icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

kakatulik
8. nov 2016

@stevvvka aha,ciz3d namiesto mrchy si mala ovulku?

stevvvka
8. nov 2016

@kakatulik ano 🙂

kakatulik
8. nov 2016

@stevvvka a potom si este dostald,ci uz nie.

stevvvka
9. nov 2016

@kakatulik uz nie. ale dva tyzdne po ovulke v den uhniezdenia som mala slaby ruzovy vytok, iba par kvapiek.

kakatulik
9. nov 2016

@stevvvka pytam sa preto,lebo si mala dostat. Niekedy to tdk je.
Mala si nepravidelne cykly asi.

stevvvka
9. nov 2016

@kakatulik velmi nepravidelne. Lutenyl mi sice pomohol na pravidelne cykly, ale niekedy boli anovulacne.

vilma7
9. nov 2016

@bohjelaska my sme tiež otehotneli až po mojej 40.tke, mala som ju vo februári a v marci sa nám po 5 mes.cieleného snaženia pošťastnilo..tej 40.tky sa báť nemusíš, hlavne ak ste zdraví...ja mám úplne bezprobl.tehu, toto vedieť skôr tak mám už asi 20 detí 🙂 ;)

bohjelaska
9. nov 2016

@vilma7 Možno to nejde až tak o 40, ale o to každomesačné sklamanie, že zas sa to nepodarilo, tak mám chuť s tým skončiť už teraz, ale túžba je ešte silnejšia, aspoň zatiaľ.
Je to super, že máš také bezproblémové tehu, hlavne teraz už len rýchly pôrod a zdravé bábo 🙂

neznamaja
9. nov 2016

Ahojte,baby tak aj ja sa pridam sem k vam aj ked som aj v skupinke do vianoc a bola by som najstastnejsia keby to vyslo do vianoc..no ale,ak by nie tak pevne verim ze rok 2017 bude ten nas kedy privediem na svet vytuzenee dietatko ,vsetkym drzim palce,nech sa kazda jedna mozme tesit s dvoch //

vilma7
9. nov 2016

@bohjelaska a ako dlho sa uz snazite? Ja som brala Inofolic a ten mi uplne rozmlatil pravidelny menzes, tak som si po 5 mes.kupila ovu testy..tie vysli podla mojich predpokladanych ovulacnych dni negativne..ked sa skoncili tak som sla na vikend od muzika prec, predtym sme sa patricne rozlucili a ostali v tom ;)

bohjelaska
9. nov 2016

@vilma7 Snažíme sa už 2,5 roka nezabral ani infolik, ani femibion, ani ovu testy. No spermiogram nevyšiel najlepšie, tak to asi bude v tom. Riešime teda tieto veci a uvidíme, či tam je príčina. My už máme dvoch veľkých chlapcov, tak neviem, čo sa to po tých rokoch stalo 😖

vilma7
9. nov 2016

@bohjelaska no stalo sa asi len to, že vekom je tá kvalita spermii predsa len horšia ako v mladom veku, aj keď si muži myslia že deti môžu mať v každom veku. Tak to je milé že ste sa po toľkých rokoch rozhodli pre ďalšie ;)

bohjelaska
9. nov 2016

@vilma7 No uvidíme, čaká ho jeden zákrok, tak uvidíme. No keď boli chlapci malí, tak ma ani nenapadlo pri všetkých tých starostiach mať ďalšie, no teraz keď sú už veľkí tak sme sa rozhodli, že prišiel ten správny čas a bum. Kde nič tu nič. No ešte nestrácam nádej 🙂 .
a ty čakáš svoje prvé?

vilma7
9. nov 2016

@bohjelaska ano, ka som len predvlani spoznala môjho manžela, ako mladá som sa na to ešte necítila a potom sa ma všetci normálny chlapi zďaleka vyhýbali ;)

hennyinnsbruck
11. nov 2016

Ahojte, tak pridavam sa aj ja k vam. . V septembri ßom konecne otehu po takmer 2 rokoch snazenia(s rok prestavkou=dlhy pribeh), ale bohuzial sa neudrzalo😢bola som z toho hotova. . Ako som zacala jemne krvacat,bola som u dokiho,plodovy vak bol,ale nic mi nedal, len krv zobral.na druhy den volala sestricka ze hcg je nizke😔
Zmenila som lekara.
Chodim sukromnej, velmi fajna lekarka.dala mi duphaston na 3mes.po ovulke mam zacat brat.dnes som 3dpo tak uvidime. . .

