 ❤
@vanda12345 gratulujem, uzivaj si pokladik nech vam robi iba radost ❤
Dakujem baby velmi pekne ste zlate aj vy sa dockate uvidite moc vam to prajem❤😍
@vanda12345 gratulujem!!! My tiez 25.9. 11:25 sekciou. Marek mal 2850g a 47cm. Mame z neho obrovsku radost. Dnes sme prisli domkov
@slniecko26 gratulujem😊 a vela zdravicka prajem.
@slniecko26 per teda ale tak tvoj maly troska mensi ,ale on to dobehne len kojenie strasne nemala som pri tprsia ako kamen ale len na silu ked stlacim trocha ide 😲uz som nasadila nutrilon neda sa byt stale na prsniku a mala nervozna
@vanda12345 ja som mala aj malu taku malicku 2700g. My sa kojime od stredy tak sa tesim ze mu to ide. Tiez je stale na ciciku ale je malicky tak dobieha 😊
@vanda12345 Miri, cakame fotecku bambulky 🙂
@vanda12345 Miri a neskusala si majprv troska s odsavackou odsat,aby nebol prsnik taky tvrdy? Ja som si tak pri malom musela najprv troska odsat s elekt.odsavcakou,aby mu islo lepsie.
Vela zdravicka prajem 😘
@slniecko26 gratulujem ti k drobcovi a nech len radost robi 🙂
@michaella86 dakujem krasne 🙂
Baby, ja uz zacinam byt znovu zas raz zufala a naozaj prestavam verit, ze sa mi splni sen ☹
zacalo to v piatok, hned rano som mala slabe hnede spinenie, ako som sa zobudila (vecer predtym sme mali sex) na zaklade toho som si teda pozrela, kedy mam vlastne dostat - az 5.10. (vo stvrtok) tak som hned ostala v smutku, ze krasny darcek na meniny - kramy.. no potom zrazu za cely den len par dalsich kvapiek a nic viac... v sobotu ma rano brucho bolelo ako keby uz mam ozaj dostat, nedajboze som uz aj dostala, no nic... cely den, az navecer znovu par kvapiek hnedeho spinenia a potom uz nic, vcera nic, len ma striedavo boleli vajecniky a neskutocne svrbeli vecer prsia... dnes nadranom ma znovu brucho bolelo ako keby uz mam kramy - nic, len pri utierani sa po malej potrebe mam slabe, takmer neviditelne spinenie... takze uz cakam, kedy sa to spusti naplno... uz sme z toho sklamani obaja, i ked moj sa to snazi skryvat a nedavat najavo, no viem, ze ho to velmi trapi 😔
chcela som sa len vyzalovat.. vy sa tu ako mate? co nove, okrem malickych drobcekov, ktori uz skrasluju tento svet? 🙂
@modrykoniar Mati, ty co, ako sa citis? 🙂
@michaella86 a ked mas takyto divny ten cyklus neskusala si pit alchemilku do ovulky nech sa ti to trosku da do poriadku takto prirodne? Teda aspon mne podla mna pomohla po kyrete aby sa mi ako tak unormalnil cyklus. Tiez sa mi tak divno rozbiehali kramy zo 3 dni pred tym len spinenie.
@chmeluska neskusala, neviem kedy mam ovulaciu, pijavala som ju pri menzese a vzdy ma z nej strasne napinalo... ako cyklus ja mam v podstate pravidelny, aj ked pred laparo som mavala tak tyden normalne spinenie, dva-tri dni predym hustejsi ruzovkasty vytok, len ma nikdy nebolievalo brucho pred menzesom, ako pocas neho.. ale je pravda, mozno za to moze aj ta laparo, len uz nevladzem, mesiac co mesiac.. dufala som, ze po operacii to pojde a hold, asi mi nie je sudene ☹
@michaella86 moja to je asi tou laparo. Telo sa dava asi stale do poriadku. Mne sa tak divne rozbiehal menzes po kyrete. Predtym som mala sice nepravidelny cyklus,ale ked nabehla mrcha,tak to bolo u mna vzdy rovnake.najprv bolesti,do par hodin riadne nabehnuty cyklus. Ziadne pomale zaciatky.
Moja prajem kopec pozitivnej energie Tebe aj drahemu. ❤
@violet1609 dakujem 😘 len keby aspon sa to chcelo teda rozbehnut a nie len na prazdno ma vsetko boliet, to je este horsie, ako dostat.. to si chvilu poplacem, ''poteciem'' si par dni a zas bude klud... len toto ani tak, ani tak, ani nijak a mna to privadza do sialenstva a to este dnes mam ist svokrovcom a usmievat sa na maleho.. to ma nici este viac a nikto ani len netusi, co prezivam, mna az trasie, ked je v mojej blizkosti ☹ a pritom sa snazim mat ho rada, ved za nic nemoze...
@michaella86 no ked ta z toho napina tak to asi zbytocne sa tak trapit. Ja ti mozem len drzat palce viem ze uz to je zufale u vas a to ze sa nedari cloveka len depta. Vela sil ti prajem nech uz sa tolko netrapis ale tesis z uspechu 😘
😘 dakujem.. kiezby... uz sa u nas znovu sklonuje umele oplodnenie a tak velmi som dufala, ze to po tej laparo pride same, prirodzene
@michaella86 ahoj Miska. No ja sa mam dobre az na to ze mi je furt zle. Ale verim ze to uz coskoro prejde.😊 kludne sa nam vyzaluj. Nato tu sme. Tesime sa aj smutime spolu. Velmi velmi ti zelam nech to uz pride. Tak ci tak. Kolko si po tej laparke? Ten polrok po nej je taky naj. Misi ked nic ine posielam ti silne objatie. Citis? 😀
@modrykoniar buduci tyzden v stredu to budu dva mesiace.. no pol rok.. ja mam celkovo polrok na to, aby sa neico udialo, potom mi zas hrozi ta endometrioza a najlepsie je uz nasadit mi antiku vraj ☹ ale ak sa teda nepodari, v januari ideme do Brna, zacali sme na to setrit.. o GynFiv uz nechcem ani pocut, tam ma akurat tak na poslednej navsteve dobre zdeptali

@renimac nam sa dari fajn, rastieme, kopeme uz tyzden tak sa tesim vzdy ked citim ze sa vrti 🙂 termin mame 28.2. ale myslim ze to bude krasny jarny marec 🙂 nechame sa prekvapit....