Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
Ahojte,rada sa k Vam pripajam,lebo verim,ze buduci rok bude pre nas ten uspesny ☺ v maji som bola na kyretaz,s priatelom sme sa rozhodli pockat a na babenku zacneme pracovat naplno od noveho roka. Teraz chodim aj na akupunkturu a povedali mi tam ze mam slabo prekrvenu maternicu preto sa to aj stalo. Mate nejaku podobnu skusenost?
No konecne som to tu nasla 🙂 .
@boredka Ahoj,zacala som tam chodit pred mesiacom takze este to asi zatial nema ucinok,povedal mi ze tak po 3-6 mesiacoch. zatial mi neodporucil otehotniet lebo by to mohlo skoncit rovnako. Chodim do Povazskej Bystrice. Sama som zvedava ale dufam ze ked sa budeme snazit od noveho roka tak to uz dobre dopadne 😉
Ahojte , tak sa pridávam k vám 😊 vyzerá to tak, že do konca roku budem skúšať otehotnieť prirodzene bez liekov, čo si myslím, že to bude naozaj len skúšanie.....😊😊 a nový rok by som začala asi už s liekmi. Dávam si teraz pauzu od hormónov, nech zo mňa vyprchnú 😁 , lebo som mesiac aj niečo po stimulke. Tak nám všetkým prajem, aby sme to zvládli 😙
Ahojte tak sa nam to tu zacina pekne rozbiehat.baby ja poslednu nadej vkladam do letnej dovolenky tak dufam ze sa to podari lebo potom uz fakt neviem.nasa mala sa nam tak podarila.ziadne liky ani nic ine nepomohlo len ta dovolenka pomohla tak pevne verim. 🙂
Baby..ak si dam tie tabletky skor duphostan alebo ako sa volaju.... tak je sanca ze sa mi menzes spusti skor ??lebo uz mi meska 2 den
Tak ja sa k vám tiež pridávam 😃
@kotatko1232 nie, resp vo vacsom mnozstve ta ucinna latka moze vyvolat ms. Ale skor ich nasad na upravu cyklu, dalsi cyklus. A test ako?
@martinaj duchujuu...
@kotatko1232 posli
@kotatko1232 tak tieto su pekne podla mna to nieje duch
@martinaj si myslis??od rana mam zavraty cakam kedy odpadnem 😀 😀
@kotatko1232 skus digi, podla mna to v tomto pripade nebudu vyhodene peniaze.... vies kedy si mala ovu?
@martinaj TAAK SUPER.skusim.22.10-23.10.....
@martinaj cize??nemali by byt ciarky silnejsie?
@kotatko1232 neries ake su silne..... ale fakt skus digi, ten ukaze najpresnejsie....
@kotatko1232 skus tuto foto hodit na snazilky, nech sa na to pozru aj ostatne, ale kanal to urcite nieje podla mna
@martinaj ok idem skusit hodit 🙂
@kotatko1232 podla mna si tehu 🙂 skus ten digitalny uz by ti mal ukazat... gratulujem a drzim palce 🙂
Ahoj devy, možno si pomyslíte že som šiši, ale akurát som v 34 tt a dúfam že tentok rok ešte poridíme, ale kedže mám 40 na krku, hneď ako to bude možné budeme pracovať na 2.hom. Aj medzi mnou a sestrou je len 11 m.rozdiel a bola to parádička vyrastať takto spolu..naraz na ihrisko, do školy, na diskotéky, tak verím že sa nám budúci rok tiež čo najskôr podarí otehotnieť ;)
Ahojte, aj pre mňa bude rok 2017 ten posledný na skúšanie, lebo v roku 2018 budem mať mať 40 a to už nie. Tak uvidíme, či sa to už po tých pár rokoch podarí alebo nie...
@bohjelaska drzim prsty. krasny nick 🙂
@vilma7 ja mam mesacne dietatko a tiez som chcela druhe velmi skoro po prvom, v podstate som bola este v porodnici ubolena po cisarskom a uz som sa tesila ako budeme vyrabat surodenca :D
aj ked teda po sekcii sa musi cakat urcitu dobu, tak budeme cakat. ale budem ti drzat prsty.
budem vas sledovat dievcence, vsetkym snazilkam posielam vela sil.
@martinaj velmi sa mi paci jeden citat...
ked prechadzas niecim tazkym a cudujes sa, kde je BOH, pamataj, ze ucitel je pocas testu vzdy ticho...
z celeho srdca ti prajem zdrave, krasne babatko.
@kakatulik dakujem velmi pekne 🙂
veru ano, len nedavno to bol iba testik..verim ze vsetky si coskoro najdete testik a potom tu budeme takto vypisovat - ved nedavno to bol iba tesik, to uz preslo devat mesiacov??
chcem vsetkym snazilkam dat nadej, lebo u mna to prislo, ked som to vobec necakala...
jeden den som bola na prehliadke, kde mi na sone doktor ukazoval moje nezrele vajicka, a povzbudzoval ma, ze stvormesacna liecba bude urcite ucinna a ja do konca roka 2016 otehotniem.
presne o dva tyzde po tomto vyhlaseni, ked som cakala na kramy, sme s manzelom oslavovali jeho narodeniny, bola som cela stastna, ze nemam svoje dni a mozeme oslavovat aj vecer v posteli...a vtedy sa zadarilo..
takze ja som do konca roka 2016 nielen otehotnela, ale aj porodila.
BABY MYSLITE POZITIVNE! 🙂

ahojte baby aj ja sa pridavam hoc tajne dufam ze mozno tento mesiac hoci priznaky zatial ziadne .. partner potom odchadza do zahranicia cizeee najskor cyklus na vianoce :( clovek sa snazi si povedat ze nevadi ideme dalej ale potom pride okamih a vsetko sa zruti ako z kariet ... hadam ze nam to vsetko pojde tak ako si prajeme :*