Drzim nam vsetky palceky aby sme sa konecne vytuzeneho babätka dockali😉

sylvine
11. nov 2016

@vilma7 @bohjelaska ahoj 🙂...ja mam tiez 40 a tiez cakam svoje 1. dietatko 🙂...tiez som si myslela, ze uz to nechame tak, ze asi to tak ma byt a zrazu, ked to clovek najmenej caka 😀

kotatko1232
11. nov 2016

@hennyinnsbruck aj ja mam zacat brat tie lieky tiez na 3mesiace a naco su dobre okrem upravenia cyklu??

kakatulik
11. nov 2016

@hennyinnsbruck jeeemine,to fakt?
Snad ten buduci rok to uz klapne. Nuz ale aspom vies ze otehotniet mozes a treba zapracovat na udrzani... 🙂

hennyinnsbruck
11. nov 2016

@kotatko1232 ja ich neberiem na upravu cyklu,ale na to aby sa fazulka udrzala ak ostanem tehu. Preto mam brat po ovulacii az,lebo duphik obsahuje progesteron,hormon co sa vylucuje po ovu.

kakatulik
11. nov 2016

@kotatko1232 na udrzanie tehu. Obsahuju progesteron,ktory zabezpecuje udrzanie plodu.

hennyinnsbruck
11. nov 2016

@kakatulik presne, ten pocit je fajn,ze viem prirodzene otehu. Pytala som sa lekarky ci mame skusit stimulaciu,ze urcite nie😂ze to ide prirodzene tak ziadna stimulka.

kakatulik
11. nov 2016

@hennyinnsbruck toto hovori o kvalite tej lekarky.lebo mnohi buchnu hned hormonx bez ohladu na to,ci ich potrbujes alebo nie. Skusila by som nieco prirodzene ako VMK,alebo propolisovy medik,aby tie vajka boli kvalitne a na to udrzanie asi uz len ten dufik.

kotatko1232
11. nov 2016

@hennyinnsbruck lebo aj ja ho mam brat po OVU a ja chcem len na upravu cyklu 😉

kakatulik
11. nov 2016

@kotatko1232 no ved ano,ale keby si ho brala cely cyklus,zablokovala by si si ovulku. Takto po ovu nie...a napriek tomu sa ti to upravi.

hennyinnsbruck
11. nov 2016

@kakatulik ja mam dobry pocit z nej. . Pol hodku sme len kecali. . Pocuvala ma,vysvetlila, pytala sa na x veci,zapisovala. . Moj ex lekar mi ani poriadne odpovede nedaval, no hroza. . Umna bolo mozno problem to,ze v pond som sa davala tetovat,v stredu tiez, a v piatok som nasla //. tetovanie je pre telo narocne, mozno preto sa neudrzalo. Ktovie. . 😔
Kys listovu predpisala od 10dc (femibion je vraj zbytocne drahy). . Tak hadam sa coskoro zadari. .

hennyinnsbruck
11. nov 2016

@kotatko1232 ja mam brat 10dni 1x denne. .a hej,blokuje ovulu. .
Moj ex lekar mi ho na zaciatku snazenia predpisal od 15/25 dc. . Ja som nevedela ze blokuje ovu. .az teraz mi to new lekarka vravela.takze mi sme sa zbytocne snazili😠

hennyinnsbruck
11. nov 2016

@kakatulik mne boli v marci komplet vysetrenia robene, aj vajcovody prezreli,hormon profil. . Beriem euthyrox25 na optimalizaciu, mam dlhsie cykly /32-36/ ale inak ok.ovulujem,spmg mojho nie je naj ale v pohode😀

kotatko1232
11. nov 2016

@hennyinnsbruck ja to mam brat tiez 10 dni.hmm zaujimave rovnako mame brat a ty na udrzanie a ja na upravu 😂😉

kakatulik
11. nov 2016

@hennyinnsbruck Takze vsetko podchytene. Len tej kys.listovej od 10.dna cyklu celkom nerozumiem.Ta by sa mala brat v kuse,aby sa vytvorila hladina.

hennyinnsbruck
11. nov 2016

@kotatko1232 😂dufam nam obom pomoze😉😉